Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Järjestön logo tähän Olla vertainen Vertaistoiminta yhteisöllisyytenä, osallisuuden tukena ja paikkalähtöisenä toimintana 3.12.2014 Mona Särkelä-Kukko.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Järjestön logo tähän Olla vertainen Vertaistoiminta yhteisöllisyytenä, osallisuuden tukena ja paikkalähtöisenä toimintana 3.12.2014 Mona Särkelä-Kukko."— Esityksen transkriptio:

1 Järjestön logo tähän Olla vertainen Vertaistoiminta yhteisöllisyytenä, osallisuuden tukena ja paikkalähtöisenä toimintana 3.12.2014 Mona Särkelä-Kukko Setlementtiliitto 3.12.2014 Mona Särkelä-Kukko Setlementtiliitto 1

2 Järjestön logo tähän 2

3 3

4 VERTAISUUS 4

5 Järjestön logo tähän YHTEISKUNNAN RAKENTEET JA ASENNEILMAPIIRI 5

6 Järjestön logo tähän ASENTEET

7 Järjestön logo tähän ELINTASO 7

8 Järjestön logo tähän YKSILÖN VOIMAVARAT 8

9 Järjestön logo tähän 9

10 YHTEISÖLLISYYS 10

11 Järjestön logo tähän 11 AIDOT KOHTAAMISET

12 Järjestön logo tähän PAIKALLISUUS 12

13 Järjestön logo tähän 13 KUULUMINEN

14 Järjestön logo tähän 14 ”On mukavaa kuulua johonkin ja tietää, että minusta välitetään. Se tuo elämään iloa. Ennen olin yksinäinen enkä oikein uskaltanut liikkua itsekseni. Nyt lähdemme porukalla.” ”Mie saan aikani paremmin kulumaan, etten töllötä vuan yksin.” ”Joutilaisuus synnyttää ideoita.” ”Tutustuin ihmisiin ja tää alkoi tuntua tosi hyvältä. Täällä on kauhea hyvä yhteishenki.” ”Varsinki nyt kun mieheni on kuollut. Toiminta pitää minut hengissä, ihan totaalisesti. Parhaat ystävät ovat täällä. Se on niin suuri asia, etten osannut sitä aiemmin kuvitella.” ”Mä saan vapaaehtoisena itse yhtälailla. Ei ole niin, että vain annan vaan myös saan.” ”On mukavaa auttaa konkreettisesti kun tietää, että apu menee oikeasti perille.”

15 Järjestön logo tähän YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN!

16 Järjestön logo tähän Kiitos! 16 Mona Särkelä-Kukko mona.sarkela-kukko@setlementti.fi www.setlementti.fi www.yhdessamukana.fi


Lataa ppt "Järjestön logo tähän Olla vertainen Vertaistoiminta yhteisöllisyytenä, osallisuuden tukena ja paikkalähtöisenä toimintana 3.12.2014 Mona Särkelä-Kukko."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google