Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

EKOPAJA Consulting Esite palveluista 17.2.2016. EKOPAJA Consulting EKOPAJA Consulting on perustettu ideoimaan uusia tehokkaita ja ympäristöystävällisiä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "EKOPAJA Consulting Esite palveluista 17.2.2016. EKOPAJA Consulting EKOPAJA Consulting on perustettu ideoimaan uusia tehokkaita ja ympäristöystävällisiä."— Esityksen transkriptio:

1 EKOPAJA Consulting Esite palveluista 17.2.2016

2 EKOPAJA Consulting EKOPAJA Consulting on perustettu ideoimaan uusia tehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteena on jalostaa ympäristötietoa yksinkertaisempaan muotoon ja toteuttaa kaupallisia sovellutuksia, jotka hyödyttävät asiakkaita alati muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

3 Palvelut Ympäristö, laatu ja riskienhallinta järjestelmät Kiertotalouden sovellukset sekä materiaali- ja energiatehokkuus Yritysten yhteiskuntavastuu (CSR) Kehitysyhteistyö konsultointi ympäristöalalla Muut ympäristösuunnitelmien ja -tutkimusten laatimispalvelut Ympäristöhankkeiden toteutus ja pilotit

4 Miksi EKOPAJA Consulting Uusin tieto ja taito, sekä valmiudet ja halu kehittyä edelleen Joustava organisaatio, valmius nopeisiin muutoksiin Mahdollisuus työskennellä asiakkaan tiloissa (In-house consulting) Monialainen kokemus ja myös käytännön tietotaito Isompia toimijoita taloudellisempi vaihtoehto

5 Hyödyt asiakkaille Kustannusvähennykset Prosessit toimivat tehokkaammin ja laatu paranee Päästövähennykset Imagohyöty Pätevämmän työvoiman rekrytointi ”Investoinnit ympäristöön tulevat ennemmin tai myöhemmin pakolliseksi kaikilla aloilla, parempi toteuttaa ne jo nyt ja kerätä suurin mahdollinen hyöty!”

6 Asiakasryhmät Julkinen sektori Yritykset & Organisaatiot Toiset ympäristökonsultit

7 Yhteystiedot EKOPAJA Consulting www.ekopaja.fi Haukilahdenkuja 15 A 30, 00580 Helsinki sami.soininen@ekopaja.fi sami.soininen@ekopaja.fi ​+358 50 3050379


Lataa ppt "EKOPAJA Consulting Esite palveluista 17.2.2016. EKOPAJA Consulting EKOPAJA Consulting on perustettu ideoimaan uusia tehokkaita ja ympäristöystävällisiä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google