Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Putken prototyyppisarjan valmistus käyttäen I-Deas NX mallininta, Flow-3D Cast valusimulointia ja Voxeljet hiekkamuottien tulostustekniikkaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Putken prototyyppisarjan valmistus käyttäen I-Deas NX mallininta, Flow-3D Cast valusimulointia ja Voxeljet hiekkamuottien tulostustekniikkaa."— Esityksen transkriptio:

1 Putken prototyyppisarjan valmistus käyttäen I-Deas NX mallininta, Flow-3D Cast valusimulointia ja Voxeljet hiekkamuottien tulostustekniikkaa.

2 Vaihe 1. Valujärjestelmän suunnittelu: I-Deas NX mallinnin Suunnitellaan valukanava, syötöt ja kaasukanavat.

3 Vaihe 2. Valuraudan jähmettymissimulointi Flow-3D Cast. Varmistetaan syöttöjen riittävyys ja toiminta, jolla varmistetaan Valun tiiveys ja laadukas lopputulos. Väriskaala = sulan lämpötila.

4 Vaihe 2. Valuraudan jähmettymissimulointi Flow-3D Cast. Varmistetaan syöttöjen riittävyys ja toiminta, jolla taataan Valun tiiveys ja laadukas lopputulos. Väriskaala = sulan lämpötila.

5 Vaihe 3. Valuraudan virtaussimulointi Flow-3D Cast. Varmistetaan muotin täyttyminen, jolla taataan valun tiiveys ja laadukas lopputulos. Väriskaala = sulan virtausnopeus.

6 Vaihe 3. Valuraudan virtaussimulointi Flow-3D Cast. Varmistetaan muotin täyttyminen, jolla taataan valun tiiveys ja laadukas lopputulos. Väriskaala = muotista poistuvan ilman virtausnopeus.

7 Vaihe 4. Hiekkamuotin suunnittelu I-Deas NX. Mallinnetaan Ala- ja ylämuotti, Keerna ohjauksineen, valu- ja kaasukanavisto. Voxeljet teknologian tuomia etuja ovat mm. Lähes rajoittamaton vapaus geometrian ja jakotasojen suunnittelussa, myös vastapäästöt mahdollisia.

8 Vaihe 4. Hiekkamuotin suunnittelu I-Deas NX. Mallinnetaan Ala- ja ylämuotti, Keerna ohjauksineen, valu- ja kaasukanavisto. Voxeljet teknologian tuomia etuja ovat mm. Lähes rajoittamaton vapaus geometrian ja jakotasojen suunnittelussa, myös vastapäästöt mahdollisia.

9 Vaihe 5. Hiekkamuottiosien tulostus Voxeljet GmbH. Muottien osat tulostetaan, pakataan ja toimitetaan valittuun valimoon Suomessa, jossa muotit kootaan ennen valua.

10 Vaihe 6. Muottien valu ja ensimmäinen valu muotin purkamisen jälkeen. Tämän jälkeen valusta irroitetaan valukanavisto sekä syötöt, kappale puhdistetaan, toimitetaan tilaajalle koneistukseen ja asennettavaksi.

11 Vaihe 7. Kappaleet puhdistuksen ja koneistuksen jälkeen.

12 Hänninen Engineering Oy Vaasantie 6C, 67100 KOKKOLA P: 050-4072769, www.hanninen-engineering.fiwww.hanninen-engineering.fi Projektin aikataulu: - Tarjouspyyntö 23.5. - Tarjous 23.5. - Tilaus 23.5. - Suunnittelu ja simuloinnit valmiina, muottien tilaus 30.5 - Muotit toimitusvalmiina valimolle 6.6.


Lataa ppt "Putken prototyyppisarjan valmistus käyttäen I-Deas NX mallininta, Flow-3D Cast valusimulointia ja Voxeljet hiekkamuottien tulostustekniikkaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google