Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vapaa-aika ja harrastukset lukea lukeminen Minä luen

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vapaa-aika ja harrastukset lukea lukeminen Minä luen"— Esityksen transkriptio:

1 Vapaa-aika ja harrastukset lukea lukeminen Minä luen
Vapaa-aika ja harrastukset lukea lukeminen Minä luen. Minä harrastan lukemista. juosta juokseminen juoksu Minä juoksen. Minä harrastan juoksemista. Minä harrastan juoksua. uida uiminen uinti Minä uin. Minä harrastan uimista. Minä harrastan uintia. soittaa pianoa pianon soittaminen Minä soitan pianoa. Minä harrastan pianon soittamista. pelata tennistä tenniksen pelaaminen Minä pelaan tennistä. Minä harrastan tenniksen pelaamista. laulaa kuorossa kuorossa laulaminen Minä laulan kuorossa. Minä harrastan kuorossa laulamista.

2 Hän… + verbi Hänen harrastus on… + -minen N Hän harrastaa… + -minen + P Hän pitää… + -minen + STA / Hän tykkää… + INFINITIIVI Hän ui. Hänen harrastus on uiminen. Hän harrastaa uimista. Hän pitää uimisesta. / Hän tykkää uida. Hän tanssii. Hän pyöräilee. Hän laulaa kuorossa. Hän pelaa jalkapalloa.

3 Puhu parin kanssa! Mitä sinä harrastat tai teet vapaa-aikana?

4 Puhu parin kanssa! Minusta uiminen on ihanaa, koska minä rakastan vettä. Minusta käveleminen on tylsää. Minä haluan juosta! VERBI uida opiskella hiihtää saunoa laulaa juosta kävellä pyöräillä lukea ADJEKTIIVI kiva ihana hauska kamala mielenkiintoinen tylsä vaikea helppo terveellinen rentouttava


Lataa ppt "Vapaa-aika ja harrastukset lukea lukeminen Minä luen"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google