Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Meidän lukio Meidän lukio Kuhmon yhteislukio. Kenelle? Sinulle, joka haluat pysyä juurillasi, kun siihen vielä on mahdollisuus (ja kyllä se äiti osaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Meidän lukio Meidän lukio Kuhmon yhteislukio. Kenelle? Sinulle, joka haluat pysyä juurillasi, kun siihen vielä on mahdollisuus (ja kyllä se äiti osaa."— Esityksen transkriptio:

1 Meidän lukio Meidän lukio Kuhmon yhteislukio

2 Kenelle? Sinulle, joka haluat pysyä juurillasi, kun siihen vielä on mahdollisuus (ja kyllä se äiti osaa laittaa ruokaa ja siivota paremmin) Sinulle, joka haluat miettiä tulevaisuuden suunnitelmiasi Sinulle, jolla on suunnitelmissa edetä korkeakouluihin Sinulle, joka et pelkää ottaa hieman enemmän vastuuta omasta elämästäsi ja tulevaisuudestasi

3 Meidän lukioko parempi kuin muut? – KYLLÄ! Uudet tilat Loistava yhteishenki Osaavat ja ajan hermolla olevat opettajat Täydelliset puitteet ajanviettoon Keväällä 2009 yo-kokeessa Kainuun lukioiden parhaat tulokset (mtv3:n tutkimuksen mukaan)!

4 Lukiossa on rankkaa…not! Tunteja on usein käytännössä vähemmän kuin yläkoulussa Hyppytunnit keventää sopivasti 75 minuutin oppitunnit, vauhtiin päästyä siitä selviää kevyesti Koeviikko ei oikeasti ole edes rankka, sattuuhan sekaan yleensä muutama kokonainen vapaapäiväkin!

5 Hyppytunnilla uusissa tiloissa…

6 Meillä on mahdollisuus lukea uusia kieliä, matkustaa, esiintyä - ja vaikkapa retkeillä!

7 Pääset esiintymään musikaalissa tai tanssimaan…

8 Retkeilykurssi järjestetään ensi syksynä…

9 Pääset mukaan koulumme ulkomaanmatkoille… Pietari Kostamus Ystävyyskoulu Hombergissa Saksassa Mahdollisesti matkoja muuallekin erilaisten kansainvälisten projektien kautta

10 Ei vaadi aiempaa musiikkitaustaa, pelkkä innostus riittää Musiikkivälineistö ja tekniikka maan huippuluokkaa Valinnanvaraa, esim. bändisoitto, musiikkiteknologia, pianon ja kitaran vapaa säestys Musiikkilinja

11 Musiikkilinja

12 On meidän lukiossa muutakin kuin opiskelua…

13 Nahkiaiset

14 Wanhojentanssit Wanhojentanssit

15 Penkkarit

16 Gaala

17 Talvi- ja kevätvirkistäytymispäivät Glögijuhla

18 Pääset vaikuttamaan ja järjestämään tapahtumia… Oppilaskunnan hallitus Tutorit

19 Fanipostia opettajille?


Lataa ppt "Meidän lukio Meidän lukio Kuhmon yhteislukio. Kenelle? Sinulle, joka haluat pysyä juurillasi, kun siihen vielä on mahdollisuus (ja kyllä se äiti osaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google