Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunta Toimitusjohtajan tehtävät

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Jätevesiasetus ja Porin kaupungin ympäristötoimisto
Advertisements

Yhdistystoiminnan perusteet
Kajaanin kaupunki Rakennusvalvonta, Hannu Leskinen
TEKNISTEN PALVELUJEN TYÖRYHMÄ SEUTUYHTEISTYÖ JA PARAS-HANKE SEUTUFOORUMI Ilkka Ojala Toimitusjohtaja Tampereen kaupunki, Tilakeskus.
HALLITUKSEN JÄSENTEN TEHTÄVÄT YHDISTYKSESSÄ
Markkinointi KJT-Johtokunta Open
Vastuunjako • Kilpailun järjestäjä • Jury • Tulospalvelu • Ammunnanjohto • Kenttätuomari • Päätuomari.
Green Building Council Finland Sovitut toimintatavat
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
Liikeidea Henkilöstö Neuvonantaja.
Vesiosuuskunnan perustaminen Kari Korhonen
www.nuorisokanuuna.fi1 KANUUNAN TOIMINTAPERIAATTEET TOIMINTAPERIAATTEET ON HYVÄKSYTTY KANUUNA- SEMINAARISSA KOTKASSA
Kangasalan Kisa Eagles Kangasalan Kisa ry/jääkiekkojaosto Seuran organisaatio ja toimintamalli 2007/2008.
Palkat kirjanpidossa.
Topirkka.fi portaali
HARMAA TALOUS YRITTÄJÄN NÄKÖKULMASTA.  Kun hintahaitari eri tarjoajien välillä on yli 40 % voi kysyä pelaako kaikki samoilla pelisäännöillä ?  Pelisäännöthän.
LC Finland Internet Heltech Pertti Lehtinen.
Vanhuspalvelulaki käytännön työssä
Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjät ry:n infotilaisuus vahingonkorvausasioista Vesihuoltolain mukaisesta virhevastuusta VT Pirkka-Petri Lebedeff.
VESIHUOLTOLAIN UUDISTUS
Asiaa rakennusasiantuntijan näkökulmasta
TÖIDEN PRIORISOINTI JA AJAN HALLINTA
Voimistelujaoston talousprosessi
LAKIKATSAUS Pellervon Päivän 2009 juhlaseminaari Helsingissä Lakiasiainjohtaja, varatuomari Kari Lehto Pellervo- Seura ry.
VASTUUNTUNTO Ohjaus Käydään eettisiä keskusteluja (oikein, väärin). Kiitetään ja kannustetaan. Kontrolli Tarkastetaan tehtävät ja välineet. Vaaditaan,
AYYE Säädöskokoelma ja syksyn toimivalta.
Organisaatio Stepi Sundberg. PT-kisatoimitsijakurssi (11) Organisaatio  Kilpailujen järjestelyorganisaatio voi koostua esim. seuraavista.
Paikallissääntöjen muutos Vanha 3 § : Kuluttajayhdistyksen tarkoituksena on : - Koota kuluttaja-asemastaan kiinnostuneet ihmiset toimimaan etujensa puolesta.
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
1 Vesiosuuskunnan perustaminen Kari Korhonen VESIHUOLTOPÄIVÄ
Johtokunnat Hallinto- ja johtosäännön 8 §:n mukaan koulutuslautakunnan erityiseen ratkaisuvaltaan kuuluu nimetä johtokuntien jäsenet vanhempainkokousten.
Hulevesiin liittyvä lainsäädäntö ja sen kehitysnäkymät
OHJELMAT TURKU SOPIMUS KV RVS RVSRVS KH taso Nuorisolautakuntataso Operatiivinen taso Strateginen palvelusopimus SPS Strateginen palvelutuotantosopimus.
Klubin arvojen määrittelyprosessi. Arvoprosessi Klubin tulee selvittää itselleen miksi arvot ovat tärkeitä. Arvoja ei kannata pohtia vain siksi, että.
Tampereen kaupungin toimintamalli uudistuu … Ostopalvelusopimukset uudessa toimintamallissa Eeva Päivärinta
Riihimäen kaupunki vesihuollon kehittämissuunnitelma
VALTIOVARAINMINISTERIÖ HKO, Valtion IT-toiminnan johtamisyksikkö Julkishallinnon sähköisen asioinnin rakenneosat Kehitettävät yhteiset alustat,
Tiedonlaadun kehittämisen ja tietojen tarkastamisen palvelut.
Sosiaaliturvan ABC toimittajille Kela lainsäädännön toimeenpanijana
Osallistuminen ja arviointi Suunnittelijan on ymmärrettävä niin kommunikaation kuin ympäristövaikutusten perusteet Suunnittelija käy useita kasvokkaisia.
Varsinais-Suomen maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) koulutusjaosto.
Esitys aluetoimikuntamalliksi Vapaa-ajan asukaspalveluiden lautakunta §65.
Sähköisen asioinnin visio, toiminta- ja tietoarkkitehtuuri
By: Carita, Kaisa & Minna.  Sähköturvallisuuden perusvaatimus on kirjattuna sähköturvallisuuslakiin. Sen mukaan sähkölaitteet ja laitteistot on suunniteltava,
Vedenpinnan nosto -koulutus, Pori Suunnitteluinsinööri Ari Sallmen.
Suomen Rotary © 2014 Suomen Rotary – Finlands Rotary ry Suomen Rotary – Finlands Rotary ry / Rotarytoimisto Iso Roobertinkatu 9 C 17, Helsinki *
YHDISTYSLAIN KESKEISIMMÄT PYKÄLÄT. 8 § YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Yhdistyksen säännöissä on mainittava: 1) yhdistyksen nimi; 2) yhdistyksen kotipaikkana oleva.
Talousarvio ja tilinpäätös Aluelautakuntien koulutus Sirkka Lankila.
SJTL hallitus Jäsenyhdistyksellä täytyy olla vuosikokouksen valitsema hallitus. Hallituksen tehtävät koskevat yhdistyksen hoitamista huolellisesti.
HEKA MAUNULA TALOTOIMIKUNNAT TERVETULOA!
TOIMENKUVAKARTTA / SEURAN JOHTO. TOIMENKUVAN SISÄLTÖ / SEURAN JOHTO PJ:  Johtokunnan kokoon kutsuminen ja seuran toiminnan johtaminen  Seuran toiminnan.
Keskustan politiikka keskustan kunnallispolitiikkaa johtaa kunnallisjärjestö kunnallisjärjestö hyväksyy kunnallisvaaliohjelman, ohjaa valtuustoryhmän nelivuotiskauden.
Yhdistyksen hallitus.
Yhteistyösopimuksen laadinta
Järjestötoiminnan ABC
Vesihuollon kehittämissuunnitelma
Osmo Seppälä, toimitusjohtaja Vesi- ja viemärilaitosyhdistys VVY
Ajankohtaista sote-uudistuksesta ja valinnanvapaudesta
Suomen hallinto: Valta kuuluu kansalle
NY Vuosi yrittäjänä Yrittäjyyttä ja työelämäoppeja käytännössä 4. ja 5
Pirkanmaan sote- ja maakunta uudistuksen valmisteluun osallistuvat järjestötoimijat Toimijoiden yhteistyö ja verkostoituminen (kolmas tapaaminen)
Yhdistyksen hallitus.
Pelastustoimen laitteiden vaatimustenmukaisuus
TUOTANTOINSINÖÖRIKOULUTUS 2018
HTT- TAVARANTARKASTUS
EU:n maksajavirastovaatimukset
YHTEISPALVELUN TEHOSTAMISHANKE ETENEE
Nuorisotyön laadun ja menetelmien kehittäminen Osaamiskeskus Kanuunan TOIMINTAPERIAATTEET Kanuuna-seminaari Jyväskylä
Marttayhdistyksen vuosikello
Yhteispalvelun tehostamishanke - miten on edetty
Esityksen transkriptio:

Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunta Toimitusjohtajan tehtävät Toimitusjohtajan päätehtävät valmistelee ja esittelee hallituksessa käsiteltävät asiat raportoi hallitukselle vesiosuuskunnan toiminnasta ja taloudellisesta tilasta toimii hallituksen kokousten sihteerinä huolehtii hallituksen päätösten toimeenpanosta huolehtii hallituksen kokousten vaatimista kokousjärjestelyistä huolehtii osuuskuntakokousten vaatimista asianmukaisista valmisteluista.

Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunta Toimitusjohtajan tehtävät Toimitusjohtajan hallintotehtävät johtaa ja valvoo vesiosuuskunnan toimintaa yhteistyössä hallituksen kanssa vastaa siitä, että vesiosuuskunnan hoitama veden jakelu ja jäteveden vastaanotto on asianmukaisesti järjestetty järjestää vesiosuuskunnan kirjanpidon, varainhoidon ja maksuliikenteen hallituksen hyväksymällä tavalla tekee esitykset vuosittaisiksi toimintasuunnitelmiksi ja talousarvioksi valmistelee tilinpäätöksen hallituksen käsiteltäväksi valmistelee esitykset liittymistaksasta ja muista vesiosuuskunnan perittäviksi tulevista maksuista huolehtii, että veroilmoitus vuosittain laaditaan ja toimitetaan verottajalle huolehtii, että vesiosuuskunnan toiminnan edellyttämä vakuutustarve kartoitetaan ja vakuutukset hankitaan hyväksyy vesiosuuskunnalle osoitetut laskut valtuuksiensa puitteissa palkkaa vesiosuuskunnalle henkilökunnan talousarvion ja hallituksen määrittelemän toimivallan puitteissa.

Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunta Toimitusjohtajan tehtävät Toimitusjohtaja ja asiakkaat neuvottelee ja allekirjoittaa liittymissopimukset vesiosuuskunnan verkostoon liittyjien kanssa hallituksen päättämien sopimusehtojen ja taksan puitteissa markkinoi vesiosuuskunnan vesihuoltopalveluja vesiosuuskunnan toiminta-alueella huolehtii yhteydenpidosta viranomaisiin, tavarantoimittajiin sekä muihin yhteistyötahoihin ja sopimuskumppaneihin neuvottelee vesiosuuskunnan toiminnan vaatimat sopimukset suunnittelijoiden, urakoitsijoiden, huoltoyrittäjien, tavarantoimittajien ja erilaisten palveluyrittäjien kanssa päättää sopimuksista ja allekirjoittaa ne, mikäli ne eivät kuulu lain tai sääntöjen mukaan hallitukselle hoitaa asiakaspalvelua ja yleistä informointia, esim. pitää yhteyttä uudisrakennusten suunnittelijoihin ja työnjohtajiin vastaa laskutusta koskeviin tiedusteluihin.

Pohjois-Kuoreveden vesiosuuskunta Toimitusjohtajan tehtävät Toimitusjohtajan tekniset tehtävät vastaa siitä, että vesiosuuskunnan jakamaa talousveden laatua tarkkaillaan asianmukaisesti ja vesiosuuskunnan mahdollisten laitosten lupaehtoja noudatetaan huolehtii, että verkostot ovat jatkuvasti hyvässä kunnossa ja että mahdolliset verkostovuodot voidaan nopeasti havaita ja korjata huolehtii, että kaikki tarvittavat luvat suunnittelu- ja rakennustöihin hankitaan kilpailuttaa sekä tekee sopimukset ja valvoo verkoston laajennusurakoita ja muita töitä, esim. uusien liittymien tekoa valvoo rakennustöiden suorittamista tai hankkii siihen asiantuntevan rakennuttajan tekee KVV - tarkastukset (kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiden tarkastus) rakennuksen ulkopuolella, mikäli kunnan rakennusvalvonta ei niitä suorita huolehtii vikailmoituspäivystyksestä tai sen hoitamisesta huolehtii vesimittareiden luennasta ja tiedon siirtämisestä laskuttajalle.