Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5)"— Esityksen transkriptio:

1

2

3

4

5

6

7 Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5) -- ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi. (Mark. 12:30)

8 Ei aloiteta yhteistä rukousta vuodattamalla Jumalan eteen kaikkia harmeja, syntejä ja ongelmia.

9 Ei myöskään aloiteta yhteistä rukousta suoraan rukousaiheiden luettelolla. ”Neljä grillikoipea!”

10

11

12

13

14

15

16

17 Seurakunnan on koko olemuksellaan, kokoontumisellaan, kaikella toiminnallaan, julistuksellaan, yhteisellä rukouksellaan ja ylistyksellään heijastettava uskovan elämän perimmäistä tarkoitusta:...

18 Seurakunnan on koko olemuksellaan, kokoontumisellaan, kaikella toiminnallaan, julistuksellaan, yhteisellä rukouksellaan ja ylistyksellään heijastettava uskovan elämän perimmäistä tarkoitusta: Tuoda Jumalalle kunniaa ja iloita Hänestä iankaikkisesti!

19


Lataa ppt "Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google