Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui."— Esityksen transkriptio:

1 Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui ja perusti järjestön…

2 Suomen Siivoustekninen liitto ry.
on perustettu vuonna 1970. on puhtausalan puolueeton ja yleishyödyllinen kehittämis- ja koulutuskeskusjärjestö, jonka jäseniä ovat siivoustekniset yhdistykset.

3 Nykyään tiedetään, että
puhtausalan ammatit ovat mielenkiintoisia, haastavia ja vahvaa osaamista vaativia.

4 Nykyään tiedetään, että
alan koulutus on monipuolista toisen asteen oppilaitoksista ja näyttötutkinnoista ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

5 Nykyään tiedetään, että
suomalainen puhtausalan osaaminen on maailman huippuluokkaa, kiitos koulutuksen, jonka käynnistymisessä liitolla on ollut merkittävä osa.

6 Suomen Siivoustekninen liitto ry.
ei puutu politiikkaan eikä TES- kysymyksiin. vaikuttaa aktiivisesti siihen, että kokonaisrahamäärä puhtausalalla kasvaa, joka taas merkitsee, että jaettavaa on enemmän.

7 SSTL:n tehtävät yhdistää puhtaus- alasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet ihmiset ja yhteisöt lisätä alan tunnettuutta ja osaamista tiedottamalla, kouluttamalla, tuottamalla oppimateriaalia ja järjestämällä tapahtumia.

8 SSTL:llä on ollut monia onnistuneita projekteja kuten
Puhtaalla pinnalla pöpöt eivät viihdy Puhdasta matkaa Kestävä puhtaus elinympäristössä, jonka tuloksena meillä on…

9 Lapsille ja varhaisnuorille
Sipi Sammakon Siivouskoulu, joka toimii jo sadoissa päiväkodeissa ja ala-asteilla eri puolilla Suomea.

10 Nuorille tarjoaa tekemistä ja tietoa SSTL:n Tää on siistii -nuorisotyöryhmä.

11 Jäsenyhdistykset SSTL:llä on 16 paikallista siivousteknistä yhdistystä ja yksi valtakunnallisesti toimiva senioreiden siivoustekninen yhdistys. SSTL:llä on noin 80 yritysjäsentä, jotka edustavat kattavasti puhtausalaa.

12 Siivoustekniset yhdistykset
Etelä-Savon Sty Helsingin Sty Kainuun Sty Kanta-Hämeen Sty Karjalan Sty Keski-Suomen Sty Kymen Sty Lapin Sty Länsi-Pohjan Sty Oulun Seudun Sty Pirkanmaan Sty Pohjanmaan Sty Pohjois-Savon Sty Päijät-Hämeen Sty Satakunnan Sty Turun Sty Senioreiden Sty (valtakunnallinen)

13 Jäsenyyden edut puhtausalan luetuin ammattilehti PUHTAUS&PALVELUsektori 8 kertaa vuodessa kaikki SSTL:n, Siivoussektori Oy:n ja siivousteknisten yhdistysten järjestämät tapahtumat, tilaisuudet, koulutukset, tutustumiskäynnit ja retket edullisempaan jäsenhintaan tai jopa veloituksetta.

14 Jäsenyyden edut kaikki SSTL:n julkaisut edullisempaan jäsenhintaan
mahdollisuus vaikuttaa puhtausalan kehitykseen ja luoda itselleen hyödyllinen ja toimiva ammattilaisten verkosto.

15 Mitä jäsenyys maksaa? Varsinaisena jäsenenä maksat tuosta kaikesta aiemmin luetellusta vain noin 11 senttiä per päivä eli 43€ per vuosi. Opiskelijajäsenelle se on luonnollisesti vieläkin edullisempaa eli ainoastaan 7 senttiä per päivä eli 28€ vuodessa. Seniorit saavat nauttia tästä mukavasta toiminnasta 9 sentillä per päivä eli 36€ vuosi. Jäsenyys siis kannattaa, joten liity sinäkin hyötymään iloiseen kasvavaan joukkoomme!

16 SSTL:n omistama Siivoussektori Oy
perustettu vuonna 1986 hoitamaan liiton arvonlisäveronalaista toimintaa julkaisee puhtausalan ammattilehteä, oppi- ja käsikirjoja sekä videoita järjestää koulutus-, messu- ja näyttelytapahtumia ei pyri tuottamaan voittoa, vaan tarjoamaan laadukkaita palveluja ja julkaisuja puhtausalalle.

17 SSTL:n ja Siivoussektori Oy:n tuotemerkkejä ovat mm:

18 Yhteystiedot Suomen Siivoustekninen liitto ry. Siivoussektori Oy
Haapaniemenkatu 7-9 B 14 00530 HELSINKI puhelin: sähköposti:


Lataa ppt "Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google