Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Opon esitys Tiistai 3.5.2016. Kohti ylioppilaskirjoituksia ja abivuotta Opinto-ohjaaja Lauri Lehikoinen. Kevään 2016 abit Siiri Heino, Sara Pursiainen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Opon esitys Tiistai 3.5.2016. Kohti ylioppilaskirjoituksia ja abivuotta Opinto-ohjaaja Lauri Lehikoinen. Kevään 2016 abit Siiri Heino, Sara Pursiainen."— Esityksen transkriptio:

1 Opon esitys Tiistai 3.5.2016

2 Kohti ylioppilaskirjoituksia ja abivuotta Opinto-ohjaaja Lauri Lehikoinen. Kevään 2016 abit Siiri Heino, Sara Pursiainen ja Santeri Pehkonen. Aiheena:  Ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautuminen.  Syksyn/kevään kirjoitukset.  Abin vuosi.

3

4 Ilmoittautuminen ylioppilaskirjoituksiin Syksyn ylioppilaskirjoituksiin ilmoittaudutaan keväällä 2016. Ilmoittautuminen on aina sitova. 30.5.2016 mennessä. Ilmoittautuminen wilma-lomakkeella 4.5.2016 Lomake tulostetaan ja palautetaan opolle allekirjoitettuna 30.5.2016 mennessä. Laskut lähetetään suoraan kotiosoitteeseen. Kirjoitussuunnitelmat on tehty helmi- maaliskuussa yhdessä opon kanssa. Suunnitelmien muutokset mahdollisia vielä ennen kirjallista ilmoittautumista. Il

5 Ilmoittautuminen ylioppilaskirjoituksiin Ilmoittautumisen yhteydessä huomioitava:  Pakolliset ja ylimääräiset kokeet.  Ainereaalin koepäivämäärät.  Ainevalinnat. Äidinkielen ja matematiikan ylioppilaskokeet suoritetaan keväällä 2016.

6 Yleisohjeita kirjoittajalle Ennen kirjallisia kokeita on kokelaan oltava lukiolla viimeistään klo 8.30. Kuunteluissa viim. 8.10. Kokeista saa poistua aikaisintaan klo 12.00. Soitto välittömästi rehtorille, jos myöhästyy. Sairastapauksissa lukiolle on toimitettava lääkärintodistus, mikäli sairaus estää kirjoituksiin osallistumisen. Epäselvissä tilanteissa soitto rehtorille!

7 Abin vuosi

8 Abivuosi Ainevalinnat kolmelle viimeiselle jaksolle. Syksyn kirjoitukset ja 1. jakson koeviikko! Kurssikertymän tarkistus. Väliarviointi, prelit, tentit, penkkarit, LUKULOMA!!!! Kevään kirjoitukset! Jatko-opiskelupaikan valinta. ”Wapuksi valmista!” Pääsy– ja valintakokeisiin valmistautuminen. Lakkiaiset.

9 Opinto-ohjaus abivuonna Abien infotilaisuudet syksyn 2016 aikana. Kaikille abeille pakollinen ohjauskeskustelu lukuvuoden aikana. Kurssivalintojen tarkistaminen ja päivittäminen. Jatko-opiskelusuunnitelman teko.

10 Opinto-ohjaus abivuonna Lukiokurssien minimikurssimäärä on 75. Pakolliset + väh. 10 syventävää + soveltavaa kurssia. Jos pakollisia kursseja on avoimena, ei opiskelijalla ole oikeutta osallistua ko. aineen kokeeseen. Jos kursseja jää suorittamatta, opiskelija ei saa lukion päättötodistusta eikä yo- todistusta.

11 Jatko-opiskelut Ensikertalaisuuskiintiöt otettu käyttöön vaiheittain syksystä 2014 lähtien. Esim. Tampereen teknillinen yliopisto on varannut 50% paikoista ensikertalaisille. Kandi- ja maisteritutkinnon opiskelu 3 + 2 vuotta. Opiskeluaika on rajattu. Lukion päättötodistusta ei enää pisteytetä AMK-haussa.


Lataa ppt "Opon esitys Tiistai 3.5.2016. Kohti ylioppilaskirjoituksia ja abivuotta Opinto-ohjaaja Lauri Lehikoinen. Kevään 2016 abit Siiri Heino, Sara Pursiainen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google