Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakulomake Hakulomakkeen luonti, hakeminen ja hakemusten käsittely uudessa palvelussa Marcus Caselius Demotilaisuus.
Advertisements

Osaamisen ja sivistyksen asialla PROJEKTIEN LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN SEURANTA EURA 2007 Sirpa Ruohomaa ESR-hankkeiden käynnistysseminaari
Lapin korkeakoulujen ja kuntayhtymien tietojärjestelmien yhdistäminen
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti laskuttajille
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Huoltajan henkilökohtaisen Wilma-tunnuksen luominen
JHL:n sähköiset palvelut
EURA2007 – rakennerahastohankkeiden hallintajärjestelmä Heli Rintala
Työpaja Maanantaiaamuna kotona  Lukujärjestyksen tarkistus  Missä opiskelen?  Mitä opiskelen?  Mitä materiaalia tarvitsen?  Kun valitsen.
Kielten tasotesti TAMK /Joni Sallila.
KESÄTYÖSETELI 2011 HML kaupungin maksama tuki työnantajalle, joka palkkaa vuosina syntyneen hämeenlinnalaisen nuoren kesätyöhön kesätyösetelillä.
TYÖHAKEMUS.
RAKENTAMISPALVELUT URAKKATIETOJEN ILMOITTAMINEN VERO- HALLINTO
Tukioikeuksien siirrot
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Esko Leinonen Maaseutuvirasto Oulu
UKJ-rahoitushakemus UKJ-ohjausryhmä Ari Ahlqvist.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Kasvihuonetuki 2014 Ohje hakijalle
Maaseutu.fi on uudistunut -
Mikä on PIC-koodi ja mihin sitä tarvitaan?
Kansalaisen asiointitili asiakkaan näkökulmasta Sähköisen asioinnin tietoturvallinen viestintäkanava kansalaisen ja viranomaisen välillä. Osa Suomi.fi-portaalia.
Onnistunut IT-projekti - Haaveesta totta? Tiken näkemys
Hyrrä Sähköinen asiointi hanke-, yritys- ja rakennetuissa
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
Käyttöohje: Kuinka löytää toimintaryhmä. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Sähköinen EURA järjestelmä Christa Löf EU-koordinaattori Etelä-Savon maakuntaliitto.
Sähköinen tukihaku 2015 Mäntsälä Hyvinkää
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
Käyttöohje: Kuinka löytää osasto/piiri. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
VALTIOVARAINMINISTERIÖ HKO, Valtion IT-toiminnan johtamisyksikkö Julkishallinnon sähköisen asioinnin rakenneosat Kehitettävät yhteiset alustat,
Ajankohtaista toimeenpanon näkökulmasta Toimintaryhmien puheenjohtajien tapaaminen Tampere Kirsi Murtomäki ylitarkastaja Varainhoito-osasto.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Kevään yhteishaku ja aikataulut vuonna 2011 Kevään yhteishaku Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet: Jos hakutoiveissa.
VALVIRA / Ohry Alustus Valvira tarvitsee tietoja Virrasta 3 tapauksessa: opiskelijan (valmistunut) aloitteesta, opiskelijan (valmistunut) puolesta.
Toimintarahan hakeminen
Tekesin Asiointipalvelut. Miksi Asiointiin?  Asioinnissa annetut tiedot tallentuvat suoraan Tekesin tietokantaan, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta.
1 OpiPal opintojaksopalaute- järjestelmä Opiskelijan opas
Tutkimus- ja innovaatiopalvelut Satu Lappalainen ITÄ-SUOMEN INNOVATIIVISET TOIMET -OHJELMAN HAKU Rahoitusasiamies Satu Lappalainen.
Ohjeet Katso-tunnisteen perustamiseen sekä alitunnisteen muodostamiseen ja vahventamiseen.
Kaupparekisterin ilmoitusmenettely ja tietojen käsittelyprosessi.
Leader-yritystuet Marskin Maja, Loppi Ihmisten kokoisille ideoille!
Suomen seutuverkot Kevätseminaari 2016 Silja Symphony Sivu
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä.
Suomi.fi-palvelut Kokonaisuuden ja palveluiden esittely lyhyesti Versio 1.0.
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Kokonaisuuden ja palveluiden esittely lyhyesti Versio 1.0
Kuvasarja – kunnan liittyminen palveluun
Lomake.fin kehittäminen Projektin 293 loppuraportti
Varsinais-Suomen ELY-keskus/Sirkka Rantala
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 Tilannekatsaus Pohjanmaan ELY-keskus Sirkku Wacklin.
Julkaisujen syöttöpalvelu
Kokonaisuuden ja palveluiden esittely lyhyesti Versio 1.0
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus metku
Ammattikorkeakoulujen julkaisujen syöttöpalvelu
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Sinulle - Verohallinnon verkkopalvelut
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Tietojen automaattinen ja luotettava kulku järjestelmien välillä notkeuttaa yhteistyötä – Suomi.fi-palveluväylä on turvallinen ratkaisu Kuntamarkkinat.
Hero-Henkilöroolirekisteri
Tulkit välitysjärjestelmän käyttäjinä
Lieksan kaupungin avustusten haku
EURA 2014 Sähköinen hankehallinnointi Katso-tunnisteet
Asiointipalveluiden laatu - Asiakasarvioinnit
Miten luon valtuuden uudistuneessa Valtuudet- käyttöliittymässä?
Asiointipalveluiden laatu - Asiakasarvioinnit
Kelan palvelukanavat Neuvontapalvelupäivät, Paasitorni
Sujuva ja viiveetön kiinteistöasiointi
Esityksen transkriptio:

Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus Mari Puro 14.11.2014

”Hyrrä on uusi maaseudun tukien verkkopalvelu ”Hyrrä on uusi maaseudun tukien verkkopalvelu. Hyrrä opastaa hakijan tukiprosessin alusta loppuun - aina tukihakemuksesta siihen asti, kunnes tukieurot ovat tilillä. Turhan  juoksemisen ja paperipyörittämisen sijaan itse kukin voi keskittyä olennaiseen.”

Hyrrä-verkkopalvelu Verkkopalvelu ohjaa ja opastaa hakemuksen teossa. Hakemuksen voi jättää mihin vuorokauden aikaan tahansa, miltä tahansa koneelta, jossa on verkkoyhteys. Tarvittavat lisätiedot ja maksuhakemukset voidaan toimittaa nopeasti verkon kautta. Hakija pystyy seuraamaan hakemuksensa etenemistä Hyrrässä. Maaseudun kehittämistukien sähköiseen asiointiin voi tutustua osoitteessa: www.mavi.fi/hyrra

Hakemusprosessi Täytä hakemus ja lähetä se sähköisesti viranomaiselle Hyrrässä. Hyrrä ohjaa ja opastaa sinua hakemuksen täyttämisessä, tarvittavien liitteiden lisäämisessä ja lähettämisessä. Hakemus allekirjoitetaan sähköisesti. Saat ilmoituksen siitä, että hakemuksesi on tullut vireille. Samalla saat tiedon hakemuksen käsittelijästä ja arvion käsittelyajasta. Kun hakemuksesi on käsitelty, saat tukipäätöksen Hyrrän kautta. Jos hakemusta tarvitsee täydentää, saat asiasta täydennyspyynnön. Jos yhdistyksen säännöissä mainitaan kaksi nimenkirjoittajaa, on molempien ”allekirjoitettava” hakemus Hyrrässä.

Maksatusprosessi Kun olet aloittanut hankkeen ja kustannuksia on syntynyt, hae maksua Hyrrässä. Jos maksuhakemusta tarvitsee täydentää, toimita täydennykset Hyrrän kautta. Kun maksupäätös on tehty, saat tiedon siitä Hyrrään ja rahat tulevat tilille. Kaikki toimittamasi hakemukset tietoineen tallentuvat Hyrrään, josta ne ovat myöhemminkin sekä sinun että viranomaisen saatavilla.

Katso-tunniste Katso-tunniste mahdollistaa asioinnin organisaation nimissä Perusta ensin Katso-tunniste osoitteessa yritys.tunnistus.fi. Saat valtuudet täyttää hakemusta ja allekirjoittaa hakemukset sähköisesti yrityksen tai yhdistyksen nimissä. Tunnisteen pystyy luomaan yksi nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö ja valtuuttamaan muita toimimaan eri rooleilla yhdistyksen puolesta. Kun kirjaudut Hyrrään omilla pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla (HST-kortti), järjestelmä varmistaa automaattisesti, että sinulla on valtuus toimia yrityksen tai yhdistyksen edustajana. Huom! Yhdistysrekisterissä tiedot oltava ajan tasalla! Tämän jälkeen asiointi Hyrrässä voi alkaa.

Katso-tunniste Nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö eli Katso-pääkäyttäjä voi palvelussa antaa muille organisaation käyttäjille erilaisia rooleja: Hyrrä-hakija, joka voi selata, täyttää ja lähettää organisaation tuki- ja maksuhakemuksia Hyrrässä (vastaa allekirjoitusta).  Hyrrä-avustaja, joka voi selata ja täyttää hakemusta ja lomakkeita, mutta ei ole oikeutettu jättämään niitä viranomaiskäsittelyyn.  Hyrrä-selaaja, joka voi selata organisaation tuki- ja maksuhakemuksia.

Katso-tunniste Yritykselläsi tai yhdistykselläsi tulee olla Y-tunnus, jotta sille voidaan myöntää Katso-tunniste. Katso-palvelun käyttö on organisaatioille ilmaista. Huom! Vanha rekisterinumero ei riitä! Katso-tunnistetta käytetään nykyisin hyvin yleisesti yritysten, yhteisöjen ja julkishallinnon organisaatioiden tunnistamiseen erilaisissa sähköisissä asiointipalveluissa. Katso-palvelu on käytössä jo noin 300 000 organisaatiolla. Lisätietoja saat osoitteesta yritys.tunnistus.fi ja Verohallinnon sivulta vero.fi/katso.

Tutustu Hyrrään Video: Kehittämishankehakemuksen tekeminen Hyrrässä (demoversio), kesto 5:15 min Video: Hankekirjasto ja maksuhakemus Hyrrässä (demoversio), kesto 4:20 min

Kiitos! Lisätietoja: http://www.mavi.fi/hyrra