Digiviestinnän opinnot 8 ov Rovaniemen palvelualojen oppilaitos Kairatien yksikkö.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tuloksia ja tuotoksia Moodle-on-Demand -hankkeesta Virtuaaliopetuksen päivät Outi Itäluoma.
Advertisements

OPPIREPPU –hanke Lapin alueen 2.asteen verkkokoulu Rovaseudun 2.asteen oppilaitokset Jyrki Niskanen.
MEDIAN HYÖDYNTÄMINEN Ahlmanin ammattiopisto Esa Majava.
Rovaniemen palvelualojen oppilaitos 2005
12DAT2O Yleisiä asioita lukuvuoden aluksi. 1.päivän ohjelma • Lukujärjestykset • Uudet käyttäjätunnukset ja salasanat • Wilma • Omien tietojen päivittäminen.
Rastor Oy, Itä- ja Pohjois-Suomen yksikkö
Lausteen koulun TVT-STRATEGIA
Viveca-yksikkö 2014 Liikuntatieteellinen tiedekunta Jyväskylän yliopisto.
VOA-oppimispäiväkirja
Oppijalähtöisten verkko-oppimisympäristöjen kehittäminen
Sähköinen kirja oppimisympäristönä
W w w. a m k. f i Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen verkko-opinnot, 15 op Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen opinnoissa hankitaan tietoperustaa.
TIETOLIIKENNE. Tietoliikenteen opetus Tietoliikenteen opetus tarjoaa opiskelijoille hyvän näkemyksen modernista tietoliikennetekniikasta ja tietoturvasta.
Grafiikka ja kuvankäsittely Julkaisu ov Katja Harjajärvi / Taok2 Kurssin tavoitteet  Kurssin aikana suunnitellaan ja toteutetaan graafinen.
OSAKE-HANKE Piia Palmroth Jyväskylä
Minä oppijana 1 ov..
K 4.3. Kandidaatin tutkielma ja tutkielmaopinnot (10 op) Ryhmäkokoontuminen Martin Ubani, FT, TM Uskonnon didaktiikan yliopistonlehtori SOKLA.
Ammattiosaajan työkykypassi Esimerkki toteuttamisesta Kone- ja metalliala.
TavoiteToteutusesimerkkiMilloin suoritetaanSeuranta ja arviointi Tavoitteena on edistää liikunnan avulla terveellistä ja aktiivista elämäntapaa. Tavoitteena.
Lukuhuoneesta työhuoneeksi Tiloja työhön ja opiskeluun Muokattavaa ja yhdisteltävää tekniikkaa Liikuteltavia kalusteita ja läppäriportteja “Ajantasalla”
Tietorakenteet ja Algoritmit 3 op. Opintojakson tavoitteet Yleistavoitteena on, että opiskelija hallitsee yleisimpien tietorakenteiden toteuttamisen ja.
W5W ja opintojen uusi mitoitus Tanja Lapinlampi W5W-suunnittelija.
Sosiaalinen media on... “verkon avulla tapahtuvaa julkista keskustelua, tiedonrakentelua ja jakamista” 1 1) Kalliala & Toikkanen 2012: 18.
ATOT TYÖSSÄOPPIEN ATTO-AINEIDEN TYÖVALTAISTAMINEN, ESIM. TYÖPAJAT, YHTEISOPETTAJUUS KENELLE? KAIKILLE TEKEMÄLLÄ OPPIVILLE MITÄ TARKOITTAA? KAIKKI ATOT.
Visuaalisen ammattilaisen esitys Verkkokurssi Tiedosto 1 Kurssin rakenne.
Yrittäjyysväylät Yrittäjyysopinnot Poistu Yrittäjän ammattitutkinto ammattitutkinto.
Johdatus signaaleihin – fysiikan perusteet, 1,5 ov
Laajennettu työssäoppiminen lähihoitajakoulutuksessa
Yritysviestintä 5 ov Käsikirjoittaminen –Muutos 1 ov  2 ov –verkkokurssi Yritysviestinnän rakentaminen –2 ov –Verkkokurssi Multimaker –Muutos 2 ov  1.
Sähköisen työskentelyn ja verkostoitumisen palveluympäristö.
Innovointiharjoitus Innovaatiojärjestelmät -kurssilla Tavoitteena on tutustuttaa opiskelijat uudella, paikkaan ja aikaan sitomattomalla työvälineellä.
Johtajuus- ja asiantuntijaviestintä
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen Kuvahaku internetistä ja kuvien laillinen käyttö.
KTKO104 Tieto- ja viestintätekniikka Tuokio – 3.12 Tuukka Kivioja | Samuel Rahikainen |
Johtajuus- ja asiantuntijaviestintä Leif Åberg syyslukukausi 2006.
402T20E Digitaalisen sovellustuotannon työvälineet, 3 op Flash MX –perusteet Ari Vainionpää.
Tietotekniikka musiikin opetuksessa Sisältö ▪Musavisa ▪Höpölöpö 1: – Johdanto – Tietotekniset apuvälineet ▪Leikitään muusikkoja ▪Höpölöpö 2:
Henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman Tarkistaminen 1. vuoden keväällä Opintopolun rakentaminen - Opiskelija - Ryhmänohjaaja/opinto-ohjaaja - Työpaikkaohjaaja.
MOppijat Jyväskylän pilotoijat
Hyvä yliopisto-opetus – vastuullisen opettajan ja opiskelijan roolit Elin Fellman-Suominen Åbo Akademi Pedaforum
Tietokone asiantuntijan työvälineenä ICT01D Tietokoneen toiminta Juhani Merilinna.
Toimitilapalvelujen tuottaminen, 2 ov
Ritva Kareketo kouluttaja
Kulttuurin ja taiteen välittyminen II Toiminnalliset ja osallistavat menetelmät museokasvatuksessa Sirpa Turpeinen 2008.
Taitava oppija Osaa yhdistellä tasapainoisesti erilaisia oppimistyylejä. On tietoinen siitä, miten itse oppii parhaiten. Pyrkii laajentamaan omia oppimisen.
Lukion OPS-prosessin aikataulutusta
 Jäälin koulu 5-6D VANHEMPAINILTA MAANTIEDON PROJEKTI  Syksyn maantiedon projektissa tutustumme Euroopan valtioihin ja niiden tärkeimpiin.
PROJEKTISUUNNITELMA NURKKALA MAARIT & SAARIKKO SANNA Jyväskylän yliopisto syksy 2004.
Lehden tietojärjestelmän suunnittelu ja käyttöönotto.
HYVY001 – Akateeminen opiskelukyky – muutakin kuin pisteitä Syksy 2012 (2 op.)
WWW-sivuston ja verkkopalveluiden rakentaminen
T Signaalinkäsittelymenetelmät, 5 op
Osaamisen näytön prosessi
Opetussuunnitelmassa 2016
T Kuva- ja videosignaalien käsittely, 3 op
Multimediatekniikka OPS
Sähköiset yo-kirjotukset
Esityksen lopussa: Osoita päättäjälle!!!
465104A Metallien lämpökäsittely ja hitsaus 5op
T Kuva- ja audiotekniikat, 3 op
e-Norssi 5 v -juhlaseminaari
Osaamisen näytön prosessi
OP2 4. JAKSO.
- TIETEELLISESTI!! Psyykkinen Biologinen Sosiaalinen ja
Verkkokurssin tekeminen
Jari Kähkönen, koulutuspäällikkö
OPS 2016 X OPETUSSUUNNITELMAPROSESSI 2015 KUNTARYHMÄT OPS tiimi;
Palvelu- ja matkailualan kurssit
LCB-5800 Ruotsinkielinen yritysviestintä 1
Opetussuunnitelma -> oppisopimus
Esityksen transkriptio:

Digiviestinnän opinnot 8 ov Rovaniemen palvelualojen oppilaitos Kairatien yksikkö

Verkkokauppa eCommerce 1 ov Opiskelija perehtyy nykyisten verkkokauppojen luonteeseen, toimintaperiaatteeseen, ostamiseen verkossa ja käytön turvallisuuteen. Opiskelija tutustuu erilaisiin sähköisiin kauppapaikkoihin, sähköisen kaupankäynnin periaatteisiin, suunnitteluun ja käytännön toteuttamiseen ohjelmallisesti. Kurssin suorittaminen tapahtuu verkossa oppimisalustalla ohjattuna, vuorovaikutteisesti tehtävillä ja kontaktiopetuksessa atk-luokassa olevilla sovelluksilla. Opetussuunnitelma: =1 =1 Oppimisalusta:

Optima - Oppimisalusta verkossa

Multimediatuotanto 4 ov Multimedia ja medioiden käsittely 1ov Tuottamiseen tarvittavat oheislaitteet ja välineet 1ov Multimediaesityksen laatiminen ja julkaisu 2ovMultimedia ja medioiden käsittely 1ov Tuottamiseen tarvittavat oheislaitteet ja välineet 1ov Multimediaesityksen laatiminen ja julkaisu 2ov Opiskelija perehtyy multimediaan, sen ilmenemismuotoihin ja käyttötapoihin eri tilanteissa. Hän oppii multimedian tuotantoprosessin eri vaiheet. Opiskelija opettelee käyttämään multimedian tuotannossa käytettyjä ohjelmia ja perehtyy multimediamateriaalin tuotannossa käytettäviin välineisiin. Näitä ovat mm. digikamera, digivideokamera, skanneri, web-kamera, videoneuvottelulaitteet jne. Opiskelija tekee Multimaker-ohjelmalla multimediaesityksen joko vapaavalintaisesta tai annetuista aiheista ja oppii julkaisemaan multimediaesityksen nettiin ja cd:lle. Opetussuunnitelma: Oppimisalusta:

Tietoturva 1 ov Opiskelija oppii suojamaan yritykselle tärkeää tietoa. Hän ymmärtää tietoturvan merkityksen organisaation toiminnassa. Opiskelija osaa ohjeistaa ja opastaa muita käyttäjiä tietoturvaan liittyvissä asioissa. Hän osaa tehdä varmistukset organisaatiolle tärkeistä tiedoista ja palauttaa ne tarvittaessa. Opetussuunnitelma: id=3&OPS=1 id=3&OPS=1 Oppimisalusta:

Yritystoiminnan perusteet 2 ov Opiskelija hahmottaa yrityksen kokonaisuutena ja osaa suhteuttaa oman työnsä osaksi yrityksen perustoimintoja ja liiketoimintaprosessia. Opiskelija oppii yrittäjämäistä toimintaa. Hän ymmärtää millaisia asioita tulisi huomioida yritystoimintaa suunniteltaessa. Opetussuunnitelma: Oppimisalusta:

Lisätietoja: tutkintovastaava Jyrki Niskanen, gsm