TAVOITTEET Hankkeen tavoitteena on edistää Suomen ja Viron välistä laaja-alaista ja jatkuvaa kiinteistöalan yhteistyötä ja rajanylittävää liiketoimintaa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Jyväskylän kaupungin viestintä Vammaispalveluiden asiakasraati Emmi Hyvönen viestintäpäällikkö, perusturvapalvelut.
Advertisements

Biolaakson tarkastelua johtamisnäkökulmasta
Kuinka matkailua ohjataan kestävästi
SVING Avaus ja Sving-hankkeen esittely  historia  tavoitteet  koulutus  harjoittelijavaihto  tiedottaminen Toimitusjohtaja Keijo Kaivanto SVING-ohjausryhmän.
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Kohti suunnittelu- ja konsulttialan tulevaisuutta Toimenpide-ehdotuksia Ohjausryhmä TEKES MK.
Ihmiskauppa Suomessa Helsinki Ihmiskaupan vastainen koulutus ja tiedotus •Valtioneuvosto hyväksyi tarkennetun ihmiskaupan vastaisen.
Ennakointikamari II Työelämän ja oppilaitosten yhteistyö
Esimerkkejä tiedottamisesta
Viron talousnäkymat Märten Ross Eesti Pank 11. maaliskuu 2009.
TEKNISET PALVELUT •Kiinteistöjen ylläpito –Esim. ex-kyläkoulujen kohtalo •Kuka pystyy ylläpitämään •Myynti yksi vaihtoehto  yrittäjyys •Kannattaako kyläyhdistysten.
ENCORE Enhancing Organisational Project Cycle Management Competence and Regional Co- operation in International Projects.
Kunnat kilpailukykyisen ja sosiaalisesti oikeudenmukaisen Euroopan tekijöinä Kunnat ja maakunnat Euroopassa -seminaari Varatoimitusjohtaja Timo.
Kiinteistöjen ylläpitokustannusten vertailu ja tilastointi Kimmo Virtanen KTI Kiinteistötieto Oy
Yritys asiakkaana, terveysalan yritysten verkostoituminen Härkönen Timo, Härkönen Jenni, Laine Annami ja Vehmas Mari.
Uusi Tuuli ry ja s/v Estelle. Väitteet 1. Ruoka ei riitä kaikille 2.Kehitysmaissa ihmiset ovat onnettomampia kuin teollisuusmaissa 3.Jokaisella kiinalaisella.
Metropolian tietoturvapolitiikka Tai miltä se voisi näyttää.
Isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistys ISA ry perustettu 1987 taustalla Suomen Kiinteistöliitto ja Suomen Isännöintiliitto ISA:n perustaminen
CP-vammaisten aikuisten hyvinvointi ja kuntoutus elämänkaarella -projekti vuosina CP- ikä/kunto -projekti (CPIK) Invalidiliitto ry hallinnoi.
TIETO- JA VIESTINTÄ- TEKNIIKKA OPETUKSESSA -opettajien täydennyskoulutus Johanna Karppinen Info
RAKENNETTU YMPÄRISTÖMME NYT/2025. RAKENNETTU YMPÄRISTÖMME NYT Rakennetussa ympäristössä asutaan, liikutaan, tehdään työtä ja vietetään vapaa-aikaa. Rakennettu.
KU-selvitys Demokratiamallit Järvenpää-talo.
Helsingin yliopiston tietohallinto Tietotekniikkapalveluita tuotetaan Helsingin yliopistossa keskitetysti tietotekniikkakeskuksessa sekä hajautetusti tiedekunnissa.
Copyright © Tekes Innovatiiviset hankintamenettelyt Kestävä yhdyskunta -ohjelmassa Riihimäki Virpi Mikkonen, Tekes.
UKJ ja ulkoiset järjestelmät AAPA ja FUCIO –yhteistyöpalaveri Ari Ahlqvist.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Kvalitetskriterier i läroavtalsutbildningen Laatukriteerit oppisopimuskoulutuksessa Pasi Kankare
Työllisyysportti – työväline työllisyydenhoidon toimijoille
Etelä-Suomen ja Viron Interreg IIIA-ohjelma Helsinki1 SVING-TULOSSEMINAARI Helsinki Hankkeen taustaa Kiinteistöalan Koulutussäätiö.
POHJOIS-SAVON Eco Business Center EBC Esitys Pohjois-Savon Ympäristö- ja bioenergia-alan verkoston organisoimiseksi tulevaisuudessa  Verkoston rungon.
Hyvät käytännöt koulutuskuntayhtymän arjessa Skills-seminaari Eeva-Maija Mäntynen.
Suomen kasvukäytävän keskipisteessä Linnan Kehitys Oy Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö
Mitä Osaamispankki voi tarjota? Juulia Tuominen
Suomen Kiinteistöliitto Kiinteistönomistajien edunvalvoja ja alan asiantuntijaorganisaatio. Kiinteistöliitto pyrkii siihen, että ihmisillä olisi viihtyisiä.
Miten laatutyöhön sitoutetaan?
Opin Ovi -hankkeet OSUVUUTTA JA KYSYNTÄLÄHTÖISYYTTÄ AIKUISOPISKELUUN TIETO-, NEUVONTA- JA OHJAUSPALVELUJEN VALTAKUNNALLISELLA KEHITTÄMISOHJELMALLA
Drupal Luonnonvarat joulutapaaminen Mikko Laine, Maanmittauslaitos.
Menestystä yrittäjälähtöisyydellä ja yhteistyöllä Kunnan elinkeinopoliittisen ohjelman työkirja Osa: Työkirja.
KIINTEISTÖALAN TOIMINTAYMPÄRISTÖ - lainsäädäntövertailun johtopäätökset ja suositukset VT Sirkka Terho.
Toimitilapalvelujen tuottaminen, 2 ov
KoulutusPotkuri+ Neuvontapalvelut alkaville ja toimiville yrityksille Turun seudun yrityspalvelukeskus Potkurissa - yhden paikan periaatteella - yrityksen.
Kansainvälinen viestintä
Vapaaehtoistyön kansallinen strategia – hanke Aspa yhteistyössä Kansalaisareena ry:n kanssa Jatta Vikström
RMK Sagadi metsakeskuse arendusjuht
Tästä pois logo Koulutusorganisaatiot innovaatiojärjestelmän toimijoina -projekti Verkostotapaaminen Koulutuksen järjestäjien yhdistys KJY.
1L-OF/2011 Rotaryn yleisesittely RIPE Sakuji Tanaka, Japan Ron D. Burton, USA RIP Kalyan Banerjee, India.
1 Korjausrakentamisen strategian toimeenpano Korjausrakentamisen koulutuksen tila ja kehityssuunnat -iltapäiväseminaari Juha-Pekka Maijala.
Innokylän hyödyntäminen STM:n toiminnassa Studia generalia: Innokylä - mikä, miksi, kenelle? Perjantaina klo Meritulli, Meritullinkatu 8, Helsinki.
Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia.
Aurinko Golf Oy STRATEGIA Versio 0.4 /
KOULUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ RAVITSEMISALAN OSAAJILLE.
M.H, Amko ry Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi.
TOIMENKUVAKARTTA / SEURAN JOHTO. TOIMENKUVAN SISÄLTÖ / SEURAN JOHTO PJ:  Johtokunnan kokoon kutsuminen ja seuran toiminnan johtaminen  Seuran toiminnan.
2/2009 Nordplus Info /2009 Nordplus Korkeakoulutus - Päämäärät Edistää korkeakoulujen verkottumista, kokemusten, hyvien käytänteiden.
Riskienhallinta ja –valvontaprosessi rahoitussektorilla – Polina Heininen.
Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto
Sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatio- ja palvelutiedon hallinta
FINNA Etelä-karjalaAN -hanke
Palvelut ja tiedot käytössä Yhteenveto
Klubin strategia työkalu KST
Sote-uudistus ja Porin kaupunki
RAKENNUSALAN SUHDANNERYHMÄ Rakentaminen
LINNADE JA VALDADE PÄEV Tallinn
TARTU KROONUAIA KOOL LUOVI AMETIKOOL
Seuraavat kokoukset ovat 24.5., ja
STRATEGIA Aurinko Golf Oy
Miten yrityksemme… …tuotekehitys toimii?
Viraston häiriöttömän käynnistymisen varmistavat projektit
Innokylän hyödyntäminen STM:n toiminnassa Studia generalia: Innokylä - mikä, miksi, kenelle? Perjantaina klo Meritulli, Meritullinkatu 8,
Avoimen tuotteenhallinta
Avainresurssit ja kyvykkyydet
Esityksen transkriptio:

TAVOITTEET Hankkeen tavoitteena on edistää Suomen ja Viron välistä laaja-alaista ja jatkuvaa kiinteistöalan yhteistyötä ja rajanylittävää liiketoimintaa. Hankkeen osatavoitteina on: Vertailla Viron ja Suomen kiinteistöalan toimintaympäristöjä ja tukea kiinteistöalan kehittymistä ja toimijoiden rajanylittävää yhteistyötä kuten tietojen ja kokemusten vaihtoa, ammattitaidon parantamista ja ammattilaisten liikkuvuutta Edesauttaa elinkaariajattelun yleistymistä kiinteistöjen suunnittelussa ja ylläpidossa Edesauttaa olemassa olevien kiinteistöjen arvon säilyttämistä ja kohottamista Lisätä asukkaiden kiinnostusta ja tietoa oman asuinkiinteistönsä ja asuinalueensa ylläpitoon liittyvistä kysymyksistä, koskien mm. energiankulutusta sekä ympäristönhoitoa

EESMÄRGID Projekti peaeesmärgiks on arendada Eesti ja Soome vahelist ulatuslikku ja jätkuvat kinnisvaraalast koostööd ja piireületavat äritegevust. Projekti põhieesmärkideks on: Võrrelda Eestis ja Soomes kinnisvaraalal toimivat tegevuskeskkonda, toetada arenguid kinnisvaraalal ja tegevuse piireületavat koostööd, s.h. teadmiste ja kogemuste vahetust, professionaalsuse tõstmist ja tööjõu liikumist Edendada kinnisvara elukaare filosoofia kasutuselevõttu projekteerimisel ja kinnisvara korrashoiul Aidata kaasa olemasolevate hoonete väärtuse säilitamisele ja suurendamisele Tõsta elanike huvi ja suurendada nende teadmisi oma eluaseme ja õueala korrashoiu küsimuste vastu, sh seoses energiasäästu ja keskkonnahoiuga

TYÖPAKETIT - TÖÖPAKETID Kiinteistöalan Toimintaympäristö – Kinnisvaraalane tegevuskeskkond Lainsäädäntö Seadusandlus Termistö Terminoloogia Projektin johto - Projekti juhtimine Koordinointi Koordineerimine Talous Majandus Hallinto Valitsemine Elinkaarisuunnittelu Kiinteistönpidossa – Elutsükli planeerimine kinnisvara korrashoius Ylläpitokustannukset Korrashoiukulud Elinkaaren suunnittelu Elukaare planeerimine Rakennusperintö Ehituspärand Kaupunkikehitys Linna arendus Koulutus ja tiedotus - Koolitus ja info Yhteistyö Koostöö Liikkuvuus Spetsialistideliikumine Kotisivut Koduleht Tiedotus Infojagamine