Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6."— Esityksen transkriptio:

1 NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -

2 Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6

3 1.Näen seurakunnan... - Jossa Jeesus on pää ja kaikessa meidän Herramme. - Jossa Pyhä Henki on auttaja ja jatkuvasti läsnäoleva johdattaja. - Jossa teemme kaikkemme täyttääksemme lähetyskäskyn kotimaassa ja maan äärissä.

4 2. Näen seurakunnan: - joka on oppinut viettämään jumalanpalvelusta ja sen myötä rakentanut laskeutumispaikan Jumalan läsnäololle ja pyhyydelle. -joka etsii enemmän Jumalan kasvoja kuin hänen käsiään. - joka saa voimaa Sanasta ja Hengestä, yhteydestä ja rukouksesta, uskon ilmapiiristä ja ilosta

5 3. Näen seurakunnan, - jolla on vaikutusta - joka rakkaudellaan ja Jumalan läsnäolollaan vetää uusia ihmisiä puoleensa - jolla on empatiaa - myötäelämistä ja huolenpitoa ja kuuliainen yhteiskunnan ja maailman tarpeille - joka rohkeasti osoittaa horjumattomia kristillisiä arvoja 3. Näen seurakunnan, - jolla on vaikutusta - joka rakkaudellaan ja Jumalan läsnäolollaan vetää uusia ihmisiä puoleensa - jolla on empatiaa - myötäelämistä ja huolenpitoa ja kuuliainen yhteiskunnan ja maailman tarpeille - joka rohkeasti osoittaa horjumattomia kristillisiä arvoja

6 4.. Näen seurakunnan: -Joka on enemmän suuntautunut suhteisiin, kuin toiminnan järjestämiseen ja aktiviteetteihin. -Jossa kaikilla on elävä suhde Jumalaan ja toisiin seurakuntalaisiin. -jossa yhteys ja keskenäinen apu ovat tärkeimpiä voimavaroja seurakuntaelämässä

7 5. Näen seurakunnan: -Jossa ylistys ja palvonta koskettavat taivasta ja muuttavat maailmaa. -joka rakentuu uskolle Maailmankaikkeuden Herraan ja näin ollen välittää hänen vapauttavaa ja parantavaa läsnäoloaan. - jolla on hengellinen auktoriteetti murtaa pimeyden valta. -joka rakentaa perustan Jumalan läsnäolon ilmestymiselle.

8 6. Näen seurakunnan: -joka rukoilee ja näin jatkuvasti tunnustaa oman voimattomuutensa ilman Jumalan läsnäoloa. - joka jatkuvasti avautuu Jumalan Voimalle, joka saa ihmiset elämään Kristus-elämää ja tekemään mitä Kristus teki.

9 7. Näen seurakunnan: -Jossa ihmisiä tulee jatkuvasti uskoon ja joista tulee Jeesuksen opetuslapsia - jossa uudet kristityt kasvavat uskossa, parantuvat ja eheytyvät hengeltään, sielultaan ja ruumiiltaan.

10 8. Näen seurakunnan: -jonka julistus ja opetus on kristallin kirkasta, ajankohtaista ja muuttaa elämän

11 9. Näen seurakunnan: -Joka korkeasti arvostaa uusien johtajien löytämistä, harjoittamista ja varustamista. - Joka auttaa ihmisiä huomaamaan ja kehittämään niitä hengellisiä lahjoja, joita he ovat saaneet. Reproduktion! 9. Näen seurakunnan: -Joka korkeasti arvostaa uusien johtajien löytämistä, harjoittamista ja varustamista. - Joka auttaa ihmisiä huomaamaan ja kehittämään niitä hengellisiä lahjoja, joita he ovat saaneet. Reproduktion!


Lataa ppt "NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google