Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland. 1.1. Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland. 1.1. Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote."— Esityksen transkriptio:

1 Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland

2 1.1. Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote suomalaiseen maakuntaan. B. Kerro muutamalla lauseella ruotsiksi minkä seuraavista tuotteista henkilöt eri maista ostaisivat tuliaisiksi Suomesta: 1.2. Arkipäivämme – juhlallisuutemme A.– Miltä sinun arkipäiväsi tällä hetkellä näyttää? Kerro muutamalla lauseella ruotsiksi. B.Katso kuvaa ja keskustele sen pohjalta ruotsiksi kaverisi kanssa ryhmässä:

3 C. Mistä suomalaisista juhlallisuuksista tai festivaaleista pidät eniten? Valitse listalta useita ja kerro ruotsiksi kuinka vietät niitä. Kerro miksi juuri ne ovat suosikkejasi. Kerro myös omasta ja parhaan ystäväsi erikoisesta päivästä! D. Mikä teemapäivä on kyseessä alla olevassa kuvassa? Kerro ruotsiksi luokkatoverillesi miten vietät päivää. 1.3. Tapahtumia ja tempauksia Tutustu Monitaidefestivaaleihin Suomessa. Valitse yksi festivaali ja valmistaudu kertomaan siitä suullisesti tai kirjallisesti. Ota selvää ja tuo esille seuraavia asioita :


Lataa ppt "Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland. 1.1. Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google