PIILOVAIKUTTAMISEN ELI MANIPULOINNIN KEINOT

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Advertisements

Filosofian Praktikum 2008 Moraali Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin neljäs praktikum-kokoontuminen.
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Osta koira!!.
Retoriset keinot.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Heijastuksia elämästä
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
LUJAA LAATUA??.
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Jumalan kanssa.
. Rauman freinetkoulu.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
OLET UNIIKKI® - uravalmennusohjelma Esittely Olet uniikki. Loista! Etsitkö uutta urasuuntaa? Kaipaatko työhösi lisää mielekkyyttä? Haluatko elää itsesi.
Historia • Blogger-palvelun perusti pieni sanfranciscolainen yritys nimeltään Pyra Labs jo vuoden 1999 elokuussa • Bloggerin kehittivät kolme kaveria,
KORIPALLON PERUSASIAT
Kutsumme sinut Turvatalkoisiin parantamaan pohjoisen loma-asumisen turvallisuutta.
Havainto.
Motivaatio halu + energia = motivaatio.
Millainen on ystävä?.
Lasten säännöt - johdatus. Lasten säännöt - miksi?  Lasten säännöt on laadittu käytettäviksi 13-vuotiaiden ja sitä nuorempien kilpailuissa käytettäviksi.
MEGATRENDIT  YHTEISKUNNASSA VAIKUTAA MEGATRENDEJÄ, JOTKA VAIKUTTAVAT SEURAKUNTATYÖHÖN.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Plussa sponsorointi TURTOLAN Citymarket tarjoaa mahdollisuuden kartuttaa rahaa TPV seuralle jalkapallotoiminnan tueksi Saat ihan normaalisti omat plussaetusi.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
SEKALAISIA KOIRAKUVIA. Täältä tulee Jyrä, ja jyrää kaiken!
Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.
@ Leena Lahtinen OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT.
NAISEN ITSETUNTO.
Työrauha ja haastavat tilanteet
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Minkälaista on hyvä ympäristökasvatus materiaali?
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Musiikki: Ernesto Cortazar Emmanuelle Made by Ahokas.
VAPAAEHTOISTEN JOHTAMINEN. Minä “Happiness is a state of activity.” – Aristotle.
Kiinni tupakkaan Tupakointi vie elinvoimaa * Keskustelunaiheita
Minun ystäväni 8. luokka tekijä – L. Pupulainen.
Millaista valistusta vanhemmille? Viisas vanhemmuus -ohjelmasta Matti Piispa
Yhdessä vahvemmaksi kasvaminen
Filosofian Praktikum Moraali Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin toinen praktikum-kokoontuminen.
Lajittelupeli Graafinen ala.
Valmennuskurssi sosiaalitieteiden tutkinto-ohjelmaan
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
Erilaista verkkokaupankäyntiä Markus Myllymäki, TJ markus
TYÖSUHTEEN ALUSSA: Työelämän pelisääntöjä
© 2010 IBM Corporation1 Sivustoalue  Internet sivu rakentuu sivustoalueista, jotka yleensä on jaoteltuna toiminnoittain osa-alueisiin.  Sivustoalueella.
@ Leena Lahtinen OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT.
IHANAT APPIST ja MONIPUOLISET MOBIILIT Ei takerruta protekniikkaan Syventäjä, ei itsetarkoitus Aina syntyy uutta Jo valokuva tuo mahdollisuuksia; kävelyt,
Jatko-opintoilta Mitä ysin jälkeen? Lukio -> lukuaineiden keskiarvon perusteella Ammatillinen perustutkinto -> ammatillisten pisteiden perusteella.
Riippuvuus tupakoinnista
Tapahtukoon sinun tahtosi
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit viikonloppuna?
Verkko-opiskelutaidot –kurssin ryhmien pelisäännöt.
Riippuvuus tupakoinnista
Oppimisryhmien kuulumisia. Oppimisryhmät Ryhmä 5 Tehotytöt Team Trinity Rämmät JASS Team 75% Integrointi-pantterit.
HUOLTO.
”Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää!” Pikkuyrittäjien hissipuheet.
Päättötyö 9.lk Mikä on päättötyö Tutkielman tyyppinen kirjallinen työ
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
PRIIMA-seuran aikuisliikkujien palautekysely 2016 – koonti
Kotoutumiskoulutus verkossa
18 Yrittäminen alkaa ideasta s
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
Toiminnallinen tiedepäivä
Esityksen transkriptio:

PIILOVAIKUTTAMISEN ELI MANIPULOINNIN KEINOT

ASIASISÄLLÖN TIETOINEN VALIKOINTI esitetään itselle myönteiset perustelut ja jätetään kylmästi sivuun kiistanalaiset kohdat

SANOJEN KONNOTAATIOT Viikko-osake on kehitetty ihmisille, jotka vaativat lomaltaan laatua ja huolettomuutta.” ”Geelin kermainen koostumus antaa kestävämmän ja ryhdikkäämmän kampauksen.” ”Uuden, luokkansa ensimmäisen BMW:n laatu vastaa merkin maineeseen ja suorituskyky pitää sen, minkä dynaaminen ulkonäkö lupaa.”

VASTUSTAJAN LEIMAAMINEN ”Onneksi on kolmas vaihtoehto” ”En pidä tästä autosta – se ei ole meidän tekemä” ”Kun tavallisen pesuaineen vaahto loppuu…” ”Whirlpool Jet Chef on täysin uudenlainen uuni.” ”Fenestrassa olemme kehittäneet niin ikkunoiden ominaisuudetkin kuin niiden asentamisenkin pisimmälle Suomessa.”

ASIOIDEN YLEISTÄMINEN JA YKSINKERTAISTAMINEN ”Pienikin muutos saa kotioloissa ihmeitä aikaan.” ”Saksalainen laatu ja suomalainen ammattitaito takaavat, että onnistut.” ”Vapautta on olla turvassa –Abloy.”

AUKTORITEETTIIN VETOAMINEN Uusi K800i Cyber-shot phone ja Ronaldinho-paketti.” ”Vain laadun ja turvallisuuden suhteen Corolla Verso ei jousta – siitä esimerkkinä luokkansa parhaat pisteet Euro NCAP:n törmäystestissä.” ”Ruoanlaiton on oltava yksinkertaista ja hauskaa. Siksi ryhdyin yhdessä TEFALin kanssa suunnittlemaan uutta Professional Series –tuotesarjaa” – Jamie Oliver

VASTAANOTTAJAN IMARTELU ”Miksi tyytyisit vähempään, kun täydellisyyttäkin on tarjolla?” ”Sinä olet sen arvoinen.” ”Valitse pankki, joka on perustettu sinun arkeasi ajatellen.”

HEIKOSTI PERUSTELLUT TAI PERUSTELEMATTOMAT VÄITTEET ”Lyhytkin loma piristää.” ”Onni rakentuu pienistä asioista.” ”Transporter säväyttää.” ”Hanki Canal Digital, niin show voi alkaa.” ”Pukkilan Onni-kokoelma tarjoaa materiaalia kodin ja ihmisen välistä keskustelua varten.”

VASTAANOTTAJARYHMÄÄN SAMAISTUMINEN ”Hästensin teräsjouset elävät omaa elämäänsä joka yö. Kuten sinäkin.”