Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti."— Esityksen transkriptio:

1 Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti vireä, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Liikunnan ja kulttuurin säännöllinen harrastaminen on tehokas keino työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja siksi työnantajasi sinulle tarjoama Tyky-Kuntoseteli+ käykin maksuvälineenä sekä liikunnan että kulttuurin harrastamiseen. Nyt kannattaakin tehdä tutusta harrastuksesta säännöllinen tai kokeilla vaikkapa jotain aivan uutta, työnantajasi tukemana! Päätös on sinun, löydä nyt oma harrastuksesi tuhansista liikunta- ja kulttuurikäyttökohteen tarjonnasta. Tyky-Kuntosetelit ovat RJ-Kuntoiluseteli Oy:n tarjoama ratkaisu henkilöstön työkyvyn ylläpitoon ja hyvinvointiin. Tyky-Kuntosetelit ovat arvoltaan joko 4€ tai 2€. Eriarvoisilla seteleillä pääset maksutilanteessa lähemmäs palveluntarjoajan hintoja. On työnantajasi päätös, tarjotaanko sinulle jompaa kumpaa vai molempia seteleitä. Paikasta riippuen voit maksaa Tyky- Kuntoseteleillä kerta-, sarja- ja kausilippuja. Voit käyttää seteleitä kerralla useampia ja/tai maksaa erotuksen muilla maksuvälineillä (käteinen, maksukortit). Seteleistä ei anneta rahaa takaisin. Muistathan, että seteleillä on voimassaoloaika. Käyttökohdeverkosto: Tyky-Kuntoseteli+ -käyttökohdeverkosto on maan kattavin ja laajenee jatkuvasti, käyttökohteita on tuhansia ympäri Suomen. Tarkista ajantasainen verkosto osoitteesta www.tyky-kuntoseteli.fi. Voit myös tilata kotisivuilta RSS-syötteen uusista käyttökohteista ja tiedotteista. Liittymällä Tyky-Kuntosetelifaniksi Facebookissa, näet aina uusimmat käyttökohteet ja tiedotteet suoraan oman profiilisi uutisvirrassa. Henkilökohtainen etu: Sinulla on nyt käytössäsi työnantajasi sinulle tarjoama henkilökohtainen etu ja setelit ovat tarkoitettu ainoastaan sinun käyttöösi. Seteleillä ei voi maksaa esimerkiksi muiden perheenjäsenten harrastuksia. Käyttöpaikat voivat tarkistaa maksajan henkilöllisyyden, sillä seteleiden verovapaus edellyttää kontrollia siitä, että seteleiden käyttäjä on sama työntekijä kuin niiden alkuperäinen saaja. Seteli on käyttökelpoinen, kun olet kirjoittanut nimesi setelin taakse.

2 Tyky-Kuntoilu- ja Kulttuurikortti! Tyky-Kuntoilukortti ja Tyky-Kulttuurikortti auttavat sinua säännölliseen liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen. Kortti toimii eräänlaisena päiväkirjana. Merkitse jokaisen päivän kohdalle sitä liikunta- / kulttuurimuotoa kuvaava lyhenne, jonka olet sinä päivänä suorittanut. Ole rehellinen itsellesi. Kortin tarkoituksena on auttaa sinua säännölliseen vähintään kahden viikoittaisen liikunta- / kulttuurisuoritteen tekemiseen. Kun toimit näin, tulet saavuttamaan merkittäviä parannuksia pitkäntähtäimen fyysisen kunnon ja henkisen vireyden parantamiseksi. Kortteja ja niihin liittyvät ohjeet voit ladata ja tulostaa osoitteesta www.tyky-kuntoseteli.fi sivun oikeasta alalaidasta. Voit myös samalla osallistua korttiin liittyvään arvontaan sekä muihin kotisivuilla oleviin kilpailuihin. Muista, että työnantajasi on toivonut juuri sinun parastasi hankkimalla henkilöstölleen Tyky- Kuntosetelit. Loppu on sinusta kiinni: on oma etusi viimeistään tämän helpon tuen myötä aloittaa säännöllinen harrastus tai jatkaa entistä. Tästä lähtien maksuvälineenäsi toimii alan monipuolisin palveluseteli: Tyky-Kuntoseteli+. Mukavia hetkiä monipuolisten harrastusten parissa! Toivottavat työnantajasi ja Tyky-Kuntoseteli+


Lataa ppt "Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google