Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hero-Henkilöroolirekisteri

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hero-Henkilöroolirekisteri"— Esityksen transkriptio:

1 Hero-Henkilöroolirekisteri
Oodin käyttöluvat haetaan sähköisesti Oodi-päivä 2012: Win- ja WebOodi-oikeuksien hakeminen Herossa

2 Web- ja WinOodi-lupien hakeminen Herossa
Kirjaudu järjestelmään osoitteessa Tarvitset AD-käyttäjätunnuksen ja -salasanan. Aloita lupahakemus napsauttamalla Tee uusi lupahakemus -painiketta. Huom! Jos käyttäjällä on myös hyväksyjä/esimiesasema voi tässä vaiheessa tehdä valinnan kahden näkymän välillä.

3 Oodi-päivä 2012: Win- ja WebOodioikeuksien hakeminen Herossa
Näet avautuvalla näytöllä henkilökohtaiset työsuhdetietosi (nimi, nimike, vastuuorganisaatio, puhelinnumero yms.) Roolien Voimassaoloaika voi olla korkeintaan vuoden. Oodi-päivä 2012: Win- ja WebOodioikeuksien hakeminen Herossa

4 Klikkaa Jatka-painiketta.
Valitse sovellus klikkaamalla ruksi aktiiviseksi kohdassa WebOodi, WinOodi tai molemmat. Valitessasi tarkemmin haettavia rooleja tulee kolmanteen sarakkeeseen selitys kyseisten roolien oikeuksista. Klikkaa Jatka-painiketta. Ennen hakemuksen lähettämistä voit missä vaiheessa tahansa myös klikata Edellinen-painiketta palataksesi muokkaamaan hakemusta tai perua hakemuksen Peruuta hakemus -linkistä.

5 Klikkaa lopuksi Jatka-painiketta.
Valitse seuraavaksi organisaatioyksikkö, johon oikeuksia tarvitset ja klikkaa Lisää-painiketta. Voit valita myös useamman. Huom! Varmista, että haet oikeuksia tarpeeksi korkealle tasolle. Organisaatio, johon tarvitset oikeuksia ei välttämättä vastaa työsuhteesi organisaatiota. Esim. laitosten tai osastojen työntekijät tarvitsevatkin usein muokkausoikeuksia koko tiedekunnan tasolle. Klikkaa lopuksi Jatka-painiketta. Organisaa-tioyksikön nimeä klikkaamal-la saat auki organisaa-tiohierarki- oita.

6 Oodi-päivä 2012: Win- ja WebOodi-oikeuksien hakeminen Herossa
Kohdassa Valitut roolit näkyy, mitä oikeutta/oikeuksia haetaan. Oletuksena kentässä on ypj-esimiehesi. Korjaa tarvittaessa aloittaen sukunimellä, jolloin kentässä näkyy esimiehesi nimi sekä hänen sähköpostiosoitteensa. Kirjoita perustelu, mihin työtehtäviin tarvitset lupaa. Pelkkä nimike ei riitä, esim. amanuensseilla ja osastosihteereillä saattaa eri organisaatioissa olla hyvinkin erilaiset tehtävät. Kohdassa Allekirjoitus on käyttäjätunnus valmiina. Kirjoita salasanasi ja valitse Allekirjoita ja lähetä hakemus - painike. Lupahakemuksesi on lähtenyt matkaan. Ensin esimiehesi tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi ja edelleen opiskelijarekisteriin käsiteltäväksi. Oodi-päivä 2012: Win- ja WebOodi-oikeuksien hakeminen Herossa


Lataa ppt "Hero-Henkilöroolirekisteri"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google