Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

• Miksi on rukoiltava asioita, jotka Jumala haluaa joka tapauksessa toteuttaa? • Miksi on niin tärkeää rukoilla yhdessä oman paikkakunnan puolesta? •

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "• Miksi on rukoiltava asioita, jotka Jumala haluaa joka tapauksessa toteuttaa? • Miksi on niin tärkeää rukoilla yhdessä oman paikkakunnan puolesta? •"— Esityksen transkriptio:

1

2 • Miksi on rukoiltava asioita, jotka Jumala haluaa joka tapauksessa toteuttaa? • Miksi on niin tärkeää rukoilla yhdessä oman paikkakunnan puolesta? • Millaista on rukous oman paikkakunnan puolesta?

3 1.Tim. 2:1-4: Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta... Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden. * * * Miksi pitää pyytää kaikkivaltiasta Jumalaa tekemään jotain, mitä Hän tahtookin tehdä?

4 Jumala on valinnut toimintatavakseen maan päällä toimia ihmisen kautta. Mitä tulee asioihin maan päällä, Hän on rajoittanut itsensä toimimaan ihmisten kautta. Ihminen on luotu Jumalan edustajaksi (= ”kuvaksi”) maan päälle.

5 Jumala tarvitsi: • kansan, jonka kautta toimia • profeettoja • ihmiseksi syntyneen Messiaan • ihmisen käsiä laitettaviksi sairaiden päälle, • ihmisen äänen julistamaan • ihmisen jalat toimittamaan asioitaan • ihmisen rukoilemaan ja pyytämään Jumalan tahdon tapahtumista maan päällä

6 Jumala pyytää meitä pyytämään. Jumala pyytää meitä, että pyytäisimme Häntä tekemään asioita, joita Hän tahtoo tehdä. "Jumalan antamisella on erottamaton yhteys meidän pyytämiseemme.”

7 Esirukous on Jumalan tahdon kutsumista ihmisten elämään. Kun me pyydämme Jumalan tahtoa tapahtumaan, me Hänen edustajinaan vahvistamme Hänen tahtonsa ja kutsumme sitä tapahtumaan. ”Tapahtukoon Sinun tahtosi!” – ei pyyntö vaan kutsu.

8 Kaikkivaltias Jumala tarvitsee rukouksiamme voidakseen siunata maailmaa - myös omaa paikkakuntaamme ja sen asukkaita.

9 1.Rukous oman paikkakunnan puolesta on osa keskeistä rukousvastuutamme. Suuri asia ja suuri vastuu, joka on helpompi kantaa joukolla.

10 1.Rukous oman paikkakunnan puolesta on osa keskeistä rukousvastuutamme 2.Herätyksiin on aina liittynyt rukous - Pohjois-Amerikan herätys 1850-l. - Walesin herätys 1904 - Filippiinit 1980-l.

11 Miksi rukous on niin tärkeää herätykselle ja paikkakunnan ilmapiirin muuttumiselle? VASTAUS: Rukoilemalla käsittelemme perusongelmaa, jonka vuoksi ei-uskovat ihmiset eivät ole vielä löytäneet yhteyttä Jumalaan. Ihmiset eivät näe eivätkä ymmärrä sielun pelastukseen liittyviä asioita.

12 2 Kor. 10:4: “Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan mukaan sodi; sillä meidän sota-aseemme eivät ole lihalliset, vaan ne ovat voimalliset Jumalan edessä hajottamaan maahan linnoituksia. Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle.

13 Linnoitukset – vankila ihmisen sisällä. Ihmisen omien ajatusmallien ja pimeyden voimien yhteisvaikutus. Ihmisen oma tahto ja pimeyden henkivaltojen toiminta yhdistyvät ja ruokkivat toisiaan.

14 Rukoillessamme ei-uskovien laajamittaista kääntymistä rukoilemme käytännössä sitä, että demonien ja ihmisten mielen välinen orjuuttava side murtuisi. Rukoilemme, että ihmisten tahto vapautuisi ottamaan vastaan pelastuksen Jeesuksessa. Vaikutamme hengellisillä aseilla hengelliseen ilmapiiriin.

15 1.Rukous oman paikkakunnan puolesta on osa keskeistä rukousvastuutamme 2.Herätyksiin on aina liittynyt rukous 3. Yhteisessä rukouksessa on erityinen voima.

16 Yhteinen rukous on julistus Jumalan edessä siitä, että tämä uskovien joukko valmistautuu yhteistyöhön Hänen kanssaan. Tärkeämpää kuin rukoilijoiden määrä on heidän hengellinen palonsa ja päättäväisyytensä. Rukouksessa ei ole tarvittu suuria joukkoja, mutta kylläkin sydänten yhteyttä, palavaa näkyä ja kestävyyttä.

17 1.PYYTÄMISTÄ ”Anokaa niin teille annetaan.” Matt. 7:7 Kun rukoilemme herätystä, pyydämme ja anomme Jumalan apua ja ilmestymistä eri ihmisryhmien osaksi.

18 Pyytäminen oman paikkakunnan puolesta on TEEMARUKOUSTA: Keskitytään tiettyyn aihepiiriin. Meillä on suuri tarve tällaisesta keskittyneestä rukouksesta kaikille tärkeiden yhteisten asioiden puolesta.

19 KONKREETTISTA RUKOUSTA: Kaupungin jokainen - asukas, - perhe, - päättäjä, - toimija, - instituutio, - laitos tuodaan rukouksen kautta Jumalan rakkauden ja voiman vaikutuspiiriin.

20 1.PYYTÄMISTÄ: Konkreettista teemarukousta 2. JULISTAMISTA HENGEN MAAILMOISSA Rukous paikkakunnan puolesta on Jeesuksen uhrin aikaansaaman vapautuksen julistamista hengen maailmoissa. Julistamme ja kutsumme Jumalan edustajina Hänen tahtonsa toimeenpanoa näille ihmisille, joista Jeesus on maksanut lunastushinnan.

21 1.PYYTÄMISTÄ: Konkreettista teemarukousta 2. JULISTAMISTA HENGEN MAAILMOISSA 3. SITOUTUNUTTA TYÖTÄ Meidän sitoutunut, määrätietoinen rukouk- semme lamaannuttaa pimeyden voimia, ja sen kautta Jumalan valo pääsee valaise- maan pimeydessä eläviä, pimeyden tekoja tekeviä ihmisiä.

22 Rukoilemme hellittämättä ja väsymättä, kunnes vastaus tulee: Jes 62:6-7 : ”Sinun muureillesi, Jerusalem, minä asetan vartijat; älkööt he milloinkaan vaietko, ei päivällä eikä yöllä. Te, jotka ylistätte Herraa, älkää itsellenne lepoa suoko. Älkää antako hänelle lepoa, ennenkuin hän on asettanut ennallensa Jerusalemin, tehnyt sen ylistykseksi maassa.”


Lataa ppt "• Miksi on rukoiltava asioita, jotka Jumala haluaa joka tapauksessa toteuttaa? • Miksi on niin tärkeää rukoilla yhdessä oman paikkakunnan puolesta? •"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google