KESÄTYÖSETELI 2011 HML kaupungin maksama tuki työnantajalle, joka palkkaa vuosina 1987-1995 syntyneen hämeenlinnalaisen nuoren kesätyöhön kesätyösetelillä.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus
Advertisements

Kiinteistöveroprojekti Tilanne: huhtikuu 2013
Henkilökohtaisten avustajien työnantajien vertaistukiryhmä
Palkkatuki.
OHJEITA TARJOAJILLE TAMPERE Hankintapäällikkö Tanja Welin
Rahoitus- ja tukiklinikka 2012 Työharjoittelu ja palkkatuki rekrytoinnin apuna Hämeenlinnan seudun TE-toimisto Raatihuoneenkatu 11.
NÄYTTÖMÄÄRÄYS LOMAKKEEN KÄYTTÖ.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
•Kausi on K-Vantaa Idän juhlakausi ja sen kunniaksi julistetaan jääkiekkoaiheinen piirustus- ja valokuvakilpailu. •Kilpailussa on kaksi sarjaa:
Yksityishammaslääkärikysely lokakuussa 2008 vastaanottokohtaiset tulokset.
Henkilöstöä koskevat kirjaukset muissa yhdistymissopimuksissa, Salo ja Kouvola UusiKunta- henkilöstöryhmä.
Ajankohtaista Melasta
Maatalousyrittäjien eläkelaitos 2009 /Eila Tamminen
KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA
Standardimääritykset
YHTEISHAKU Sähköisen yhteishaun ohjeistus.
Rotaryn nuorisovaihto
NUORISOVAIHTO Heikki Koivisto YEC outwards YEC for Belgium, Estonia, Latvia, Lithuania,The Netherlands, USA/PE & MI
TYÖHAKEMUS.
Hyvä tietää palvelussuhteeseen liittyvistä asioista
TYÖEHTOSOPIMUS JA PALKKA
Tukioikeuksien siirrot
ERILAISIA TYÖSUHTEITA JA TYÖNTEON MUOTOJA
Maatalousyrittäjien eläkelaitos 2006 / Sarja 6.1
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
TAULUKKO YKSIULOTTEINEN TAULUKKO. TAULUKKO  Taulukon tarkoitus Ohjelmassa tarvitaan paljon samantyyppisiä samaan kohdealueeseen kuuluvia muuttujia Näitä.
Työolosuhteiden järjestelytuki
Työsuhteen solmiminen ja päättäminen
NOKIAN KAUPUNKI TYÖLLISTÄJÄNÄ HYVÄ TULEVAISUUS -TAPAHTUMA
Työvoiman vuokraukseen liittyvät velvollisuudet
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
Miten teen hyvän (apu)raha- hakemuksen? Hannele Niemi
1 SOSIAALINEN YRITYS. 2 Palkkatuki Palkkatukea voidaan maksaa sosiaaliselle yritykselle pitkäaikaistyöttömän tai vaikeasti työllistyvän palkkauskustannuksiin.
HUKI – LAJIPÄÄLLIKKÖ- VALMENTAJAPÄIVÄ Valmennuslaskut - ja seurantatiedot Sinikka Nieminen Huki-projektisihteeri Skills Finland ry.
Virkavapaudet Yhteysopekoulutus Kirsi Contursi plm.
Opintotuki, työ- ja kansaneläke, työttömyyskorvaukset.
Koulutusrahaston vuosi Koulutusrahasto Perustettu lailla vuonna 1970 Eroraharahastona o Hoitaa lakisääteisiä tehtäviä, jotka valmisteltu.
1 Koulutusrahaston etuudet. 2 Koulutusrahasto lyhyesti Työmarkkinajärjestöjen hallinnoima rahasto Tukee omaehtoista ammatillista aikuiskoulutusta Etuudet.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä.
Yleisten kirjastojen e-aineistot Erikoiskirjastonhoitaja Kati Vuontisjärvi.
Työolosuhteiden järjestelytuki Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 10 luku 3 § VnA JTYPL, 9: Ohje JTYPL, sivut 275, , ja.
KOULULAIS- JA OPISKELIJAKESÄTYÖPAIKAT KESÄLLÄ 2012.
VEROHALLINTO ESITTÄÄ Uusi yrittäjä pulassa Pimeä työ pettää Sinä valitset! 1.
HAKEMUS KEHITYSVAMMAISTEN ASUMISPALVELUIHIN
Toimittajaportaalin pikaohje
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Opintopolku.fi Yhteishakulomakkeet 2017
Treenipaita ja -shortsit
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
Budjetin Laatiminen Perusperiaatteet:
Tervetuloa töihin! Hyvää kesää työn merkeissä!
Apurahan maksu maksuosoituksena
Nuoret ja työlainsäädäntö
Perhevapaakorvaus työnantajalle
Asiakkaan valinnanvapaus
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
KUOPION KAUPUNGIN KESÄTYÖSETELI 2018
Suomen verotus selkokielellä
Talousasiat: talousyksikkö
Koskee tiedotetun Reshape –ohjelman vaikutuksia Suomessa
Sinulle – veroilmoitus verkossa
Liikunta- ja nuorisopalvelut
Henkilöstökysymykset yhtiöittämistilanteessa Kuntamarkkinat
Lakon vaikutukset työsuhteen ehtoihin
TYÖSUHTEEN EHTOJA Työehtosopimus: Palkanmaksu: Sairasloma-ajan palkka:
Ehdot avustuskelpoiselle tiekunnalle:
VUOSILOMA.
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Esityksen transkriptio:

KESÄTYÖSETELI 2011 HML kaupungin maksama tuki työnantajalle, joka palkkaa vuosina 1987-1995 syntyneen hämeenlinnalaisen nuoren kesätyöhön kesätyösetelillä Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe eikä yksityinen henkilö Yksi kesätyöseteli on käytössä yhtä työsuhdetta kohti

Yhtä työnantajaa kohden voi käyttää enintään 5 seteliä Työsuhde 1.5.-30.9.2011 välisenä aikana Työpäiviä työsuhteen aikana 15 Seteleitä ei voi varata Kesätyösetelit jaetaan hakujärjestyksessä

Käteen jäävä nettopalkka vähintään 400 € Työnantaja hoitaa työsuhteeseen kuuluvat verot, sosiaali- ja eläkemaksut sekä ansaitut lomakorvaukset Kesätyöseteli on henkilökohtainen, eikä sitä voi käyttää kuin seteliin nimetty henkilö Kesätyöseteleitä 280 kpl, a’ 250 €

Työsuhteen päätyttyä työnantaja palauttaa setelin liitteineen (PALKKATODISTUS) 30.10.2011 mennessä Palvelupiste Kastelliin HML Kaupunki maksaa tuen työnantajan ilmoittamalle tilille Mikäli seteliä ei palauteta määräaikaan mennessä tai setelin ehdot eivät täyty ei kesätyösetelin arvoa makseta työnantajalle

Kesätyöntekijän vastuu (kohdat 1.-6.): Hae kesätyösetelin hakulomake ja –ohje. Saatavissa: www.hameenlinna.fi tai Palvelupiste Kastelli, Raatihuoneenkatu 11 PL 84, 13101 Hämeenlinna 2. Etsi kesätyöpaikka, näytä hakulomake ja ohje työnantajalle. 3. Täytä hakulomake yhdessä työnantajan kanssa. 4. Tuo täytetty hakulomake Kastelliin. Todista henkilöllisyytesi. 5. Kesätyösetelin hakijalle annetaan numeroitu ja nimetty kesätyöseteli. 6. Kesätyön tekijä toimittaa kesätyösetelin työnantajalle viimeistään työsuhteen alkaessa. Työnantajan vastuu (kohdat 7.-9.): 7. Kesätyön päätyttyä työnantaja palauttaa kesätyösetelin täytettynä Palvelupiste Kastelliin, liitteenä palkkatodistus , 30.10.2011 mennessä. 8. Palvelusihteeri Teija Konttila vastaa maksatukseen liittyviin tiedusteluihin. 9. Maksut työnantajan tilille.

_______________________ KESÄTYÖSETELIN HAKULOMAKE Setelin numero (Kaupungin virkailija täyttää) KESÄTYÖNTEKIJÄ TÄYTTÄÄ Nimi: Henkilötunnus: Osoite: Puhelinnumero: Sähköpostiosoite: TYÖNANTAJA TÄYTTÄÄ Työnantaja sitoutuu palkkaamaan nuoren kesätyösetelillä töihin Yrityksen / Yhteisön nimi: Yhteyshenkilön nimi: Puhelinnumero: Työnantajan allekirjoitus: Nimen selvennys: Sähköpostiosoite: Täytä lomake kokonaan (joko näytöllä tai tulosta ja täytä käsin) ja palauta työnantajan allekirjoituksella varustettuna Palvelupiste Kastelliin, Raatihuoneenkatu 11, 13101 Hämeenlinna. Muista ottaa mukaan henkilötodistus!

KESÄTYÖSETELI NRO 1 / 2011 Kesätyöntekijän nimi:____________________________________________ (Kaupungin virkailija täyttää) Työnantaja täyttää: Vakuutan, että (kesätyöntekijän nimi) _____________________________________________________________ on ollut kesätyössä yrityksessämme (yrityksen nimi ja osoite) ajalla _________________________________________________________ Kesätyöllistämistuen voi maksaa tilille (tilinumero): Nuori on saanut työtodistuksen Kyllä ( ) Ei ( ) Huom! Muistathan liittää mukaan palkkatodistuksen. Hämeenlinnassa _____ / _____ 2011 Työnantajan allekirjoitus ja nimenselvennys