Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tiivistetekniikka Oy Tiivisteratkaisut prosessiteollisuudelle Liukurengastiivisteiden kunnostus- ja huoltotoiminta (Huoltomyynti : Tomi Sillanpää)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tiivistetekniikka Oy Tiivisteratkaisut prosessiteollisuudelle Liukurengastiivisteiden kunnostus- ja huoltotoiminta (Huoltomyynti : Tomi Sillanpää)"— Esityksen transkriptio:

1 Tiivistetekniikka Oy Tiivisteratkaisut prosessiteollisuudelle Liukurengastiivisteiden kunnostus- ja huoltotoiminta (Huoltomyynti : Tomi Sillanpää)

2  Huoltamalla tiivisteitä säästät luontoa Lähes kaikista huoltoon tulevista tiivisteistä voidaan hyödyntää jotain osia Tiivistetekniikka hävittää muut osat oikeaoppisesti kierrättämällä  Huoltamalla tiivisteitä säästät kustannuksissa Tiivisteen kunnostushinta on usein vain 30 % uuden tiivisteen hinnasta.  Lähettäessäsi tiivisteen meille saat arvokasta tietoa tiivisteen rikkoutumisen syystä Tiivisteiden vaurioista kerätään tiedot kunnostusraporteilla Asiakkaalle käytettävää tietoa tallessa vuodesta 2000 Faktaa Erikoistarpeet Prosessi Miksi?

3  Ammattitaitonen huoltotiimi Neljän hengen huoltotiimi jolla kokemusta yhteensä yli 50 vuotta Vuodessa noin 700 huoltotilausta ja lähes tuhat huollettua tiivistettä Huollamme kaikkia liukurengastiivisteitä valmistajasta riippumatta.  Tiivisteen huollon keskimääräinen toimitusaika 6,9 päivää siitä kun tiiviste on saapunut tavaran vastaanottoon ja 43% töistä hoidetaan saman päivän aikana. Kiireelliset hätätyöt kunnostetaan tarvittaessa välittömästi.  Päämerkkimme ovat EagleBurgmann -liukurengastiivisteet ja Suomessa EagleBurgmann -lisenssillä valmistamamme ja kehittämämme liukurengastiivisteet.  Erikoistapauksissa voimme lähettää tiivisteen Saksaan EagleBurgmannin tehtaille kunnostettavaksi ja tarkemmin analysoitavaksi. Faktaa Erikoistarpeet Prosessi Miksi?

4  Erikoistiivisteitä varten on tehty tiivistekohtainen kunnostuspöytäkirja.  Asiakkaan tarpeiden mukaan tarkempi raportointi mahdollista  Korjaavien toimenpiteiden läpikäynti MTBF * :n parantamiseksi  Vuosittainen huoltojen tilastointi mahdollista Faktaa Erikoistarpeet Prosessi Miksi? * MTBF = Mean Time Between Failure, keskimääräinen aika laitteen vikaantumiseen sen edellisestä alkuperäiseen kuntoon saattamisesta

5 Huoltoprosessi Tavaran vastaanotto Tiivisteen ulkoinen kunto ja lähetyspapereiden oikeellisuus tarkistetaan Myyntitilaus avataan saman päivän aikana tavaran saapumisesta Jos tiiviste on rikkoutunut kuljetuksen aikana, lähetys/sisältö kuvataan digitaalikameralla ja kuvat lähetetään heti sähköpostilla asiakkaalle. Kunnostusraportti Huoltoon tullut tiiviste tarkistetaan silmämääräisesti ja puhdistetaan. Erikoistapauksissa ja -vaurioissa osat kuvataan digitaalikameralla (dokumentointi). Tiivisteelle avataan kunnostusraportti, jossa on juokseva numero (jäljitys) Kunnostusraporttiin kirjataan havaitut vauriot, niiden todennäköiset syyt ja huollon toimenpiteet Tiivisteiden huoltoja seurataan laitepaikan ja tiivistenumeron perusteella, mikäli huoltotiheys poikkeaa normaalista asiakkaalle ilmoitetaan asiasta Suosittelemme uutta tiivistettä tilalle, jos kunnostushinta on yli 60 % uuden tiivisteen hinnasta muutamaa erikoistiivistettä lukuun ottamatta. Tilausvahvistus Laskemme kustannusarvion kunnostuksesta ja toimittamme tilausvahvistuksen ja kunnostusraportin sähköpostilla tai faksilla asiakkaalle viimeistään 2 työpäivän kuluttua siitä kun lähetys on saapunut. Tilausvahvistus sisältää: toimenpiteet, kunnostushinnan ja suunnitellun toimitusajan Kunnostusraportti sisältää: kuvauksen vaurioista ja mahd. vaurion syy/syyt Tiivisteen huolto Jos kunnostus viivästyy tai kunnostushintaa joudutaan muuttamaan (esim. liukupinnassa havaitun hiushalkeaman vuoksi), asiakkaaseen otetaan yhteyttä ennen toimitusta Tiiviste huolletaan uuden veroiseksi ja lähetetään asiakkaalle Faktaa Erikoistarpeet Prosessi Miksi?


Lataa ppt "Tiivistetekniikka Oy Tiivisteratkaisut prosessiteollisuudelle Liukurengastiivisteiden kunnostus- ja huoltotoiminta (Huoltomyynti : Tomi Sillanpää)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google