Osaamisen ja sivistyksen asialla PROJEKTIEN LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN SEURANTA EURA 2007 Sirpa Ruohomaa ESR-hankkeiden käynnistysseminaari 26.10.2009.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Opiskelijakyselyt Opiskelijan ohje : ArPa / Mittarityöryhmä.
Advertisements

Eläinten hyvinvoinnin tuki
Suomen kansallinen tarkastus ja maksatusten hakeminen
AIPAL - näyttötutkintojen palautejärjestelmä
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakulomake Hakulomakkeen luonti, hakeminen ja hakemusten käsittely uudessa palvelussa Marcus Caselius Demotilaisuus.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Läpäisyn tehostamisohjelman työseminaari Suunnitelma määrällisestä seurannasta Tampere
Iisalmi Varkaus Kuopio
EAKR- ja ESR-rahoitus Pohjois-Savossa
Julkaisuportaalin prototyyppi Tutki-ohjausryhmä, Jyrki Ilva
EURA2007 – rakennerahastohankkeiden hallintajärjestelmä Heli Rintala
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Oppijan verkkopalveluiden hyväksymistestauksen raportointiohje Testitapauksen raportointi Havainnon raportointi.
YHTEISHAKU Sähköisen yhteishaun ohjeistus.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Oppijan verkkopalveluiden hyväksymistestauksen testausohjeet Yleisohjeet testaukseen Havaintoraportin täyttäminen.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Oppijan verkkopalveluiden hyväksymistestaus – Kick-off.
EURA 2007 EU:n rakennerahastojen hallintajärjestelmä.
Sähköisen yhteishaun ohjeistus
Forestcluster Research Portal Cost Reporting
Suomen kansallinen tarkastus ja maksatusten hakeminen /MU.
Digioppi Kick-off Yleistä:  Omnialle ja Varialle on myönnetty € käytettäväksi Digioppi- hankkeen kustannuksiin. Kokonaisbudjetti on.
RAKENNERAHASTO-HANKKEIDEN PÄÄTTÄMISTOIMET
KESÄTYÖSETELI 2011 HML kaupungin maksama tuki työnantajalle, joka palkkaa vuosina syntyneen hämeenlinnalaisen nuoren kesätyöhön kesätyösetelillä.
62-vuotiaana vanhuuseläkkeelle Työttömyysturvalain mukaisilla lisäpäivillä olevalla henkilöllä on oikeus työeläkelakien mukaiseen vanhuuseläkkeeseen.
Osaamisen ja sivistyksen asialla Yliopistojen valintaopas - Universitetens urval 2007 SYKSY 2006 Anne Nyman
Miten HELDA ja TUHAT liittyvät koulutukseen ja miten ne otetaan huomioon eri tasoilla? Teodora Oker-Blom Viikin tiedekirjasto.
T Projektikatselmus Ampel 3. Toteutusvaihe
Projektien laadullinen ja määrällinen seuranta
Tukioikeuksien siirrot
UKJ-rahoitushakemus UKJ-ohjausryhmä Ari Ahlqvist.
Tukikelpoisuus alkaa Rakennerahastolaki tulee voimaan Rakennerahastoasetus tulee voimaa Tukikelpoisuusasetus tulee voimaa
Osaamisen ja sivistyksen asialla Opetushallituksen rahoittamien ESR - hankkeiden käynnistysseminaari Avauspuheenvuoro ESR -yksikön päällikkö Heli.
EURA 2007 – EU:N RAKENNERAHASTOJEN HALLINTAJÄRJESTELMÄ OHJELMAKAUDELLE Esitelmä rakennerahastoprojektien hakijoille ja toteuttajille
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
EAKR-toimenpideohjelmat Tilannekatsaus kevät 2014 Pohjois-Suomen EAKR-seurantakomitean kokous Kokkola, TEM/Alueosasto Rakennerahastoryhmä.
Hyrrä Sähköinen asiointi hanke-, yritys- ja rakennetuissa
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
AMMATILLISTEN OPETTAJAKORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU
Itämeri –strategia ja toimenpideohjelmat - mitä uutta odotettavissa Itä-Suomen EAKR – toimenpideohjelman seurantakomitean kokous Kajaani, Neuvotteleva.
Sähköinen EURA järjestelmä Christa Löf EU-koordinaattori Etelä-Savon maakuntaliitto.
Ammattistartti ja seuranta Seminaari Ahlmanin ammattiopistolla Tampere Ulla Aunola.
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
Forestcluster Research Portal Cost Reporting klo 9.00 – 9.30
ITÄ-SUOMEN RAKENNERAHASTOPÄIVÄT MANNER-SUOMEN ESR-OHJELMAN ARVIOINTI Aila Ryynänen Neuvotteleva virkamies TEM, alueiden kehittämisyksikkö.
Ympäristönäkökulma EU:n rakennerahasto-ohjelmien toteutuksessa EAKR-ohjelmien seurantakomiteat Tuomas Kallio, Suomen ympäristökeskus.
ABI-INFO Lyseonpuiston lukio. ”Pois unteluus ja hervakkuus …” viimeistään nyt vastuun omista ratkaisuista valintasi ja ilmoittautumiset ovat.
Hankekyselyn tuloksia Kokous Juho Orjala.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen ja ammatillisen aikuiskoulutuksen ajankohtaiset asiat Johtaja Pasi Kankare, Opetushallitus
HUKI – LAJIPÄÄLLIKKÖ- VALMENTAJAPÄIVÄ Valmennuslaskut - ja seurantatiedot Sinikka Nieminen Huki-projektisihteeri Skills Finland ry.
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Oppijan verkkopalveluiden hyväksymistestaus – Miksi ja miten?
Rakennerahastoviestintä
Työ- ja elinkeinokeskus EAKR- ja ESR-rahoitus Pohjois- Savossa 2007 – Microteknia, Kuopio.
Osaamisen ja sivistyksen asialla Ammattikorkeakoulujen aikuiskoulutuksen ja ylempien AMK-tutkintojen yhteishaku Outi Kivipelto
Kevään yhteishaku ja aikataulut vuonna 2011 Kevään yhteishaku Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet: Jos hakutoiveissa.
Piiriapurahojen tarkoitus
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Juuli-julkaisutietoportaali Seminaari tutkimuslaitosten ja yliopistollisten sairaaloiden julkaisutiedonkeruusta.
Tekesin Asiointipalvelut. Miksi Asiointiin?  Asioinnissa annetut tiedot tallentuvat suoraan Tekesin tietokantaan, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta.
FINETS 2 uudet toiminnallisuudet Päästökauppapäivä Tero Liikkanen Energiavirasto.
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä.
Opon esitys Tiistai Kohti ylioppilaskirjoituksia ja abivuotta Opinto-ohjaaja Lauri Lehikoinen. Kevään 2016 abit Siiri Heino, Sara Pursiainen.
Rotarypiirin 1420 piiriapurahojen (Designated District Grants, DDG) hakeminen ja raportointi.
Liikennöitsijäsivuston käyttöohje Liikennöitsijäksi rekisteröityminen Liikennöitsijäsivuston www-osoite on http ://
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Ohjelmakausi Merja Mäkivirta Marjo Levaniemi.
Mahdollisuuksia avautuu tästä – Pohjois-Savon rakennerahastoinfo
Keski-Pohjanmaan liiton rahoittamien EAKR-hankkeiden ”elämänkaari”
EURA 2014 Sähköinen hankehallinnointi Katso-tunnisteet
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Opintopolku-info
HPK-Juniorijääkiekko ry
Esityksen transkriptio:

Osaamisen ja sivistyksen asialla PROJEKTIEN LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN SEURANTA EURA 2007 Sirpa Ruohomaa ESR-hankkeiden käynnistysseminaari Helsinki

2 Osaamisen ja sivistyksen asialla  Seurantatiedot raportoidaan EURA2007-järjestelmässä. Täyttöohjeet EURA 2007/Käyttöohjeet  Seurantalomaketyyppi –järjestelmä aukaisee hankkeelle seurantalomakkeen, joka vastaa hankkeen projektityyppiä  Projekti, jossa ei ole henkilöitä mukana  Projekti, jossa on henkilöitä mukana  Projekti, jossa on henkilöitä mukana ja joka on teematasolla luokiteltu työelämäyhteistyöprojektiksi SEURANTATIEDOT

3 Osaamisen ja sivistyksen asialla SEURANTATIEDOT Seurantalomakkeet tulee täyttää ja jättää viranomaiskäsittelyyn kronologisessa järjestyksessä hankkeen alusta alkaen. Seurantalomakejaksot  , palautus viimeistään  , palautus viimeistään Seurantakaudet suljetaan EURA 2007 –järjestelmässä kahden kuukauden kuluttua siitä, kun seurantakauden tiedot on pitänyt toimittaa allekirjoitettuna Opetushallitukseen. Kausi suljetaan työ- ja elinkeinoministeriöstä käsin. Mikäli seurantalomakkeita ei ole toimitettu, hankkeelle ei makseta seuraavaa maksuerää.

4 Osaamisen ja sivistyksen asialla  Nollalomake, jos seurantakaudella ei raportoitavia seurantatietoja, täytetään täyttäjän tiedot sekä allekirjoitustiedot. Toimintopainikeriviltä valitaan ”Ei suoritteita seurantakaudella”  Virheellisten seurantatietojen korjaaminen – Avoimella kaudella virheet on mahdollista korjata ko. kaudelle (korjauksista toimitettava uusi allekirjoitettu versio) – TEMin suljettua seurantakauden tietoja ei voi muuttaa (korjaukset seuraavalla kaudella korjaavalla lomakkeella, jossa korjataan kumulatiiviset kertymät alajaottelun kentissä)  Keskeneräisen lomakkeen poistaminen – Seurantalomakeosiossa on mahdollista poistaa keskeneräinen seurantalomake, jos täytön aloittamisen jälkeen on esim. projektityyppi vaihtunut ja on tehty projektisuunnitelman muutoshakemus. SEURANTATIEDOT

5 Osaamisen ja sivistyksen asialla  Väliraportti laaditaan mennessä Euraan kultakin kokonaiselta kalenterivuodelta.  Loppuraportti hankkeen toiminnasta ja tuloksista laaditaan yhtenäisen mallin mukaisesti EURAan. Raportti toimitetaan Opetushallitukseen nimenkirjoitusoikeuden omaavan allekirjoituksella viimeistään viimeisen maksatushakemuksen yhteydessä. Hakemusnumeron ja salasanan perusteella järjestelmä tunnistaa automaattisesti kyseisen projektin ja hakee kaikki järjestelmässä jo valmiina olevat projektin tiedot lomakkeen pohjaksi. Raporttia voi täyttää EURA järjestelmässä vähän kerrallaan, tallentaa tiedot, poistua järjestelmästä ja jatkaa täyttämistä myöhemmin. Loppuraportti täytetään pääsääntöisesti vasta sitten, kun projektin toiminta on loppunut. VÄLI- JA LOPPURAPORTTI

6 Osaamisen ja sivistyksen asialla seuraa verkkosivuja Hyödyllistä tietoa esim. sivulta hallintoviranomaisen ohjeethallintoviranomaisen ohjeet