Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Oman alani blogit Onko minun alallani opiskelijoita, ammatinharjoittajia ja harrastajia, jotka bloggaavat? Millaisia oman alani blogeja netistä löytyy?

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Oman alani blogit Onko minun alallani opiskelijoita, ammatinharjoittajia ja harrastajia, jotka bloggaavat? Millaisia oman alani blogeja netistä löytyy?"— Esityksen transkriptio:

1 Oman alani blogit Onko minun alallani opiskelijoita, ammatinharjoittajia ja harrastajia, jotka bloggaavat? Millaisia oman alani blogeja netistä löytyy? Ovatko ne ”perinteisiä” bloggaajia vai löytyykö myös videoblogeja/vlogeja?

2 Tehtävä opiskelublogiin:
Tutustu sivustoihin , ja ja etsi esim. hakutoiminnolla omaan alaasi liittyviä blogeja. Tutustu ainakin kolmeen (3) eri blogiin. Kuka on blogin kirjoittaja? Mitä hän kertoo itsestään? Mikä on blogin aihe? Millä tavalla se liittyy omaan alaasi? Milloin viimeisin kirjoitus on julkaistu? Mikä sen aihe on? Onko blogin ulkoasuun panostettu (paljon kuvia, värimaailmaa jne.)? Lue tarkemmin yksi blogikirjoitus ja kerro muutamalla virkkeellä sen pääasiallinen sisältö. Kerro mielipiteesi blogista. Onko siihen panostettu?

3 Toinen tehtävä: Etsi Youtubesta tai vastaavalta sivustolta videobloggaajia. Mitä löydät? Tee blogiisi otsikko ”Videobloggaajat”. (tai vloggaajat) Onko sinun alaasi liittyviä videobloggaajia paljon? Millaisista aiheista he puhuvat videoillaan? Kuuntele kuulokkeilla. Valitse yhden bloggaajan kanava ja kerro siitä tarkemmin. Linkitä kanava omaan blogiisi.


Lataa ppt "Oman alani blogit Onko minun alallani opiskelijoita, ammatinharjoittajia ja harrastajia, jotka bloggaavat? Millaisia oman alani blogeja netistä löytyy?"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google