Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Accenture Ohjelmatyökurssilla

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Accenture Ohjelmatyökurssilla"— Esityksen transkriptio:

1 Accenture Ohjelmatyökurssilla 2010-2011
Tämä materiaali on tuotettu lokakuussa Materiaali on tarkoitettu pääasiallisesti rekrytointimateriaaliksi erityisesti korkeakouluyhteistyössä. Tätä voidaan käyttää myös yritysesittelynä. Tarvittavat muutokset tulee tehdä omaan lokaaliin kopioon. Jotta tämä materiaali ei ”korruptoituisi”, niin paikalliset muutokset tulee pitää paikallisina eikä niitä tule pistää jakeluun eteenpäin laajasti. Accenture Ohjelmatyökurssilla TKK-luento

2 Accenture Ohjelmatyökurssilla
Acccenturella on pitkä historia yhteistyöstä Ohjelmatyökurssilla V Accenturella 4 hengen tiimi: Samuli Viitanen Mikko Fallenius Hanna-Kaisa Seiro Eetu Niemi Accenturen edustajat tulevat osallistumaan EES-tilaisuuksiin ja iteraatiodemoihin Järjestetään lisäksi laatugaala Laatugaalassa laadukkainta työtä tehnyt ryhmä saa €2000 rahapalkinnon Kansainvälinen ulottuvuus = toimistolla kansainvälinen ilmapiiri, off/nearshore projektit, yms. Kansainväliset projektit ovat mahdollisia, mutta eivät pakollisia pääsääntöisesti työskentely asiakkaan tiloissa pääkaupunkiseudulla (Pl. Tampere)

3 Accenture yleisesti Avainluvut Maailmanlaajuisesti: Suomessa:
henkilömäärä: yli toimintaa 120 eri maassa asiakkaita noin 2500 liikevaihto 21,6 mrd. USD Suomessa: henkilömäärä: yli 1100 toimistot: Helsinki ja Tampere rekrytoi jatkuvasti ”Aidosti” tarkoittaa, että Accenture on globaali toimistojen integroitunut verkosto toimipisteitä. Lisäksi henkilöä tekee suomalaisille asiakkaille töitä offshore-/nearshore-keskuksissa. HUOM! 175 opiskelijaa haussa!

4 Työ Accenturella on asiakkaan ongelmien ratkaisemista
on softaprojektien läpivientiä Projektien koko ja tavoitteet vaihtelevat suuresti on konsultointia (joka ei tarkoita puku päällä juoksemista paikasta toiseen) perustuu aina liiketoiminnallisiin, ei niinkään tieteellisiin lähtökohtiin Accenturelaiset tunnetaan korkeasta laadusta ja sitoutumisesta asiakkaan tarpeisiin!

5 Kenelle teemme töitä Accenturen asiakkaina on 16 Suomen 20 suurimmasta yrityksestä* * Lähde: Talouselämä

6 Kiitos mielenkiinnostanne!
Kysymyksiä? Kommentteja?


Lataa ppt "Accenture Ohjelmatyökurssilla"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google