Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Metoditehtävä 1.Tee ohjelma, jonka tehtävänä on laskea jonkin tietyn käyttäjän syöttämän välin numeroiden summa. (Esim. käyttäjän syötöllä 1 ja 5 ohjelma.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Metoditehtävä 1.Tee ohjelma, jonka tehtävänä on laskea jonkin tietyn käyttäjän syöttämän välin numeroiden summa. (Esim. käyttäjän syötöllä 1 ja 5 ohjelma."— Esityksen transkriptio:

1 Metoditehtävä 1.Tee ohjelma, jonka tehtävänä on laskea jonkin tietyn käyttäjän syöttämän välin numeroiden summa. (Esim. käyttäjän syötöllä 1 ja 5 ohjelma laskee 1+2+3+4+5=15). Ohjelman tulee suorittaa laskutoimitus erillisen metodin laske_vali avulla, joka palauttaa laskun tuloksen.

2 Metoditehtävä Tee ohjelma Arvonlisävero, joka toimii seuraavalla tavalla: Ohjelma kysyy käyttäjältä tuotteen nimen ja verollisen hinnan. Tämän jälkeen ohjelma laskee arvonlisäveron (22%) osuuden hinnasta ja tulostaa kyseisen tiedon käyttäjälle. Ohjelman pitää sisältää kaksi metodia, joista toinen laskee veron ja palauttaa tuloksen ja toinen kysyy käyttäjältä tuotteen hinnan.

3 Metoditehtävä Tee ohjelma, joka kysyy käyttäjän ikää, jonka on oltava väliltä 18-65. Ohjelmassa on oltava metodi, jonka on jatkettava iän kysymistä, kunnes käyttäjän syöttämä arvo on em. väliltä. Metodin tulee myös tulostaa hyväksymänsä ikä ja palauttaa se, kuinka monennella kerralla käyttäjä suostui syöttämään järkevän arvon. Kyseisen lukumäärän tulostamisen ruudulle hoitaa pääohjelma.


Lataa ppt "Metoditehtävä 1.Tee ohjelma, jonka tehtävänä on laskea jonkin tietyn käyttäjän syöttämän välin numeroiden summa. (Esim. käyttäjän syötöllä 1 ja 5 ohjelma."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google