Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Liikunta- ja nuorisopalvelut

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Liikunta- ja nuorisopalvelut"— Esityksen transkriptio:

1 Liikunta- ja nuorisopalvelut
KESÄSETELI 2015 Liikunta- ja nuorisopalvelut

2 YLEISTÄ KESÄSETELISTÄ
Kesäseteleitä on jaossa 900 kappaletta. Jakopaikkoina ovat Nuorten tieto- ja neuvontapiste yESBOx (kauppakeskus Iso Omena) Sellon kirjaston nuorten osasto Pointti (Leppävaara) Espoon kaupunki maksaa 300 euroa työnantajalle, joka on palkkaa espoolaisen nuoren töihin kesäsetelillä välisenä aikana. Työpäiviä on oltava vähintään 10 ja työtunteja vähintään 50, joko yhtäjaksoisesti tai useammassa jaksossa tehtynä. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö. Kesäseteli 2015 on tarkoitettu kaikille vuosina syntyneille espoolaisille nuorille. Nuoren on itse hankittava kesätyöpaikka. Nuoren tulee noutaa seteli henkilökohtaisesti. Mukana on oltava kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä työnantajan allekirjoittama ja täyttämä 2015 kesätyöpaikan tiedot -lomake tai vaihtoehtoisesti työsopimus, josta vastaavat tiedot löytyvät. Miniminettopalkka on 350 euroa 10 työpäivältä ja 50 työtunnilta. Jos töitä on tehty enemmän, tulee palkankin olla minimipalkkaa suurempi. Verot, sosiaali- ja eläkemaksut sekä lomakorvaukset on maksettava 350 euron miniminettopalkan päälle.

3 INFOA TYÖNANTAJALLE Espoon kaupunki maksaa tukea työnantajalle, joka palkkaa syntyneen, kesäsetelin saaneen espoolaisen nuoren kesätöihin. Työsuhteen on toteuduttava 1.5.–30.9. välisenä aikana. Työpäiviä on oltava vähintään 10 ja työtunteja vähintään 50. Työnantajana EI voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö. Kesäseteleitä on jaossa rajoitettu määrä. Työnantaja on oikeutettu tukeen vaikka työsuhde ei olisikaan yhtäjaksoinen; työntekijä voi olla työssä esimerkiksi kahdessa eri jaksossa. Kesäseteli on henkilökohtainen, joten nuoren saamaa kesäseteliä ei voi käyttää kukaan muu. Työnantajalle maksettava tuki on 300 euroa, mutta nuorelle maksettava miniminettopalkka on 350 euroa 10 työpäivältä ja 50 työtunnilta. Jos nuori on tehnyt tätä enemmän töitä, palkan pitää olla miniminettopalkkaa suurempi. Työsuhteeseen kuuluvat verot, sosiaali- ja eläkemaksut sekä ansaitut lomakorvaukset on maksettava nettopalkan päälle!

4 ei tukea (300€) makseta työnantajan tilille.
Kun työsuhde on päättynyt, tulee täytetty, alkuperäinen kesäseteli palauttaa siinä mainittuun osoitteeseen. Seteli tulee palauttaa/postittaa viimeistään Huomioithan, että kesäseteli tulee täyttää huolellisesti ja liitteeksi on laitettava palkkatodistus työsuhteen ajalta. Täytetystä kesäsetelistä kannattaa ottaa kopio ennen kuin sen palauttaa, jotta epäselvissä tilanteissa (esim. hävinnyt kesäseteli) asia on helpompi selvittää. Mikäli kesäseteliä ei palauteta määräaikaan mennessä tai kesäsetelin ehdot eivät täyty (esim. työsuhteen kesto on ollut liian lyhyt, palkkaa on maksettu liian vähän tai lomaraha on maksamatta), ei tukea (300€) makseta työnantajan tilille. Mikäli kesäseteliä ei jostain syystä käytetäkään, pyydämme palauttamaan setelin osoitteeseen: Nuorisopalvelut / Kesäseteli, PL 34, ESPOON KAUPUNKI

5 INFOA NUORELLE Espoon kaupunki maksaa 300 euroa työnantajalle, joka palkkaa vuosina 1996–2000 syntyneen, kesäsetelin saaneen espoolaisen nuoren töihin aikavälillä Seteleitä saa vain yhden / henkilö. Kesäseteleitä jaetaan yhteensä 900 kappaletta. Jakopaikkoina toimivat Nuorten tieto- ja neuvontapiste yESBOx sekä Sellon kirjaston nuortenosasto Pointti. HUOM! Kesätyöpaikka on jo oltava seteliä noudettaessa. Kesäseteli pitää hakea henkilökohtaisesti. Mukana on oltava kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä työnantajan allekirjoittama ja täyttämä Kesätyöpaikan tiedot -lomake tai vaihtoehtoisesti työsopimus, josta löytyy vastaavat tiedot kuin lomakkeesta. Jotta kesäsetelin ehdot täyttyvät, työpäiviä on oltava vähintään 10 ja työtunteja noina päivinä yhteensä vähintään 50. Työpäivät voi tehdä joko yhtäjaksoisesti tai useammassa eri jaksossa. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö. Työnantajan maksaman nettopalkan on oltava vähintään 350€ vaaditulta 10 työpäivältä ja 50 työtunnilta. Jos työpäiviä ja -tunteja kertyy tätä enemmän, tulee myös palkan olla suurempi. Verot, sosiaali- ja eläkemaksut sekä kertyvät lomakorvaukset on maksettava 350€:n nettopalkan päälle. Lisätiedot, ohjeet ja lomakkeet löytyvät osoitteesta:


Lataa ppt "Liikunta- ja nuorisopalvelut"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google