E XPERICON www.expericon.fi1. E XPERICON www.expericon.fi2  Perustettu 1997, toimipiste Helsingin keskustassa.  Liikevaihto vuonna 2011 3,8 milj. 

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
• Innolink Group on konserni, jonka yhtiöt toimivat henkilöstön rekrytoinnin ja vuokrauksen, kohderyhmä- ja kampanjapalvelujen, markkinatutkimuksen ja.
Advertisements

Käytä työaikasi siihen minkä osaat ja mihin sinut on palkattu
1 Exporting Culture – Kulttuuriviennin ammattilainen -valmennus.
Laatua ammattitaitoisesti ja yrittäjähenkisesti Pellervo-päivä Outi Huusko.
1 Mistä löydän jatkajan? tai mistä ja miten jatkaja löytää sinut? OMISTAJANVAIHDOKSESTA POTKUA YRITTÄMISEEN Imatra Asko Virén Suomen Yrityskaupat.
www.nuorisokanuuna.fi1 KANUUNAN TOIMINTAPERIAATTEET TOIMINTAPERIAATTEET ON HYVÄKSYTTY KANUUNA- SEMINAARISSA KOTKASSA
Yritysesittely. KajaPro Oy - Yritys • Perustettu 2003, kotipaikka Kajaani • Pitkäjänteistä toimintaa. • Viimeisimmän teknologisen tiedon.
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Case: UNIC-Services Oy. UNIC-Services Oy  Perustettu 1993, perustaja Saara Remes- Ulkunniemi  Yritys tarjoaa koulutuspaveluita eri puolilla Suomea 
Oppisopimus rekrytoinnin välineenä. Total Kiinteistöpalvelut Oy Perustettu Jyväskylän kaupungin omistama Toimialat Siivous Kiinteistönhoito Turvapalvelut.
Yhteisiä tekoja Tepsi – työhyvinvoinnin hyvien käytäntöjen tietopankki 1www.tyohyvinvointifoorumi.fi.
Valtakunnallinen kumppanuusfoorumi Anu Laasanen
Perheyritykset - Suomen talouden selkäranka
Yritysjärjestely Yritysapu Comuf Tummat pilvet yrittäjyytesi yllä
Warkop Oy Hengitysliitto Heli ry Varkauden kaupunki Työtä KoulutustaKuntoutusta.
Digi Electronics Limited
Oulu Juha Pulkkinen Tekes.
Solinum Oy Pohjoissuomalainen ICT-alan monitoimifirma.
Yritystoiminnan raportti
Yritysesittely. KajaPro Oy - Yritys • Perustettu 2003, kotipaikka Kajaani • Pitkäjänteistä toimintaa. • Viimeisimmän teknologisen tiedon.
Projektit työelämäyhteistyön muotona OVET- ja VALOA –hankkeet Elopäivät, Helsinki,
Finnvera - rooli pk-yritysten rahoittajana ja tulevaisuuden näkymät Yrittäjävaltuuskunnan kokous Timo Kekkonen Elinkeinoelämän keskusliitto,
EWork – Reshaping consulting. eWork yrittäjien asialla HETKY Hubia ja Hupia.
Yhteistyö Varsinais-Suomessa Miksi yhteistyötä Koko toiminta perustuu verkostotyöhön Tehokkaampi toiminta Parempaa asiakaspalvelua.
KUNTOUTUSKESKUS MENTAL OY SOSIAALINEN YRITYS. SOSIAALINEN YRITYS VAI YRITYS ? MENTAL OY ON PIRKANMAAN ENSIMMÄINEN REKISTERÖITY SOSIAALINEN YRITYS. TARKOITUKSENA.
Helsingin käsityö- ja teollisuusyhdistys ry Helsingin Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry on perustettu vuonna Käsityöyrittäjyys on pohjimmiltaan yhä.
Copyright 2009 Avarea Oy - Base SAS osaajasta DIS taituriksi Kokemuksia DI Studion käyttöönottoprojekteista.
MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA. MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä työssäoppimisjärjestelmä kaupan ja hallinnon alalle:
Yrityskehittäjävalmennus (KEKO)
Projektin nimi: Iso rinkeli
Realisoituuko työvoimapula - välityömarkkinoistako ratkaisu?
Protomo Uusi suomalainen innovaatioapparaatti Petri Räsänen Hermia Oy.
Muutot henkilön äidinkielen mukaan vuosina Vantaalle muuttaneiden nettomuutto lähtöalueen mukaan Tietopalveluyksikkö Hannu Kyttälä
RISKIEN HALLINTA TEKNOLOGITEOLLISUUDEN YRITYKSESSÄ
Esperi Care Parempaa hoitoa
Miten turvata infraosaaminen 2020 Turku
Suomen kasvukäytävän keskipisteessä Linnan Kehitys Oy Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö
Osuustoiminnan opetusverkosto uuden ajan innovaatio Ruralia-instituutti / Pekka Hytinkoski / Osuustoiminnan opetusverkosto.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Palo & Nieminen Henkilöstövuokraus. Yritysidea Liiketalouden alan henkilöstövuokrausyritys Liiketalouden alan henkilöstövuokrausyritys Toimii PK-seudulla.
Yrityksen ja projektin esittely
www.nuorisokanuuna.fi1 Kanuunassa tapahtuu Lappeenranta.
Napapiirin Kuljetus Oy
www.nuorisokanuuna.fi1 Toimintasuunnitelmasta 2014 poimittua Seinäjoki.
www.nuorisokanuuna.fi1 Kanuunassa tapahtunutta Kotka.
Liikeidean esittelyohje
Kestävää kasvua ja työtä
EKOPAJA Consulting Esite palveluista EKOPAJA Consulting EKOPAJA Consulting on perustettu ideoimaan uusia tehokkaita ja ympäristöystävällisiä.
SUURI matkakohde, PIENET resurssit Savonlinnan Seudun Matkailu Oy Tj. Pia Kokki.
Toimittajanäkökulma XDW-tietomalliin Olli Nokso-Koivisto –
Liikeidea Yrityksen toiminnan pohjana on yritysidea. Se kuvaa niitä asioita, joihin yrityksen synty ja olemassaolo perustuu. Liikeidea on jalostettu yritysideasta.
Liisa Kaitero Marian Kartano Oy Riikka Uurtomies Marian Kamari Oy.
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
–info Terhi Leppä. Taidosto osk Taidosto osk on perustettu (25 perustajajäsentä) Nykyinen jäsenmäärä >350 Viime tilikaudella ( – )
19 Yritys tavoittelee voittoa s
Tekesin viestit 2016 VIESTIT Markkinat
Kauppa Suomessa Jaana Kurjenoja.
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Olli Huovinen, Jenniina Soukka ja Matias Nevaranta
YRITTÄMINEN s
Yritykset ja yhteiskunta
TYÖTERVEYTTÄ TUKEMASSA
Suomi.fi-yrityssivusto
OSTAMINEN MUUTTUI, MUUTUITKO SINÄ?
Kokemuksia kansainvälisestä verkkolaskutuksesta
Käsitteitä yrittäjyydestä
Osuustoiminnan opetusverkosto uuden ajan innovaatio
Yritysten soittokierros
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Startti Plus- Ammattilaisen apua uudelle yrittäjälle!
Esityksen transkriptio:

E XPERICON

E XPERICON  Perustettu 1997, toimipiste Helsingin keskustassa.  Liikevaihto vuonna ,8 milj.  Henkilöstö noin 40 kokenutta ammattilaista.  Jatkuvasti täydentyvä hyvä osaajakanta rekrytointien ja verkostokumppanien kautta.  Välitetään kokeneita ICT-alan, projekti- ja hankejohtamisen, liikkeenjohdon, henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaisia, joilla on vahva asiantuntijaosaaminen omalta osaamisalueeltaan.  Asiakkaamme ovat yrityksiä, joilla on tarve saada kohdennettua asiantuntijaosaamista projekteihinsa. Expericon Oy

E XPERICON Palvelumme asiakkaillemme  Ammattilaisten vuokraus: Vuokraamme kokeneita osaajiamme asiakastarpeisiin isoille ja pienille yrityksille.  Rekrytointi: Hoidamme asiakkaillemme myös rekrytointitoimeksiantoja. Tarvittaessa asiantuntijavuokraus ja rekrytointi voidaan myös yhdistää alun vuokrauksesta myöhempään palkkaukseen.  Resurssien ulkoistus: Asiakkaamme voivat toteuttaa henkilöstön ulkoistushankkeita yhteistyössä kanssamme.

E XPERICON Expericonin edut asiantuntijalle  Ei alkuinvestointia. Tuottava toiminta voidaan käynnistää heti ja Expericonin hallinnon prosessit ovat heti käytössä. Aikaa ja rahaa ei kulu yhtiön perustamiseen eikä yhtiön pyörittämisen opetteluun. Toiminnan käynnistäminen Expericon Oy:n osana on turvallista, reilua ja tehokasta.  Expericonissa voit hyödyntää sekä yrittäjän että TYEL-työsuhteen edut työttömyys- ja eläketurvat säilyttäen. Voit valita itsellesi lain ja verottajan sallimat yrittäjän edut sekä työntekijän luontoisedut.  Expericonin yrittäjyysmallilla voit keskittyä omaan ammattityöhösi ja siinä kehittymiseen.

E XPERICON Expericonin edut asiantuntijalle  Mahdollisuus hyödyntää Expericonin myyntivoimaa sekä nykyisiä ja tulevia asiakassuhteita.  Expericonin tunnettuudesta ja koosta on hyötyä oman osaamisen markkinoinnissa. Monet yritykset eivät tee sopimuksia yhden hengen yritysten kanssa.  Expericon on kannattava yritys, mutta ei tavoittele voittoa, vaan pyrkii kulujen jälkeen tuottamaan mahdollisimman hyvän ansiotulon työntekijöilleen.  Tarjoaa kotipesän omaa asiantuntemustaan erilaisten Hub- organisaatioiden kautta myyville asiantuntijoille, jolloin omaa toiminimeä ei tarvitse perustaa pelkästään siihen tarkoitukseen.

E XPERICON Yhteystiedot: Expericon Oy Lönnrotin puistikko 5 A Helsinki puh. (09)