Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ria Slides Tässä tavaratalossa naisille annettiin mahdollisuus valita itselleen aviomies eri ehdokkaista.....

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ria Slides Tässä tavaratalossa naisille annettiin mahdollisuus valita itselleen aviomies eri ehdokkaista....."— Esityksen transkriptio:

1 Ria Slides Tässä tavaratalossa naisille annettiin mahdollisuus valita itselleen aviomies eri ehdokkaista.....

2 Ria Slides Tavaratalossa oli viisi kerrosta ja mitä ylemmäs päästiin, niin sen parempi oli miesten laatu.

3 Ria Slides Mutta oli olemassa sääntö: jos oli valinnut kerroksen, niin edelliselle tasolle ei enää voinut palata. Joko valittiin mies siitä kerroksesta, jossa kulloinkin oltiin, tai sitten jatkettiin seuraavaan kerrokseen... Jos näin ei tehnyt, niin henkilö poistettiin tavaratalosta. STOP

4 Ria Slides Kaksi ystävätärtä päätti mennä vierailemaan tavarataloon.

5 Ria Slides He menivät ensimmäiseen kerrokseen ja näkivät ilmoituksen jossa luki: Miehet tässä kerroksessa käyvät töissä ja rakastavat lapsia.

6 Ria Slides “Hyvä...Olisi huonompi juttu jollei heillä olisi töitä eivätkä he pitäisi lapsista, MUTTA: Miltähän miehet näyttävät seuraavassa kerroksessa” ystävykset miettivät ja päättivät jatkaa seuraavaan kerrokseen.

7 Ria Slides Toisessa kerroksessa oli kyltti jossa luki: Miehet tässä kerroksessa käyvät töissä, ansaitsevat hyvin, pitävät lapsista ja ovat hyvännäköisiä.

8 Ria Slides “Näitkö tuon?" – toinen naisista sanoi. “Minkähänlaisia miehiä seuraavassa kerroksessa onkaan?" Ja nopeasti he päättivät jatkaa seuraavaan kerrokseen.

9 Ria Slides Kolmannen kerroksen kyltissä luki: Miehet tässä kerroksessa käyvät töissä, ansaitsevat hyvin, pitävät lapsista, ovat hyvännäköisiä ja auttavat kotitöissä.

10 Ria Slides “¡¡¡Uau!!!" – toinen naisista sanoi – “Houkuttelevaa, mutta miltähän miehet näyttävät seuraavassa kerroksessa..." Vielä kerran he päättivät jatkaa seuraavaan kerrokseen.

11 Ria Slides Jännityksen vallassa he lukivat neljännen kerroksen kyltin, jossa luki: Miehet tässä kerroksessa käyvät töissä, ansaitsevat hyvin, pitävät lapsista, ovat hyvännäköisiä, auttavat kotitöissä ja ovat mahtavia sängyssä.

12 Ria Slides “Ooooh hyvä Jumala! Mitä meitä odottaakaan viidennessä kerroksessa!!!! Ajattelematta asiaa enempää he päättivät mennä tarkistamaan asian.

13 Ria Slides Koko kerros oli tyhjä ja kyltissä oli seuraava teksti:

14 Ria Slides Tämä kerros on olemassa vain sen todistamiseksi, että naisten miellyttäminen on täysin mahdotonta! Olkaa ystävällinen ja jatkakaa kohti uloskäyntiä. Hyvää päivänjatkoa. Olkaa ystävällinen ja jatkakaa kohti uloskäyntiä. Hyvää päivänjatkoa.


Lataa ppt "Ria Slides Tässä tavaratalossa naisille annettiin mahdollisuus valita itselleen aviomies eri ehdokkaista....."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google