”Neljä grillikoipea!” ”Haloo päämaja, täällä vyöhyke 2! Vaara ohi tältä erää, ne rukoilivat taas vain itsensä ja laulajien ja soittajien puolesta.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Rukous JEESUKSEN nimessä.
• Miksi on rukoiltava asioita, jotka Jumala haluaa joka tapauksessa toteuttaa? • Miksi on niin tärkeää rukoilla yhdessä oman paikkakunnan puolesta? •
Helluntailaisuus.
Piristystä päivääsi MAISKIS MAISKIS!.
Vainoista herätykseen Ap t. 8:1-17.  Jumalan sanallinen ilmoitus on lisääntyvää ja se huipentuu Jeesuksen ihmiseksi tulemiseen.  Pelastusilmoitus loppuu.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Rukous Hengessä Osa 3.
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Totuus.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Seurakunnan syntyminen ja pioneerityö
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Arkki Varustamo Raamattukoulu
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Psalmi 23:1
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
1. Tim 2: 1-4 Arvoisa Sisärengaslainen, 1. Timoteuskirjeen 2. luvussa Paavali antaa käytännön ohjeita oikeaan jumalanpalveluksen viettämisen. Kysymyksiä,
Paavalin kirje Filemonille
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
A ja O Ilm.1:8. "Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias.
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
RUKOUS JA PAASTO OSA 2.
Vastuun tasot Tukikohta-seurakunnassa
VALMISTELU Andreas 1. Rukoilemme yhdessä koko Kristuksen seurakunnan kanssa herätystä. 2. Etsimme parhaat keinot ja tavat lähestyä alueen ihmisiä. 3.Kutsumme.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille” Mark 16:15 Kuka käskee ja ketä ? Mikä on minun paikkani ja osuuteni ? Yhdessä.
Tule sellaisena kuin olet 2. Aitous ja epäilys
Lapsen KYMMENEN KÄSKYÄ vanhemmille
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Tulikonferenssi- koulutus osa 1. Merihädässä Jollemme ymmärrä tai edes halua ymmärtää kadotettuna olemisen epätoivoa ja vakavuutta, meillä ei tule koskaan.
Rukouksessa sekä MÄÄRÄLLÄ JA LAADULLA on merkitystä Eri asioita varten tarvitaan eri määrä rukousta ja voimaa. Mark. 9:28-29 "Tätä lajia ei saa lähtemään.
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5)
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
KRISTINUSKON ENSIASKELEET
Hepr. 1:1-2 Arvoisa Sisärengaslainen, Heprealaiskirjettä on vanhastaan sanottu Paavalin kirjeeksi heprealaisille. Tässä määrittelyssä lienee kaikki väärin.
Hepr. 8:1-2 Arvoisa Sisärengaslainen, Kahdeksannessa luvussa kirjeen kirjoittaja vertaa vanhaa ja uutta liittoa, niiden temppeleitä ja uhripalvelusta toisiinsa,
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
2. Tim 1: 1-2 Arvoisa Sisärengaslainen,
”Antiokian alkuseurakunta” Apt. 11:1-30 Reino Saarelma
USKONTO VUORISAARNA 4.LUOKKA.
Pohjana Jeesuksen elämä ja opetus.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
MIKSI JAPANISSA TEHDÄÄN LÄHETYSTYÖTÄ? Kuva: Philippe Gueissaz.
Suomi palaa 2011 EU:n kulttuuripääkaupunkivuosi Mahdollisuus vaikuttaa lähetyskäskyn toteutumiseen Itämeren alueella EU:n kulttuuripääkaupunkivuosi.
Tapahtukoon sinun tahtosi
KRISTILLINEN TOIMINTAPERIAATE
1. Tim 4: 1 Arvoisa Sisärengaslainen, 1. Timoteuskirjeen 4. luvussa Paavali varoittaa harhaopeista ja anta ohjeita Timoteukselle viran hoitoa varten. Kysymyksiä,
Neitsyt Maria.
Kirkkohistoria Kirkon syntyhetkestä tähän päivään
RUKOILEMALLA YHTEYTEEN
Hyvä ja paha Muistiinpanot 9. luokan oppikirjan 3. kappaleeseen
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
KRISTUS 9lk/UO2.
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Kolmastoista etappi
Tervetuloa Afrikkaan! Asithi – Aamen, siyakudumisa, Asithi – Aamen, Baba, Aamen, Baba, Aamen, siyakudumisa. Aamen, aamen – Aamen, ylistäkää He nimeä, Aamen,
Yhteinen esirukous Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien.
Luterilaisen jumalanpalveluksen tunnuspiirteitä
12. Reformoidut kirkot Ydinsisältö.
Puheen teksti osoitteessa
YHDESSÄ KOHTI ELÄMÄÄ: Lähetys ja evankeliointi muuttuvassa maailmassa
Lähetysopetus rippikoulussa
:,: Kaikki, joita Henki johtaa, saavat nimen: lapsi Jumalan. :,:
Esityksen transkriptio:

”Neljä grillikoipea!”

”Haloo päämaja, täällä vyöhyke 2! Vaara ohi tältä erää, ne rukoilivat taas vain itsensä ja laulajien ja soittajien puolesta. Kuuntelen vielä loppukokouksen.”

”Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.” Ilm. 2: 1-5: Efeson seurakunnan enkelille kirjoita: Minä tiedän sinun tekosi ja vaivannäkösi ja kärsivällisyytesi, ja ettet voi sietää pahoja /ihmisiä/; sinä olet koetellut niitä, jotka sanovat itseänsä apostoleiksi, eivätkä ole, ja olet havainnut heidät valehtelijoiksi; ja sinulla on kärsivällisyyttä, ja paljon sinä olet saanut kantaa minun nimeni tähden, etkä ole uupunut. Mutta se minulla on sinua vastaan, että olet hylännyt ensimmäisen rakkautesi. Muista siis, mistä olet langennut, ja tee parannus, ja tee niitä ensimmäisiä tekoja. Henki puhui seurakunnalle Jumala-suhteen uudistuksesta.

Asiat, joista Henki meille puhuu, ovat niitä, joiden vuoksi haluamme kokoontua seurakuntana rukoukseen yhdestä sydämestä odottamaan Herraa. Näissä asioissa haluamme ottaa yhteisiä askeleita hengen maailmassa.

1. Seurakunnan hengellinen kasvu ja eheytyminen Tähän sisältyy mm:  Parannuksenteko, laiminlyöntien korjaaminen  Suunnan ja toimintatapojen tarkistaminen, jos on tarpeen  Rukousherätys  Ensimmäinen rakkaus: jumalasuhteen uudistuminen  Hätä sieluista, näky evankelioinnista  Uskovien keskinäinen yhteys  Uskovien henkilökohtainen vapautuminen ja eheytyminen  Seurakunnan sananjulistus – profeetallisuus, systemaattisuus, tiedon ja innoituksen tasapaino  Jäsenten aktiivisuus, uusien vastuunkantajien löytäminen  Oikeat asenteet ja motiivit toiminnassa

2. Seurakunta etsii Jumalan tahtoa ja näkyä Kun yhteinen näky on löydetty, sitä pidetään seurakunnassa ja sen rukouksessa jatkuvasti esillä. ________ ALKUSEURAKUNTA OLISI VOINUT KIRJOITTAA NÄYKSEEN: ”Olemme Jumalan Sanaan perustuva seurakunta, joka haluaa rohkeasti ja vastustusta pelkäämättä levittää todistusta Jeesuksen Kristuksen ylösnousemuksesta ja julistaa täyttä evankeliumia ja viedä sen Jerusalemista aina maan ääriin saakka.”

Esimerkki tämän päivän paikallisseurakunnan näystä: Ensimmäinen Baptistiseurakunta Fort Lauderdale, Florida ”Meidän näkymme on olla Raamattuun perustuva, monikansallinen uskovien yhteisö, joka korottaa Jeesusta Kristusta ja rakentaa radikaaleja, elämää luovia yhteyksiä.”

3. Yhteiset ratkaisut, jotka vaikuttavat seurakunnan hengelliseen suuntaan Esim. henkilöiden asettaminen hengellisiin virkoihin ja tehtäviin on tällainen tärkeä yhteinen ratkaisu, koska se voi ratkaisevasti vaikuttaa seurakunnan hengelliseen suuntaan ja toimintaan. Apt. 13:1-3: Ja heidän toimittaessaan palvelusta Herralle ja paastotessaan Pyhä Henki sanoi: 'Erottakaa minulle Barnabas ja Saulus siihen työhön, johon minä olen heidät kutsunut.’ Henki johtaa rukoilevaa seurakuntaa päätöksenteossa.

4. Herätyksen tulo Seurakunta yhdistää voimansa ja sydämensä rukoilemaan herätystä seurakuntaan tai paikkakunnalleen. Esimerkki: Hebridien saarten herätys Skotlannissa – yksi vuosisadan voimakkaimmista paikallisista herätyksistä Euroopassa Herätys alkoi Barvasin seurakunnasta

 Pastori ja 7 henkeä Barvasin seurakunnasta alkoi määrätietoisesti rukoilla herätystä.

 HENKI PUHUI SEURAKUNNALLE: J umala antoi sanan, että Hän pitää liittonsa ja lupaukset

 Pastori ja 7 henkeä Barvasin seurakunnasta alkoi määrätietoisesti rukoilla herätystä.  HENKI PUHUI SEURAKUNNALLE: J umala antoi sanan, että Hän pitää liittonsa ja lupaukset  Seurakunta päätti tehdä oman osuutensa: 5 kuukauden ajan 3 kertaa viikossa yörukouskokouksia.

 Pastori ja 7 henkeä Barvasin seurakunnasta alkoi määrätietoisesti rukoilla herätystä.  HENKI PUHUI SEURAKUNNALLE: J umala antoi sanan, että Hän pitää liittonsa ja lupaukset  Seurakunta päätti tehdä oman osuutensa: 5 kuukauden ajan 3 kertaa viikossa yörukouskokouksia.  HENKI PUHUI TAAS SEURAKUNNALLE: Parannuksen teko ja voimakas katumusrukous vastauksena Herran sanaan

 Pastori ja 7 henkeä Barvasin seurakunnasta alkoi määrätietoisesti rukoilla herätystä.  HENKI PUHUI SEURAKUNNALLE: J umala antoi sanan, että Hän pitää liittonsa ja lupaukset  Seurakunta päätti tehdä oman osuutensa: 5 kuukauden ajan 3 kertaa viikossa yörukouskokouksia  HENKI PUHUI TAAS SEURAKUNNALLE: Parannuksen teko ja voimakas katumusrukous vastauksena Herran sanaan  Läpimurto rukouksessa, herätys alkoi

 Pastori ja 7 henkeä Barvasin seurakunnasta alkoi määrätietoisesti rukoilla herätystä.  HENKI PUHUI SEURAKUNNALLE: J umala antoi sanan, että Hän pitää liittonsa ja lupaukset  Seurakunta päätti tehdä oman osuutensa: 5 kuukauden ajan 3 kertaa viikossa yörukouskokouksia  HENKI PUHUI TAAS SEURAKUNNALLE: Parannuksen teko ja voimakas katumusrukous vastauksena Herran sanaan  Läpimurto rukouksessa, herätys alkoi  Herätys levisi joka kylään ja kaupunkiin ja jatkui kahden vuoden ajan.

Yhteinen rukous seurakunnan puolesta nivoutuu aina seurakunnan kaikkeen opetukseen ja toimintaan. Toiminta heijastuu rukoukseen ja rukous toimintaan.

Lisää materiaalia rukouksesta:

Rukousaiheena tänään: Että Henki puhuisi seurakunnallemme