Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Taidefilosofia ja taidekasvatus tehtävät sl 2013

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Taidefilosofia ja taidekasvatus tehtävät sl 2013"— Esityksen transkriptio:

1 Taidefilosofia ja taidekasvatus tehtävät sl 2013
Lähetä tehtävät osoitteella:

2 TEHTÄVÄ 1 Miten hyödyntäisit internettiä ja sosiaalista mediaa oppilaiden taidekasvatuksessa? Anna esimerkkejä, osoitteita, hyviä linkkejä jne. Voit pohtia asiaa yleisesti tai jonkun aineen (esim. musiikki, kuvataide, liikunta, draama, käsityö, videot jne.) Pohdi asiaa toisaalta oppilaiden kehittymisen, toisaalta oman oppimisen kannalta.

3 TEHTÄVÄ 2 A) Arvioi artikkelini
” Ruismäki, H. (1994). Näkökulmia musiikki- ja taidefilosofisiin arvokysymyksiin ( ). Teoksessa Irti arvotyhjiön harhasta. Moniarvoisen kulttuurin kohtaaminen koulussa ja opettajankoulutuksessa. (toim. R. Räsänen, S. Anttonen, J. Peltonen & P. Toukomaa) Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan opetusmonisteita ja selosteita 59/1994.” omien käsitystesi ja kokemustesi pohjalta. Mikä artikkelissa on hyvää, mikä huonoa, miten kehittäisit artikkelia? B) Vastaa myös kysymykseen, mikä taito/taidekasvatuksessa on niin tärkeää/arvokasta, että sitä kannattaa opettaa kaikille lapsille? Vastaa sekä A että B –tehtävään. Artikkeli löytyy kotisivuiltani kohdasta julkaisut. Palauta tehtävä neljä mennessä sähköpostiosoitteeseeni. Laita otsikokosi tehtävä 2, niin löydän ne sähköposteistani

4 Tehtävä 3 Pohdi, mikä minussa on luovaa. Muutamia apukysymyksiä:
Miten luovuus ilmenee minussa? Missä luovuuteni ilmenee parhaiten/heikoiten Mitä ajattelen omasta luovuudestasi. Miksi olen luova? Oma ympäristö ja luovuuteni Mikä on lisännyt omaa luovuuttani? Mikä on estänyt omaa luovuuttani? Miten oma luovuuteni ilmenee itselleni läheisissä taito- ja taideaineissa?

5 TEHTÄVÄ 4 Valitse julkaisusta jokin artikkeli. Mikä oli sen keskeisin sanoma? Mikä artikkelissa erityisesti herätti huomiosi? Mistä yllätyit? Palauta tehtävät sähköpostiosoitteeseeni terveisin Heikki Ruismäki

6 TEHTÄVÄ 5 A)Miten kehittäisit päiväkotien alakoulun (luokat 1-6) taito/taidekasvatusta omien kokemustesi pohjalta, jos sinulla olisi siihen täysi mahdollisuus? B) Millainen on unelmiesi päiväkoti taito- ja taidekasvatuksen suhteen vuonna 2023? Millaisia haasteita sinulla on sen rakentamisessa?


Lataa ppt "Taidefilosofia ja taidekasvatus tehtävät sl 2013"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google