Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KOULULAIS- JA OPISKELIJAKESÄTYÖPAIKAT KESÄLLÄ 2012.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KOULULAIS- JA OPISKELIJAKESÄTYÖPAIKAT KESÄLLÄ 2012."— Esityksen transkriptio:

1 KOULULAIS- JA OPISKELIJAKESÄTYÖPAIKAT KESÄLLÄ 2012

2 Ketkä voivat hakea kesätöitä? Kesälle 2012 kesätyöpaikkaa voivat hakea 1989-1996 syntyneet nuoret, jotka ovat 1.1.2012 ja työn aikana Ylitornion väestörekisteriin merkittyinä ja joiden opiskelu jatkuu. Kesätyöjärjestelyt eivät koske keväällä 2012 lukiosta valmistuvia ylioppilaita, eikä ammattiin valmistuvia opiskelijoita.

3 Kesätyöpaikan kesto 1996 syntyneet (9lk), joilla on hyväksytty peruskoulun päästötodistus: kesätöitä enintään kaksi viikkoa! Lukiolaiset, ammattikoululaiset, perustutkintoa suorittavat, ammattikorkea-, korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijat: enintään kolme viikkoa! Työntekijän työaika 30 tuntia/viikko

4 Palkka Vuonna 1996 syntyneille (9lk) 180 €/viikko Muille opiskelijoille 210 € viikko

5 Työpaikka Vuonna 1996 syntyneet kunnan kautta kesätyöpaikkaa hakeneet työllistetään kaikki jos työpaikka löytyy. Muut opiskelijat joutuvat arvontaan mukaan. Arvonnassa huomioidaan edellisvuosina ilman työpaikkaa jääneet hakijat. Oma aktiivisuus tärkeää; ottakaa yhteyksiä yrityksiin, kunnan työpaikkoja ei ole viime vuosina ollut paljon.

6 Työpaikka Työpaikka voi olla Ylitornion kunnan alueella toimivissa yrityksissä, maatalousyrityksissä, kunnan lautakuntien ja laitosten alaisuudessa, yhdistyksissä, kylätoimikunnissa tai yksityisissä talouksissa. Työpaikka voi olla myös ulkopaikkakunnilla erityisistä syistä, esim. jos opiskelijalla on helpompi työskennellä opiskelupaikkakunnalla kuin kotikunnassa.

7 Kesätyöpaikan hakeminen Kesätyöpaikkaa hakevien nuorten tulee toimittaa kesätyöhakemus Kunnantalolle Nuorisotoimeen 30.4.2012 mennessä. MYÖHÄSTYNEITÄ HAKEMUKSIA EI OTETA HUOMIOON!

8 Miten yritykset toimivat? Yritykset, yhdistykset, kylätoimikunnat ja yksityistaloudet voivat työllistää nuoren 2-3 viikoksi. Yksityistaloudet voivat lyhyemmäksikin aikaa. Työaika on 30 tuntia/viikko Kunta perii korvausta työntekijästä 100 €/viikko (9lk). Muut opiskelijat 110 €/viikko Kunta hoitaa palkanmaksun sosiaalimaksuineen ja muut työhönottoon liittyvät asiat. ---- 

9 Kesätyöasioista vastaavat Tiedustelut Nuorisotoimistosta puh. 040-572 0327 tai 0400-220 309. Hakemuksia saa Kunnantalon neuvonnasta, Nuorisotoimistosta, Nuorisotalolta sekä www.ylitornio.fi/lanuti.

10 Muita ohjeita 0 % verokortti heti nuorisotoimistoon, kun työpaikka varmistuu muutoin peritään 60% veroa palkasta. Palkka maksetaan kuukauden viimeisenä päivänä, jos kaikki asiat ovat kunnossa (tieto koska työt on tehty, verokortti, pankkitilinumero)

11 Mukavaa ja aurinkoista kevättä!


Lataa ppt "KOULULAIS- JA OPISKELIJAKESÄTYÖPAIKAT KESÄLLÄ 2012."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google