Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KANSILEHTI LUONTAISET TAIPUMUKSET™ KIIHDYTYSPÄIVÄN VALMENNUSMATERIAALI 1. Viestintätyylit/vuorovaikutusharjoitus 2. Palautteenanto 3. Ongelmanratkaisu.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KANSILEHTI LUONTAISET TAIPUMUKSET™ KIIHDYTYSPÄIVÄN VALMENNUSMATERIAALI 1. Viestintätyylit/vuorovaikutusharjoitus 2. Palautteenanto 3. Ongelmanratkaisu."— Esityksen transkriptio:

1 KANSILEHTI LUONTAISET TAIPUMUKSET™ KIIHDYTYSPÄIVÄN VALMENNUSMATERIAALI Viestintätyylit/vuorovaikutusharjoitus 2. Palautteenanto 3. Ongelmanratkaisu 4. Kuvantunnistus 5. Jalkapalloharjoitus 6. Tiimiroolit 7. Asiakaskohtaaminen Tämä materiaali on tarkoitettu vain kiihdytyspäivään osallistuneen valmentajan käyttöön! Versio

2 Tiimiroolit Ohjesivu HYÖDYNTÄMINEN:
Luontaiset taipumukset on käyty läpi tietyllä tavalla ensin, sitten näitä. Tämän harjoituksen tarkoituksena on syventää LUONTAISET TAIPUMUKSET ymmärrystä tiimi-/ryhmä-tasolla tuotantotiimit asiakaspalvelutiimit kehitystiimit Tiimiroolimalli on hyvä esim. startup-yrityksille rahoittajia varten. Tiimiroolimalli ei ota kantaa ryhmäläisten substanssiosaamiseen, vaan tuo esille minkälaisia rooleja ”hyvässä” tiimissä on tai mitä rooleja siellä tulee hoitaa. Kannattaa muistaa, että eri tiimien luonne ja tehtäväkuva saattaa poiketa paljonkin toisistaan ja se kannattaa huomioida harjoituksen läpikäynnissä. Harjoitusta varten tarvitset fläppipaperin ja post-it lappuja. AJANKÄYTTÖ: ½h - 1h

3 Tiimiroolit Ohjesivu Esittele tiimiroolimalli
Ihmisroolit / asiaroolit (T/F ja S/N) Kerro oma esimerkkisi (post-it: nimi ja oma kirjainyhdistelmä) Pyydä osallistujia yksi kerrallaan tuomaan oman lappunsa ”karttaan” ja perustelemaan miksi laitoit lapun siihen kohtaan (myös miksi ei joku rooli)? Sen mukaan missä kokee olevansa luontaisimmillaan, ei sen mukaan mitä tekee nyt Voimme kaikki hoitaa kaikkia rooleja, mutta joku tai jotkut niistä tuntuvat itselleen kaikista luontaisimmilta / innostavimmilta Sen jälkeen muut tiimiläiset voivat kommentoida, miten näkevät kyseisen henkilön Henkilö itse päättää kuitenkin lapun paikan Tulkitkaa yhdessä tekemäänne tiimiroolikarttaa. Oikealla löydät kysymyksiä, joilla voit haastaa tiimiä Mitkä ovat vahvuutemme tiiminä tai mihin luontaisesti kiinnitämme huomiota? Mitkä voivat olla ”sudenkuoppamme” tai mitkä asiat unohdamme helposti? (emme kiinnitä huomiota) Mitä rooleja meiltä puuttuu? Mitä roolia haluaisin ottaa enemmän? Mihin rooleihin nykyinen työmme painottuu? Jne.


Lataa ppt "KANSILEHTI LUONTAISET TAIPUMUKSET™ KIIHDYTYSPÄIVÄN VALMENNUSMATERIAALI 1. Viestintätyylit/vuorovaikutusharjoitus 2. Palautteenanto 3. Ongelmanratkaisu."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google