Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Perusevankeliumia tähän päivään
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Selkä suoraksi Suomi TM
Sarahin tarina. Nimeni on Sarah ja olen 10 vuotta. Tykkään naruhyppelystä ystävieni kanssa.
Persoonapronominit.
OLISIKO SINUSTA JOHTAJAKSI?. Johtajaksi kasvetaan, ei synnytä.
Pikkupoika kysyi isältään...
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
LUJAA LAATUA??.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Jumalan kanssa.
Mies kysyi ”Kokeilisimmeko uusia asentoja tänä iltana?"
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Uskottelemme itsellemme, että onnellinen elämä alkaa sitten kun pääsemme naimisiin, saamme lapsen, toisen lapsen. Sitten turhaannumme, koska lapsemme eivät.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Huomio ! Tämä Power Point esitys sisältää Pornograaffista materiaalia LopetusEteenpäin.
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
Kuvakäsikirjoitus.
ELÄMÄN VARRELLE On hyvä säilyttää luottamus siihen,
NALLE PUH.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Samsonin tarina. Nimeni on Samson ja olen 14-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapalloa!
APRESENTA A Velhinha.
Mitä sinä tiedät suomalaisesta mökistä
Kuka määrää, Sinä tai pomo?.
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Flavian tarina. Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa.
Timo Luukkonen Janne Enberg
NAISEN ITSETUNTO.
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Opiskelijaporukka menossa hissiin. Yksi ei mahdu hissiin.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Tapahtuipa Kerran... Kenelläpä ei olisi niitä päiviä jolloin mokaat oikeen kunnolla ja tekisi mieli huutaa: “VOI VI…!” No, katsoppa mitä tapahtui eräänä.
Rukouksessa sekä MÄÄRÄLLÄ JA LAADULLA on merkitystä Eri asioita varten tarvitaan eri määrä rukousta ja voimaa. Mark. 9:28-29 "Tätä lajia ei saa lähtemään.
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Ria Slides Tässä tavaratalossa naisille annettiin mahdollisuus valita itselleen aviomies eri ehdokkaista.....
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
Täydennyskoulutuksen verkostomalli – Vaihe I - II OSAAVA - ohjelma
Järjestön logo tähän Olla vertainen Vertaistoiminta yhteisöllisyytenä, osallisuuden tukena ja paikkalähtöisenä toimintana Mona Särkelä-Kukko.
Verbi + Verbi.
Vapaa-aika ja harrastukset lukea lukeminen Minä luen
PERSOONAPRONOMINIT.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Ryhmätehtävät 2.2 Onnellinen Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
”Rinnasteiset verbiparit tekstissä” Anu Airola Helsingin yliopisto.
Pikkupoika kysyi isältään...
Tapahtukoon sinun tahtosi
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit viikonloppuna?
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit eilen? Mitä hän teki eilen?
Kuvakäsikirjoitus Sonja ja Riina.  Cullenit järjestävät Bellalle synttärijuhlat luonaan. Kuva on yleiskuva.  Edward: ”Hyvää 18- vuotispäivää, Bella!”
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
Kappale 4 Kysy kysymys parilta, vastaus on tekstissä! s. 121 – 122 Mitä Alex teki viikonloppuna? Mitä Olga teki lauantaina? Mitä Olga teki sunnuntaina?
Aiemmin peruutettu luento
1 Syntaksin harjoituskurssi CYK140 Harjoitustehtäviä 9 Ratkaisumalleja.
Matkalla.
Liikkeen fysiikkaa.
Tuhoisa maanjäristys iski Nepaliin huhtikuussa 2015
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Selkä suoraksi Suomi TM
Esityksen transkriptio:

Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä. Toinen heistä oli nimeltään Sisar Matemaattinen (SM), toinen puolestaan Sisar Looginen (SL). Paluumatkalla alkaa jo tulla pimeää ja he ovat vielä kaukana luostarista kun...

SL: Oletko huomannut, että tuo mies on seurannut meitä jo puolisen tuntia? SM: Olen, ja miettinyt mitä hän oikein haluaa. SL: Sehän on ihan loogista. Hän haluaa raiskata meidät. SM: Voi ei! Tätä vauhtia hän saa meidät viimeistään neljännestunnin päästä >kiinni! Mitä ihmettä me voimme tehdä?

SL: Loogista, Sisar: tietenkin kävellä nopeammin. SM: Ei auta SL: Loogista, Sisar: tietenkin kävellä nopeammin. SM: Ei auta. SL: Ei tietenkään. Mies toimii täysin loogisesti ja kävelee hänkin nopeammin. SM: Mitä me siis teemme? Tätä vauhtia hän saa meidät kiinni jo minuutin kuluttua. SL: Loogista: me hajaannumme. Sinä menet tuonnepäin ja minä tännepäin. Hän ei voi seurata meitä kumpaakin yhtä aikaa.

Mies päätti seurata Sisar Loogista Mies päätti seurata Sisar Loogista. Sisar Matemaattinen pääsee perille luostariin ja on huolissaan. Sitten tulee Sisar Looginen.

SM: Sisar Looginen! Jumalan kiitos olet täällä! Mitä tapahtui?

SL: Loogisesti ajatellen mies ei voinut seurata meitä molempia SL: Loogisesti ajatellen mies ei voinut seurata meitä molempia. Niinpä hän seurasi minua. SM: Niin, aivan niin! Mutta entä sitten, mitä sitten tapahtui? SL: Loogisesti ajatellen aloin juosta niin kovaa kuin pääsin ja hän alkoi juosta niin kovaa kuin pystyi. SM: Ja sitten?

SL: Loogista, sisar: hän saavutti minut. SM: Voi hyvänen aika SL: Loogista, sisar: hän saavutti minut. SM: Voi hyvänen aika! Mitä sinä teit? SL: Loogista, sisar: nostin helmani ylös. SM: Voi hyvänen aika! Mitä mies teki? SL: Loogista, sisar: hän veti housunsa alas. SM: Voi ei! Mitä sitten tapahtui?

SL: Eikö se ole täysin loogista, Sisar SL: Eikö se ole täysin loogista, Sisar? Nunna jolla on helmat kainalossaan, juoksee nopeammin kuin mies jolla on housut nilkoissa........

Ja sinä kuvittelit että tämä olisi tuhma juttu Ja sinä kuvittelit että tämä olisi tuhma juttu! Hyi häpeä - mene nurkkaan ja rukoile anteeksiantoa!!!