Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

M.H, Amko ry 2016. Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "M.H, Amko ry 2016. Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi."— Esityksen transkriptio:

1 M.H, Amko ry 2016

2 Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi voivat liittyä myös opiskelijat.

3 Olemme monitaitureita tuotanto & prosessit talous & kestävä hankintatoimi markkinointi & asiakaspalvelu ravitsemisosaaminen omavalvonta lainsäädäntö ihmiset.

4 Tietoa, taitoa, työn iloa Amko ry välittää puolueetonta tietoa laadukkaan koulutuksen kautta tukee ammattikeittiöitä muuttuvissa toiminta- ympäristöissä tukee jäsentensä hyvinvointia edistää alan arvostusta yhdistää ravitsemisalan osaajia.

5 Ammattikeittiöosaajat yhteiskunnallisena vaikuttajana Mukana useassa kansallisessa ravitsemus- foorumissa, asiantuntijaryhmissä ja hankkeessa jäsenenä ja vaikuttajana. Yhdistys ottaa kantaa ammattikeittiöiden ajankohtaisiin asioihin ja kommentoi niitä.

6 Organisaatio Toimintaa koordinoivat toiminnanjohtaja ja projektipäällikkö (hankkeet). Yhdistyksen vuosi- suunnittelusta ja toiminnan kehittämisestä vastaa myös 10-henkinen asiantunteva johtokunta.

7 Jäsenenä pääset muiden ammattilaisten yhteyteen saat mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista voit osallistua valtakunnallisiin koulutustapahtumiin jäsenhintaan pääset mukaan oman alueyhdistyksesi toimintaan; koulutuksiin, retkille, tutustumiskäynneille saat AmmattikeittiöOsaaja-jäsenlehden neljä kertaa vuodessa.

8 Valtakunnalliset koulutustapahtumat ajankohtaisia ravitsemus- kysymyksiä esimiestyötä ja jaksamista henkilökohtaista hyvinvointia omavalvontaa hankintalogistiikkaa markkinointia elintarvikelainsäädäntöä.

9 Alueyksiköt Yhdistyksessämme toimii 15 alueyhdistystä, jotka järjestävät alueellista koulutus- ja virkistys- toimintaa. Katso sinua lähinnä olevan alueen koulutus- tiedot www-sivuilta: www.amko.fi.

10 Aluetilaisuuksien koulutusteemoja makumatkat maakuntaan ravitsemukseen liittyvät aiheet vastuulliset ruokapalvelut eettinen johtaminen alais- ja esimiestaidot asiakkaan aito kohtaaminen monikulttuurisuus työ- ja asiakassuhteissa jaksaminen, stressinhallinta ja työhyvinvointi.

11 Jäsenmuodot ja vuosimaksut Varsinainen jäsen 55 € Opiskelijajäsen* 28 € Eläkeläisjäsen 28 € Yritysjäsenmaksu550 € *) Opiskelijajäsenyys edellyttää päätoimista opiskelua.

12 Kiinnostuitko jäsenyydestä? Täytä jäsenanomus nettisivuilla: www.amko.fi


Lataa ppt "M.H, Amko ry 2016. Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google