  Tule toki Kiimingin lukioon; meillä on hyvä meininki, hyvät maikat, kurssitarjontaa on mukavasti, välitön ilmapiiri (eli lukiossamme viihdytään toisin.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TAITOTASO 1 = ALKEISTAIDOT
Advertisements

Sosiaalinen media Iida Kiesi.
15 tekijää menestykseen - Miksi jotkut koulut, yritykset ja urheiluseurat menestyvät odotettua paremmin? This template can be used as a starter file for.
Tunne ja Älyä! ©Mervi veini 2004.
Good Karma = Hyviä Seurauksia
 Omakielinen opetus Ideoita opettajien yhteistyöhön sekä materiaalia opetukseen ja itsenäiseen työskentelyyn Samran Khezri Turun Lyseon koulu
Minäkö ulkomaille?  Miksi lähden ulkomaille ja mitä sieltä haen?  Lähdenkö pois jostain, pakenenko jotain tilannetta, ihmissuhdetta, ristiriitaa?  Onko.
Palautteen antaminen ja vastaanottaminen
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Tarkoituspykälän uudistaminen Kyselyn tulokset
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Koirat…. vastaan ihmiset….
NALLE PUH.
”Mukava kuulla, että muuallakin ovet paukkuu”
Rakkaat ystäväni!.
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
TVT ja SoMe Jonna ja Johanna.
Shuffle reagointi Luetunymmär- täminen ymmärtäminen palaute itsearvio kuullun- rakenne- ja sanasto OSAT: lisätietoa Opi oppimaan lisätehtäviävälitodistus.
ARVOT Johtaa parempaan (Kohti hyvää elämää) Suojelee Suuntaa toimintaa (Tiedetään mihin pyritään) Yhteinen käsitys suunnasta (Pelisääntöjä) Selkeä rakenne,
Työrauha ja haastavat tilanteet
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Oriveden Kokoomus ry Seurakuntavaaleja vietetään vasta syksyllä, mutta jo alkuvuodesta on tehty päätöksiä koskien esimerkiksi ennakkoäänestyspaikkoja.
Miten hyvä opetus eroaa huonosta?
Mitä Student Life on? Student Life on Jyväskylän yliopiston ja jyväskyläläisten kumppaneiden luoma toimintamalli, jonka fokuksessa ovat yliopistomme.
VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Riippuvuus tupakoinnista
TASKU Mitä on kielitietoinen opetus? Mikä on kielitaidon taitotaso?
Opasnet on wiki-pohjainen järjestelmä joka pyrkii parantamaan päättäjien ja kansalaisten keskinäistä vaikuttamista. Eduskunnan ydinvoimapäätös: a) Hyvä?
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
Tapiolan lukio Opi ihmisestä. Opi elämästä. Opi maailmasta.
KESKI-POHJANMAAN KOULUTUSYHTYMÄ Laajennetun työssäoppimisen kokeilu  MINÄ LOPETAN. Oppilas ei ennakolta ilmoita mitään motivaatio-ongelmista,
O PPILAITOKSEN ARVIOINTI 2014 Opiskelijakyselyn tulokset.
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
Kappale 4: Hanna kulta! Milloin Pedro haluaisi matkustaa Hannan kanssa Brasiliaan? Miksi? Miksi Pedron äiti pitää Hannaa sankarina? Mitä Pedro tekee viikonloppuna?
Järjestön logo tähän Olla vertainen Vertaistoiminta yhteisöllisyytenä, osallisuuden tukena ja paikkalähtöisenä toimintana Mona Särkelä-Kukko.
O PISKELU K ANGASALAN LUKIOSSA Opiskelijoiden mielipiteitä Lukion esittelyilta
T URUN YLIOPISTO Into ja pätevyys – fysiikan opettajan valtit Kalle Ojanen Fysiikan assistentti (vv.) aineenopettajakoulutus Yliopistopäivä 2005.
Kuinka paita ja peppu olettekaan! Pariskuntien välistä leikkimielistä kisailua siitä, kuka tunteekaan kumppaninsa paremmin. Toteutetaan kyselemällä tavalla.
PALAUTTEEN ANTAMINEN JA VASTAANOTTAMINEN
JOPO, joustava perusopetus 8-9 lk.
Meidän lukio Meidän lukio Kuhmon yhteislukio. Kenelle? Sinulle, joka haluat pysyä juurillasi, kun siihen vielä on mahdollisuus (ja kyllä se äiti osaa.
OPO-hanke Hankeseminaari
Tupakoinnin aloittaminen ja käyttö
Tapahtukoon sinun tahtosi
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit viikonloppuna?
Emmi, Laura, Marianne, Johanna, Hanna, Elisa, Eva-Greta, Marcus.
Kuka puhuu totta? Oppilaat ovat tulleet luokkaan ja matematiikan tunti alkaa rauhallisesti.
Riippuvuus tupakoinnista
Moodlen opetus, projekti- ja intrakäyttö samassa organisaatiossa Pauliina Veräväinen, TaY.
ARKIELÄMÄN KEMIAA KOTKAN KESKUSKOULUSSA
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Oulun normaalikoulun lukio. Normaalikoulun lukio on Linnanmaalla toimiva Oulun yliopiston harjoittelukoulu. Koulussa työskentelee varsinaisten opettajien.
Hyvää elämää maaseudulla
Opiskelijaksi lukioon?
Kysely ykkösille 16AB 2016.
Kaksoistutkinto-opiskelu
Huoltajakysely2017 Jynkänlahden koulu
Oppilaskysely2017 Jynkänlahden koulu
MIKSI LUKIOON???.
Ready, steady.... GO & GET INTERNATIONAL Kansainvälisyys on taitolaji
Oulun normaalikoulun lukio
MIKSI LUKIOON???.
Henkilöstöjohdon iltapäivä
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Esityksen transkriptio:

  Tule toki Kiimingin lukioon; meillä on hyvä meininki, hyvät maikat, kurssitarjontaa on mukavasti, välitön ilmapiiri (eli lukiossamme viihdytään toisin kuin tutkimukset Suomen kouluista kertovat) ja aito tahto ja tietenkin taito tehdä mukuloista omaa elämäänsä ohjaavia itseensä ja mahdollisuuksiinsa luottavia kansalaisia. Tässä myös onnistumme. Eli tervetuloa! Lyhyt vastaus:

  Sateenkaaren päässä ruukullinen kultaa? (Ei ole.)  Lähtö pois kotiseudulta kaupungin keskustaan tekee kaiken hyväksi? (Ei tee.)  Propaganda ja kaveripaine omaan arvoonsa.  Lähilukio on SINULLE tehty! Lähiseudun nuorisolle tehty

  Pysyvä opettajakunta (Maikoilla menee hyvin, ts. opiskelijoilla menee hyvin)  Hyvät opettajat ja hyvä opetus  Yleislukioksi hyvä kurssitarjonta  Ihmisen näköinen ja kokoinen lukio: Opiskelija on meillä Ihminen. Persoona. Yhteisön jäsen. Yksi meistä.  Erinomaisesti varusteltu koulu Mitä hyvää Kimarin lukiossa?

  Sama yliopisto kouluttaa koko maakunnan maikat  Suomessa on koulutuksellinen tasa-arvo: opetus korkeatasoista kaikkialla: taajamassa ja maaseudulla Keskustassa parempi opetus?

  Yleislukioksi Kiimingin lukiossa on hyvä kurssitarjonta; siihen panostetaan  Kiimingissä annetaan korkeakouluvalmiudet ja selkeytetään ammatillista suuntautumista (=lukioiden päätehtävä kaikkialla)  Miksi matkustaa päivittäin sinne ja takaisin, kun samat valmiudet saat täältäkin? Onko muualla parempi kurssitarjonta?

  Jos olet ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen ja kaikki menee kuin Strömsössä, voi onnistuakin  Entä jos kavereita ei löydykään?  ”Samat naamat” kuin yläkoulussa = tutut kamut, joiden rinnalla saat opiskella  Onko pakko jo 15-vuotiaana vaihtaa sosiaalinen piiri tuntemattomaan? EI OLE! 18 v on jo ihan eri asia.  Juuret kotiseudulla on elämän peruskalliota. Keskustassa saan uusia hienoja ystäviä?

  Alla kaksi leipomistehtävää. Kummassa tarvitaan paremmat leipurit?  Esipaistettu sämpylä: Laita uuniin viideksi minuutiksi ja rapeat sämpylät ovat valmiit!  Kas tässä teille vettä, jauhoja, hiivaa, suolaa ja munia! Alkakaapa leipoa!  Kiimingin lukiossa saadaan taikina nousemaan ja sämpylät maistumaan! Menisinkö lukioon, jossa on hieno keskiarvoraja?

  ”Sain kursseista ysejä, mutta olisi pitänyt olla kymppejä!”  ”Ei ollut kiva olla koko ajan yksin.”  ”Tulin keskustan lukiosta Kiimingin lukioon vaihtojaksolle ja päätin jäädä.”  ”Ei huvittanut pitkät koulumatkat joka aamu ja ilta.”  Ilmainen neuvo: Tule Kiimingin lukioon. Täällä on sinulle Ihmisen näköinen lukio. Paluumuuttajat

 Miksi Kiimingin lukio on hyvä?  STT:n lukiovertailu kahtena vuonna peräkkäin:  Kiimingin lukio on Suomen kymmenenneksi paras opiskelijoiden tason kohottaja ja paras sellainen Oulussa. Ou jee!

  “Kyllä! Opettajatkin siellä ovat priimaa! “  “Mä olen aina ollut sitä mieltä, että Kiimingin lukiossa opetuksen taso on parempi kuin monissa isommissa lukioissa. Sieltä sain hyvät eväät korkeakouluopintoihin. Terveiset vaan kaikille entisille opettajilleni!”  “Juu, eipä voi valittaa, hyvä koulu!” (Nykyään väitellyt tohtori) Lukiostamme valmistuneet kertovat:

  “Kyllä se elämä vaan kantaa ja Kiimingistä saadut eväät riittää vaikka mihin. Pitää uskoa itseensä ja mahdollisuuksiinsa. Tärkeää on myös nälkä kehittyä ja haastaa itsensä oppimaan aina vain uutta.”  “Hyvin on tosiaan pärjännyt elämässä opeilla jotka Kiimingin lukiosta sai – tästä suuri kiitos kuuluu asiansa osaaville opettajille.”  “Hyvin pärjätään täälläkin Kiimingin lukion opeilla – opettajilla oli ja on varmasti tietotaitoa opettaa muutkin hyvään tietotaitoon!” Lukiostamme valmistuneet kertovat:

  “Täälläkin pärjätään Kiimingin lukion opeilla ja muistellaan lämmöllä lukiovuosia.”  “Nyt on aika korjata vuosikymmenten kovan työn hedelmiä. Tietty oppijoille kuuluu osa kiitosta, mutta kyllä tästä isoin kiitos kuuluu opettajille, jotka vuodesta toiseen ovat jaksaneet tehdä pyyteetöntä työtä meidän eteen. On iso ero tehdä vain työnsä ja tehdä työnsä erinomaisesti. Upee fiilis olla eliittilukion kasvatti.” Lukiostamme valmistuneet kertovat:

 Bongaa kuvasta Kiimingin lukiolainen!

 Tervetuloa Kiimingin lukioon! Summa summarum