Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

24.9.2013 Oulu Juha Pulkkinen Tekes.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "24.9.2013 Oulu Juha Pulkkinen Tekes."— Esityksen transkriptio:

1 Oulu Juha Pulkkinen Tekes

2 Kehitys johtaa kohti käyttäjäkeskeistä digitaalista palveluyhteiskuntaa
Digitaalisessa palveluyhteiskunnassa ohjelmistot, Internet ja viestintäverkot palvelimiin ja päätelaitteineen muodostavat infrastruktuurin ja palvelualustan kaikelle toiminnalle organisaatioissa ja ihmisten arjessa. Yritykset uudistavat liiketoimintamallejaan digitaalisuuden ja Internetin avulla, luovat fyysisille tuotteille uutta lisäarvoa sekä kehittävät uusia tietoon ja Internetiin perustuvia palveluja. ICT-sektori tarjoaa ohjelmistot, laitteet ja palvelut digitaalisuuden hyödyntämiseksi prosesseissa, palvelutoiminnassa ja ihmisten arjessa. Julkinen sektori etsii ICTn avulla tapoja tuottaa tehokkaasti ja tasapuolisesti kaikille kansalaisille julkisia hallinto- ja hyvinvointipalveluja.

3 PK.NET – Vauhtia verkosta
Tekes tarjoaa rahoitusta kasvuhaluisille pk-yrityksille liiketoiminnan uudistamiseen uusimman tieto- ja viestintätekniikan ja internetin avulla. Kehityskohteita voivat olla prosessien digitalisointi, verkkokaupan kehittäminen, myynnin ja markkinoinnin tehostaminen sekä niihin liittyvät teknologia- ja markkinaselvitykset.

4 PK.NET – Mitä ja kenelle? Ei rajoituksia toimialalle tai liiketoiminnalle Lyhyt, selkeä projektisuunnitelma ja Tekesin normaali rahoitushakemus Hankkeen sisällössä on avainasemassa ulkopuolisten asiantuntijoiden tehokas hyödyntäminen. Yrityksen palkkakustannukset hyväksytään, erityisesti jos yritys rekrytoi osaajan kehittämään ICT:n hyödyntämistä. Projekteille myönnetään rahoitusta – euroa ja 50 % projektin kustannuksista.

5 Esimerkki PK.NET-rahoituksesta: Asoma Oy
Pilvipohjainen ratkaisu tyhjiömuovaukseen Työkaluja ja apua uuden tuotteen suunnitteluun ja kustannusten arviointiin Eri muovilaatujen ja -vahvuuksien vaikutus tuotteen hintaan 3D-tiedostojen katselu, kommentointi ja jako Asiantuntemusta ja ICT-ratkaisuja CadFaster Oy:lta ja Systems Garden Oy:lta

6 Esimerkkejä PK.NET-rahoituksesta – Kirjavälitys Oy
Palvelualusta sähköisille oppimateriaaleille Luodaan perinteisestä fyysisestä ja uudesta digitaalisesta sisällöstä toimiva kirja-alan eri toimijoiden ekosysteemi ja palvelumalli sähköisten oppimateriaalien hallintaan ja jakeluun. Palvelumalli vahvistaa jatkuvan oppimisen tavoitteita ja vastaa uuden opetussuunnitelman haasteisiin.

7 Kiitos! Lisätietoa:


Lataa ppt "24.9.2013 Oulu Juha Pulkkinen Tekes."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google