Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,"— Esityksen transkriptio:

1 Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus, jonka kautta hän voi hyväksyä puhelusi. Voit lopettaa puhelun video-osuuden osoittamalla kamerakuvaketta ja valitsemalla jommankumman seuraavista vaihtoehdoista: Video © 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Pysäytä oma video, kun haluat pysäyttää videon lähettämisen. Näet silti vielä muiden videot. Lopeta video, kun haluat lopettaa kaikkien videoiden katselun. Kuulet silti vielä äänen. Vihje: Napsauta pikaviestikeskustelun tai äänipuhelun aikana kamerakuvaketta, jos haluat aloittaa videopuhelun. Lync 2013 for Office 365 -pikaohje Videolaitteen määrittäminen Jos haluat jakaa oman videosi muiden kanssa, tarvitset kameran, mutta voit kuitenkin nähdä muiden videot ilman sitä. Määritä kamera toimimalla seuraavasti: Valitse Lyncin pääikkunassa Asetukset ja valitse sitten Videolaite. Jos videon esikatselu ei toimi, varmista, että kamera toimii oikein. Voit säätää asetuksia valitsemalla Kameran asetukset. Asettelun valitseminen Valitse videoneuvottelu-ikkunassa Valitse asettelu ja valitse jokin seuraavista: valikoimanäkymässä näet kaikkien osallistujien videot, esittäjän näkymässä näet esittäjien videot, sisältönäkymässä näet vain kokouksen sisällön, kutistetussa näkymässä näet osallistujien kuvakkeet pienessä ikkunassa. Osallistujien hallinta Voit hallita osallistujia napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella henkilön videota tai kuvaa ja valitsemalla sitten: Vaimenna, Poista vaimennus tai Poista sen mukaan, haluatko vaimentaa henkilön, poistaa tämän vaimennuksen tai poistaa henkilön puhelusta. Lukitse videospotti, jos haluat kiinnittää valokeilan kyseisen henkilön videoon. Kiinnitä valikoimaan, jos haluat kiinnittää kyseisen henkilön valikoimanäkymässä. Oikean näkymän valitseminen Valitse videokeskustelun ikkunassa Avaa videovalikoima uuteen ikkunaan, kun haluat katsella videoita erillisessä ikkunassa, tai Koko näytön näkymä, kun haluat katsella videoita koko näytön kokoisina. Voit palata takaisin tavalliseen näkymään valitsemalla Näytä videovalikoima.

2 Muiden käyttäjien kutsuminen videopuheluun 1.Osoita keskusteluikkunassa henkilökuvaketta ja valitse Kutsu Osallistujia. 2.Kirjoita kutsuttavan henkilön nimi tai valitse henkilö luettelosta ja valitse sitten OK. Kutsutut henkilöt saavat pyynnön osallistua puheluun. Videon lisääminen pikaviestikeskusteluun 1.Osoita keskusteluikkunassa kamerakuvaketta ja tarkista esikatseluikkunan näkymä. 2.Säädä kameraasi tarvittaessa ja valitse Aloita oma video. 3.Kun haluat lopettaa videosi jakamisen, valitse Pysäytä oma video. Vihje: Valitsemalla Lopeta video voit lopettaa oman videosi jakamisen muille JA lopettaa muilta sinulle tulevat videosyötteet. Videoneuvottelun aloittaminen Voit aloittaa ajoittamattoman videoneuvottelun, kun haluat keskustella jostakin kiireellisestä aiheesta. 1.Valitse useita yhteyshenkilöitä pitämällä Ctrl-näppäin pohjassa ja napsauttamalla Yhteyshenkilöt-luettelossa olevia nimiä. 2.Napsauta hiiren kakkospainikkeella jotakin valittua nimeä ja valitse sitten Aloita videopuhelu. Kun aloitat videopuhelun, käytät aina automaattisesti Lyncin tietokoneen ääntä. 3.Voit hallita neuvottelua videon hallintalaitteiden avulla. Videopuheluun vastaaminen Kun sinulle soitetaan, näyttöösi ilmestyy ponnahdusviesti. Voit vastata puheluun napsauttamalla minne tahansa valokuva-alueelle. Hylkää puhelu valitsemalla Ohita. Valitse Asetukset ja sitten sopivat valinnat seuraavia toimintoja varten: Vastaa pikaviestillä videon sijaan. Vastaa käyttäen vain ääntä, jos et halua jakaa videota. Vaihda tilaksesi Älä häiritse, kun haluat hylätä kaikki puhelut, kunnes vaihdat tila-asetustasi.


Lataa ppt "Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google