Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Saaristomeren Meripuolustusalue VLK-toiminta 2012.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Saaristomeren Meripuolustusalue VLK-toiminta 2012."— Esityksen transkriptio:

1 Saaristomeren Meripuolustusalue VLK-toiminta 2012

2 Yleistä  Mahdollisuus saada kaksi leimaa viikossa  Kuntoisuusloman saa 12 leimasta  8 yksikköedustajaa tärkeässä roolissa VLK- toiminnan kannalta. Kerhoista tiedottaminen tärkeä tehtävä, koska laivat ovat useasti merillä eikä tieto aina välttämättä kulje niin kuin pitäisi.

3 Liikuntamahdollisuudet  Pansiossa on kolme todella hyvin varusteltua punttisalia, niiden suosio on suuri.  Kasarmialueella myös 3km pitkä pururata, 18. reikäinen frisbeegolfrata, kaksi beach volley -kenttää sekä iso nurmikenttä jalkapallomaaleineen.  Sisäliikuntavälineet ovat hyvällä mallilla, mutta liikuntasali on auttamatta liian pieni.

4  Keskustan läheisyys on VLK-toiminnan kannalta tärkeää, sillä osa kerhoista järjestetään kasarmin ulkopuolella.

5 Lajit  Suosituin laji ylivoimaisesti punttisali (2270 suoritusta vuodessa)  Salibandy toiseksi suosituin (260 suoritusta vuodessa)  Lenkki, jalkapallo sekä fastscoop keräsivät myös kiitettävän määrän suorituksia (kukin noin 150 vuodessa)  Vuonna 2012 viisitoista eri lajia. Lisäksi erilaisia teemapäiviä

6 Muuta  Pienenä varuskuntana Pansiossa ei ole mahdollista jakaa kerhojen vetämistä ainoastaan yksittäisille henkilöille, kuten monessa muussa varuskunnassa.  Paljon vaihtelevat yksikkövahvuudet sekä varusmiesten vähäinen lukumäärä vievät pohjan pallopeleiltä, koska välillä osallistujamäärä ei yksinkertaisesti voi olla riittävä hyvien pelien aikaansaamiseksi.

7 Muuta liikuntaa Pansiossa  Pansion varusmiehet tulevat talvella 2012 osallistumaan lukioiden vanhojen tansseihin 23 varusmiehen voimalla.  TPS on lahjoittanut Pansion varusmiehille lippuja jääkiekko-, salibandy- ja jalkapallopeleihin.  Raision uintikeskus Ulpukassa on mahdollista käydä uimassa, liput hankittu Urlus säätiön varoin.


Lataa ppt "Saaristomeren Meripuolustusalue VLK-toiminta 2012."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google