Kunnon kulttuuriympäristöt Euroopan rakennusperintöpäivien 2012 oppimateriaali: Motivointi T eema: liikunta- ja urheiluympäristöt Diasarja 2: Kotiseudun.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
VAIKUTTAJAPÄIVÄT. VAIKUTTAJAPÄIVÄT 2014 • Vaikuttaja-päivät on vuosittain järjestettävä vantaalainen foorumi, jossa koulut, päiväkodit, muut.
Advertisements

Jumalan kanssa.
TerveTie Tampereen ryhmä
”Määrittää ihmisen yksilönä”
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Haastattelukysymysten laatiminen
Nykykulttuuri ja minä Suhtautumiseni nykykulttuuriin – tarkastelua Suhtautumiseni nykykulttuuriin – tarkastelua.
Opettaja ja tunteet.
Seurakysely 2012 Seurakyselyn kehittäminen Seurafoorumi Anton Ahonen Jyväskylän yliopisto.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Suomen latu ry Marina Tuura.
Kunnon kulttuuriympäristöt Euroopan rakennusperintöpäivien 2012 oppimateriaali: Motivointi Teema: liikunta- ja urheiluympäristöt Diasarja 3: Olympialaiset.
Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry.
 Polun taustalla HUMU-ryhmän selvitys suomalaisten huippu-urheilijoiden poluista  Suomalaisten arvokisa menestyksen heikkeneminen 1970  2000-luku 
Mitä ne ovat? Mitkä arvot ovat minulle tärkeitä?
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Kunnon kulttuuriympäristöt Euroopan rakennusperintöpäivien 2012 oppimateriaali: Motivointi Teema: liikunta- ja urheiluympäristöt Diasarja 1: Liikuntakokemukset.
1. Tunnetko oman kotiseutusi kansallispuvun?
Preppaus ENA 4.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Puhu parin kanssa. Millaiset häät ovat yleensä sinun kotimaassa
”Mukava kuulla, että muuallakin ovet paukkuu”
”Uusi historia” 1980-luvulla syntynyt historiantutkimuksen yläkäsite, joka kokoaa alleen uudenlaisia lähestymistapoja ja tutkimuskohteita Tutkimuskohteena.
Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.
Lukemaan oppii vain lukemalla
Tutkimusosasto Mitä ja miksi? Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaisia kokemuksia nuorilla on täystyöllisyysmallista ja työvoimatalossa työskentelystä.
”Jos menisin toimistoon ja se ihminen tietää mitä tarvitsen, ei ehdota mitä tekisin, se odottaa mitä kysyn” Bikva-arviointimallin soveltaminen käytännössä.
Miten hyvä opetus eroaa huonosta?
Kansallispelimme pesäpallon kouluvierailut Pesäpallon juhlavuosi 2012 Pesäpallo täyttää 90-vuotta 2012 (pesis.fi ja superpesis.fi) - Juhlavuoden.
Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.
SMART Alanko, Jacoby, Silander, Kainulainen Miksi?
Jukka Läärä puheenjohtaja
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Seuratuki-info  Perheliikunta on terveyttä edistävää liikuntaa, jota koko perhe ja lähipiiri; lapset, nuoret, vanhemmat, isovanhemmat ja ystävät.
Kuva: Teltta pussilakanasetti | Ivana Helsinki
HARJOITTELUPAIKKA HAKUSESSA
Tehtävä: ammatillisten koulutusten vertailu 2. Mene opintopolun demoon, osoitteeseen ja täytä hakulomake.
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen Kuvahaku internetistä ja kuvien laillinen käyttö.
Elämänlaatu Mitkä tekijät vaikuttavat nuoren hyvinvointiin?
Ammatillinen koulutus/ kaksoistutkinto vaihtoehtona:  Selvitä: mitkä ammatit voi opiskella toisella asteella? ◦ mitä työtehtäviä kuhunkin ammattiin kuuluu?
Haastatteluun valmistautuminen
Tiedottajan ABC-3 * Tutustu sidosryhmiin * Tapahtumatiedottaminen
MINÄ URHEILEVAN LAPSEN VANHEMPANA!
Makupaloja monikulttuurisuudesta 2015 Makupaloja monikulttuurisuudesta Suomen Punainen Risti.
Sukupuoli. Ikä: Ikäryhmä Asuinympäristö Opiskelu.
Korkeakouluopiskelutaidot 5 op Tutkinto-opetuksen seuraaminen
Kertausta tärkeimmistä asioista
Kilpailijan starttikurssi
Toimintaohjeet opelle
WebOodiKURSSIPALAUTE Laura Vuorinen Opiskelijarekisteri.
Olet ostamassa omaa asuntoa Pirkanmaalta. Bruttopalkkasi on 2971 €/kk, josta sinulle käteen jää verojen jälkeen 2018 €/kk. Omia säästöjä sinulla on 8000.
”Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää!” Pikkuyrittäjien hissipuheet.
Luku- ja tenttivihjeet 6 Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
KASVA VOIMISTELIJAKSI Kokonaisliikuntamäärä. Pienet valinnat ratkaisevat Pariporina: -Mitä ajatuksia video synnytti? -Miten oma arkesi pyörii? Voiko pienillä,
Lähiympäristön metsä - projekti Suunnittelu: Liisa Ansala, Kati Reinikka & Anette Valtanen.
Innostunut oppilaskunta Koulutus peruskoulun oppilaskuntatoiminnan ohjaajille.
Taidefilosofia ja taidekasvatus tehtävät sl 2013
Taidefilosofia ja taidekasvatus tehtävät sl 2015
6.4 Liikunnan merkitykset
Terveysteknologia Tutustutaan, mitä kaikkea terveysteknologialla voidaan tarkoittaa ja miten se auttaa terveyden hoidossa ja sairauksien ehkäisyssä.
Tutustutaan PaikkaOppiin
VALINNAINEN LIIKUNTA PUOLANKAJÄRVEN KOULU ALAKOULU
Oman alani blogit Onko minun alallani opiskelijoita, ammatinharjoittajia ja harrastajia, jotka bloggaavat? Millaisia oman alani blogeja netistä löytyy?
LIIKKUUKO LAPSESI RIITTÄVÄSTI?
KÄRSIVÄLLINEN PATIENT
Kärkihankkeet Katsaus menneeseen. Kärkihankkeet Katsaus menneeseen.
VALINNAINEN LIIKUNTA PUOLANKAJÄRVEN KOULU ALAKOULU
Tunne-Ippo ALOITUSKERTA STEP 3
VALINNAINEN LIIKUNTA PUOLANKAJÄRVEN KOULU ALAKOULU
Tarvitsemme kirjaston
Esityksen transkriptio:

Kunnon kulttuuriympäristöt Euroopan rakennusperintöpäivien 2012 oppimateriaali: Motivointi T eema: liikunta- ja urheiluympäristöt Diasarja 2: Kotiseudun liikuntaympäristöt

Sinun liikuntapaikkasi ›Tee lista oman asuinympäristösi alueella ja lähistöllä olevista liikuntapaikoista. Mitä liikuntalajeja niissä voi harrastaa? ›Missä liikuntapaikoissa itse olet käynyt? Muistatko paikkoja, joissa kävit jo lapsena perheesi tai kavereidesi kanssa? ›Millainen liikuntaympäristö oma koulusi on? Mitä liikuntaa siellä voi harrastaa? Motivointi ja valmistautuminen

Liikunta kotiseudullasi ›Mitä urheilulajeja kotiseudullanne harrastetaan eniten? Pohdi, miksi juuri nämä lajit ovat suosittuja. ›Millaiset mahdollisuudet kotiseudullanne on harrastaa haluamaansa liikuntaa? ›Houkuttelevatko kotiseutusi liikuntapaikat liikkumaan? Ovatko ne hyvin hoidettuja vai vaatisivatko ne kunnostusta? Motivointi ja valmistautuminen

Oletko ylpeä kotiseutusi urheilumenestyksestä? ›Onko kotiseudultanne lähtöisin menestyneitä urheilijoita, joukkueita tai urheiluseuroja? ›Järjestetäänkö paikkakunnallanne urheilukilpailuja, jotka houkuttelevat kisaturisteja? Tai tulevatko ihmiset varta vasten urheilemaan kotiseudullesi? ›Minkä kotiseutusi liikuntapaikan esittelisit ulkopaikkakunnalta tulevalle vieraalle? Miksi? Motivointi ja valmistautuminen

Suomalaista liikuntahistoriaa Osoitteestahttp:// opetusaineistot/kunnon-kulttuuriymparistot/tuki- ja-lisamateriaali/motivointi/motivointilinkkeja/ opetusaineistot/kunnon-kulttuuriymparistot/tuki- ja-lisamateriaali/motivointi/motivointilinkkeja/ löydät linkkejä Ylen Elävän Arkiston liikunta- ja urheiluaiheisiin videoihin. Tutustu muutamaan eri aikakausilta peräisin olevaan videoon. Pohdi niiden valossa seuraavia kysymyksiä: Motivointi ja valmistautuminen

Miten liikunta itsessään, liikuntaympäristöt ja liikuntavälineet ovat muuttuneet aikojen saatossa? Miten liikunta itsessään, liikuntaympäristöt ja liikuntavälineet ovat muuttuneet aikojen saatossa? Mistä eri syistä liikunta- ja urheilupaikkoja on rakennettu? Motivointi ja valmistautuminen Millaisia erilaisia näkökantoja olisi otettava huomioon liikuntaympäristöjä suunniteltaessa?