RakennusOlli RakennusOlli on rakennustoiminnan kustannuslaskentaan, hinnoitteluun ja tarjousten tekoon suunniteltu VBA/VBE koodilla ohjelmoitu Excel-pohjainen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
AQWA Engineering Oy. Sitoutumisemme •AQWA Technology perustuu uskoon että maailmamme on yhteisö, jossa käyttäessämme luovuutta ja tekniikkaa me luomme.
Advertisements

Kyselypalautteen kokoamispalvelu Multibase Oy Tämä on kuvaus palvelumallista, jonka avulla voi vaivatta koota asiakaspalautetta, tehdä järjestön jäsentyytyväisyystutkimuksen,
Excel ja makrot Excel koostuu kahdesta eri osasta Alt+F11 VBA
Arvonlisävero kirjanpidossa
Grönroosin luokassa, äidinkielen tunnin alussa. Abien oporeissut • Pori, Satakunnan korkeakoulut (n. klo ) • Helsinki, Studia-messut.
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
TILDA-Verkkotilastointi
Yhtälön ratkaiseminen
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Kansallinen digitaalinen kirjasto - lyhyt johdatus Jukka Liedes
Kuntalaispalautteen kokoamispalvelu Multibase Oy Tämä on kuvaus palvelumallista, jonka pohjalta Kauniaisten kaupunki käynnisti pilottiprojektin. palvelumalli:1-3.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valtionavustuksilla tukea moniammatillisen ohjauksen ja opiskelijahuollon kehittämiseen klo Verkostotapaaminen/ohjaustilaisuus.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
MBLiq Multibase Oy. Multibase Oy / 2006 / Pihlajatie 19, Helsinki puh: MBLiq – prosesseihin integroituva • MBLiq kattaa kaikki likviditeetin.
Vippet Booking - majoitusvarausjärjestelmä
Luo nopeasti ylhäältäpäin kuvattu sisustussuunnitelma.
Putken prototyyppisarjan valmistus käyttäen I-Deas NX mallininta, Flow-3D Cast valusimulointia ja Voxeljet hiekkamuottien tulostustekniikkaa.
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
Toimisto-ohjelmien käyttö tutkimuksen apuvälineenä
Topirkka.fi portaali
Posterin teko PowerPoint-ohjelmalla
MK-Alennusten vaikutus – toimii Excelissä
• Agronetiin rakennettu sähköinen toimintaympäristö, joka kokoaa yhteen kaikki koulutukseen liittyvät osa-alueet AGRONET-OPPIMISYMPÄRISTÖ Oppimisympäristö.
Ohjelmistokehittäminen. Luku 1 – Mitä on ohjelmistokehittäminen?
Saaristomeren Meripuolustusalue VLK-toiminta 2012.
Mallituskysely Dynaamisen ohjelmoinnin mallit lihasika- ja emakkopaikan arvottamiseen Jarkko Niemi, MTT taloustutkimus
Lamppu NY – Välähtävää toimintaa!. NY 6h -leiri Aurinkokennovarjostin.
Kirpparitietokanta Jouni Huotari ja IDM12S1-ryhmän opiskelijat *) IIZO3030 Tietokannat.
Ciscon Tandberg -ympäristöön tutustuminen Cygate Oy Videoneuvottelulaitteen käyttöönotto.
Power Point – esitysgrafiikkaohjelma lyhyesti
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Klikkaa Työkalut ja Mobile Properties. Sender id = Puhelinnumero, jolta lähetetään ja jolle vastaussanoma palautuu. Password = Operaattorilta saatu palvelun.
Metoditehtävä 1.Tee ohjelma, jonka tehtävänä on laskea jonkin tietyn käyttäjän syöttämän välin numeroiden summa. (Esim. käyttäjän syötöllä 1 ja 5 ohjelma.
VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT
Tänään - Vaihto-info, Jani Haapakoski - Sivuaineista * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta.
ProAgriaYrityspalvelut Menestyksen mahdollisuuksia ProAgrian palvelut ovat investointeja tulevaisuuteen.
LEAN (5S) QR-KOODILUKIJA
Metalliteollisuuden yritysten ja aikuiskoulutuskeskusten verkosto (METEKADULT) TYKE –projekti Väliraportti.
Tiivistetekniikka Oy Tiivisteratkaisut prosessiteollisuudelle Liukurengastiivisteiden kunnostus- ja huoltotoiminta (Huoltomyynti : Tomi Sillanpää)
Esitysgrafiikasta.
Projektitoiminnan opiskelu tietoverkossa KM Auli Posti Helsingin yliopisto, Lahden tutkimus- ja koulutuskeskus MULTIMEDIAN MONET.
Algoritminen ajattelu
Kauppakamarien Venäjä –kysely jäsenyrityksille 2015 – Helsingin seudun kauppakamarin tuloksia Kaikkien kauppakamarien jäsenyrityksien kyselyyn vastasi.
Lukujärjestys Kevät 2015.
Työllisyyspoliittista avustusta saavat hankkeet
SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.
KTKO104 Tieto- ja viestintätekniikka Tuokio – 3.12 Tuukka Kivioja | Samuel Rahikainen |
FinELib-aineistojen kilpailuttaminen Osa FinELibin aineistoista (vuosittain n aineistoa) kilpailutetaan hankintalain mukaisilla menettelyillä Aineisto.
Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.
Sähköinen tenttipalvelu Tenttis – ominaisuudet ja toiminnot
Officen hyötykäyttö yrittäjän näkökulmasta, Vapaan lähdekoodin ohjelmat / niiden tarjoamat mahdollisuudet yrittäjälle Kouluttaja: Timo Laapotti / F4U –
Accenture Ohjelmatyökurssilla
TEKNOPLUS-TOIMINTAMALLI. 1) PK-yritysten kehittämiseen tarkoitettu koulutusmalli.
TVT101 - Johdatus tieto- ja viestintäteknologiaan
Tarjous.
KTKO104 Tieto- ja viestintätekniikka Tuokio – 3.12 Tuukka Kivioja | Samuel Rahikainen |
Tuotehinnoittelu -Perustana yrityksen hinnoittelustrategia: asiakkaat ja kilpailijat huomioitava -Kustannukset tiedettävä riittävällä tarkkuudella -Sopii.
Kustannuslaskenta yritysverkostoissa Toni Laaksonen.
 Yleistavoite (valtakunnallinen): musiikin käyttö ja vaikutusmahdollisuudet eri taidemuodoissa ja mediassa  Kurssi rakentuu Lontooseen suuntautuvan opintomatkan.
22 Valtiontalous tarvitsee veroja s
Ohjeistus kouluttajille
KATEAJATTELU Esim. Kuinka paljon pitäisi saada myyntiä, jotta toiminta kannattaisi? Jos tuotteen myyntihintaa nostetaan, kuinka paljon tulos paranee? Kuinka.
Quizlet-sovelluksen käyttöopas
Tuotteen nimi.
Lukio.
Tuotteen nimi Esityksen otsikko.
SÄÄNNÖT.
Veripalvelu kouluttaa
Liikunta ja urheilu aikuisen hyvinvoinnin tukena
Esityksen transkriptio:

RakennusOlli RakennusOlli on rakennustoiminnan kustannuslaskentaan, hinnoitteluun ja tarjousten tekoon suunniteltu VBA/VBE koodilla ohjelmoitu Excel-pohjainen ohjelmisto, Office XP tai uudempi versio, ohjelman toimivuutta ei taata muissa ohjelmistoissa Ohjelmiston rakenne perustuu perustietoluetteloon, jossa voi olla maksimissaan tuotenimikettä, työvaiheluetteloon 30, työvaiheita myös perustietoluettelossa kustannuslaskentakortteihin, joita työtilassa voi olla 365 ja arkistoissa maksimissaan 6570 korttia tulostus- ja listausosiin RakennusOllin kustannuslaskentakorttitiedot voidaan siirtää LiiketalousOlliin, jossa voidaan suorittaa samanlaista kustannuslaskentaa ja niiden perusteella tehdä laajoja yrityskohtaisia laskelmia kuukausitasolla vuodeksi tai vuositasolla aina 12 vuoteen saakka kts. LiiketalousOllin esittely Myös RakennusOllissa käyttämällä tuottokortteja voidaan laskea kannattavuustietoja RakennusOlli on ”pohjakehikko”, jolle kukin voi kehittää hyvin pitkälle menevän kustannuslaskentajärjestelmän Olaviket Oy, Televisiokatu 3, Helsinki, Korpinkuja 3 Kuusankoski

Perustietoluettelo Olaviket Oy, Televisiokatu 3, Helsinki, Korpinkuja 3 Kuusankoski Perustietoluettelossa määritetään laskentakortteihin haettavat osat Luetteloon on kerätty eri lähteistä noin 6800 rakennusalan tuotetta Tiedot on luokiteltu Talo2000 –luokittelun kahden pääluokan mukaisesti Luettelossa on rakennusalan työehtosopimusten mukaisia palkkatietoja Luetteloon voidaan tietoja lisätä ja poistaa asiakkaan haluamalla tavalla Luettelossa olevia hintoja voidaan muuttaa tuotekohtaisesti kertoimilla Alla on lyhyt ote kortiston alusta

Kustannuslaskentakortti Olaviket Oy, Televisiokatu 3, Helsinki, Korpinkuja 3 Kuusankoski Laskentakortti on perusväline, jolla perusluettelon tiedot kootaan kokonaisuuksiksi Seuraavassa on esimerkki yksittäistiedoista sekä omakotitalourakan alkuosa

Kokonaislaskelma Olaviket Oy, Televisiokatu 3, Helsinki, Korpinkuja 3 Kuusankoski Kokonaislaskelmassa annetaan korttien numerot Kokonaislaskelman tietojen perusteella voidaan tulostaa kaikki yksittäiset erät tarkistuslistaksi

Listaus Olaviket Oy, Televisiokatu 3, Helsinki, Korpinkuja 3 Kuusankoski Yksittäiset erät voidaan materiaalien ja työvaiheiden osalta tulostaa tarkistuslistaksi, jonka perusteella voidaan tarkistaa materiaalien määrä, saatavuus jne.

Listaus esimerkki 2 Olaviket Oy, Televisiokatu 3, Helsinki, Korpinkuja 3 Kuusankoski

Lopuksi Olaviket Oy, Televisiokatu 3, Helsinki, Korpinkuja 3 Kuusankoski Tämä pieni PowerPoint esitys antaa pienen kuvan ohjelmistosta. Ohjelmistoon voit tutustua osallistumalla koulutuksiin, joita järjestän Helsingissä Televisiokatu 3:n koulutustiloissa. Esittelen tarvittaessa ohjelmistoa toimistossani ja tarvittaessa myös yritysten omissa tiloissa. Ohjelmiston hinta on 300 euroa + alv 23 %.