Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

SÄÄNNÖT.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "SÄÄNNÖT."— Esityksen transkriptio:

1 SÄÄNNÖT

2 Tervetuloa opiskelemaan suomen kieltä
Kaikki opetus on suomen kielellä. Sinä et ole opiskelija, olet työtön. Suomen kielen opiskelusi on työvoimakoulutusta. Koulupäivän lisäksi sinun täytyy opiskella myös kotona. Kotitehtävä joka päivä on kerrata kotona koulupäivän aikana opitut asiat.

3 Koulu alkaa aamulla kello 09:00.
Tule ajoissa! Ilmoita aina opettajalle tekstiviestillä, jos olet sairas tai et tule kouluun. Tekstiviesti numeroon: Jos olet paljon poissa kurssilta ja et ilmoita opettajalle, sinut voidaan poistaa kurssilta. Poissaolot tarkistetaan kerran kuukaudessa. Opettaja ei voi antaa sinulle lomaa.

4 Parkkipaikat Pysäköi autosi ainoastaan Opiskelijoille merkittyihin
parkkiruutuihin!

5 Kun olet poissa koulusta…
Tuo aina todistus eli paperi, jossa kerrotaan, miksi olet ollut poissa. Jos sinulla on lääkäri, tuo lääkärintodistus. Jos sinulla on sosiaaliohjaajalla tai poliisilla käynti, tuo todistus.

6 Tauot Kahvitauko on kello 10:30-10:45.

7 Opiskelijoiden taukotilat
Tauolla voit syödä tai juoda käytävillä, aulassa tai mennä ulos. Jos tuot omia eväitä, niin voit säilyttää niitä jääkaapissa aulassa. Älä unohda eväitäsi jääkaappiin ja muista aina siivota jälkesi!

8 Tupakointi ja päihteet
Vanajaveden opisto on savuton, tupakoi vain ulkona tupakkapaikalla! Päihteiden käyttö on kielletty, jos tulet kouluun päihtyneenä, sinut poistetaan kurssilta.

9 Tupakointipaikka Tupakointipaikka on pääovea vastapäätä,
tien toisella puolella.

10 Puhelimen käyttö Laita puhelin AINA äänettömälle koulussa!
Älä käytä puhelinta kouluaikana tunneilla. Tauoilla voit käyttää puhelinta. Opettaja saa ottaa puhelimen sinulta pois tunnin ajaksi, jos käytät sitä häiritsevästi. Ilman lupaa et saa ottaa kuvia, videoita tai äänittää koulussa ollessasi.

11 Kouluvälineet Saat koulun alkaessa vihon, kynän, kumin ja oppikirjan.
Jatkossa ostat itse kynäsi, kumisi ja vihkosi. Kun kurssi loppuu, niin palautat oppikirjan takaisin opettajalle. Älä tee tehtäviä kirjaan. Tee aina tehtävät vihkoon, joka on sinun omasi.

12 Retket Ryhmäsi tutustuu koulutuksen aikana Hämeenlinnassa oleviin paikkoihin, kuten Setlementtiin, kirjastoon, kauppoihin ja rautatieasemaan. Retkiä järjestetään myös esimerkiksi Helsinkiin, erilaisiin museoihin ja muihin kaupunkeihin.

13 Muista aina Olemme kaikki samanarvoisia. Arvosta ja kunnioita kaikkia.
Ole ystävällinen ja kohtelias kaikille. Ole rehellinen. Pyydä ja anna apua tarvittaessa.

14 ONNEA OPISKELUUN!


Lataa ppt "SÄÄNNÖT."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google