Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI"— Esityksen transkriptio:

1 Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI

2 Osta setelillä uutta osaamista käyttöösi !
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI Osta setelillä uutta osaamista käyttöösi ! kokeile, selvitä ja valmistele tuote- tai palveluideaasi kilpailukykyä tekijänoikeuksista, tavaramerkeistä, patenteista ja liikesalaisuuksista strategista ajattelua brändin rakentamiseen, muotoiluun ja markkinointiin.

3 Innovaatioseteli KENELLE? MITÄ? Innovaatiotoimintaa käynnistäville pk-yrityksille, myös mikroyrityksille Esimerkkejä innovaatiosetelin käyttökohteista tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut (mm. muotoilustrategian valmistelu) kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys innovaatioprojektien valmistelu innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut innovaatiotoimintaan liittyvät soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut

4 MILLOIN? Innovaatioseteli Innovaatioseteli sopii yritykselle, joka
haluaa käynnistää innovaatiotoiminnan tarvitsee ulkopuolista asiantuntija-apua innovaatiotoimintaan liittyen ei ole saanut Tekesin rahoitusta kuluneen, eikä edellisen vuoden aikana Yrityksellä on oltava tahtotila selvittää, mitä innovaatiotoiminta yritykselle tarkoittaa ja miten se edistää yrityksen liiketoimintaa tuote- tai palveluidea tai keksintö, jonka kehittämiseen se tarvitsee ulkopuolista osaamista. tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen se tarvitsee apua.

5 MITEN SE TOIMII? Innovaatioseteli
Rahoitus on 5000 € + alv. Ei omarahoitusosuutta Ostettu palvelu voi olla suurempi, jolloin yritys maksaa erotuksen palveluntuottajalle. Seteliä voi käyttää enintään kahden palveluntuottajan palveluihin. Seteli on voimassa 6 kk myöntämispäivämäärästä. rahoitukseen sovelletaan Tekesin de minimis -rahoituksen ehtoja. Rahoitus on avustusta, jota yrityksen ei tarvitse maksaa takaisin. De minimis -tuki on Euroopan komission määrittelemää yritystukea pieniin kehitysprojekteihin. Yritys voi saada de minimis -tukea enintään euroa kuluvan ja kahden edellisen verovuoden aikana. Tekes myöntää yritykselle enintään euroa de minimis -avustusta tällä aikajaksolla. Yrityksen on selvitettävä hakuvaiheessa, paljonko de minimis -rahoitusta se on saanut edellisinä vuosina. Tukea myöntävät monet eri julkiset organisaatiot, Tekesin lisäksi esimerkiksi Finnvera ja ELY-keskukset. Yritys ja palveluntuottaja raportoivat Tekesille projektin päätyttyä. Tekes maksaa palveluntuottajalle. Rahoitus on de minimis -ehtoista avustusta.

6 MITEN HAEN? Innovaatioseteli
mieti millaista osaamista ja asiantuntemusta tarvitset ideasi kehittämisessä tai ongelmanratkaisussa etsi osaava palveluntarjoaja ja keskustele hänen kanssa tarpeestasi lue innovaatiosetelin kuvaus osoitteessa kysy tarvittaessa lisätietoja Tekesin innovaatioseteli- tiimiltä tee hakemus Tekesin sähköisessä asiointipalvelussa; valitsemasi palveluntarjoaja voi osallistua hakemuksen laatimiseen

7 OTA YHTEYTTÄ www.tekes.fi/rahoitus Team Finland -asiakaspalvelu
Tel , ark. 9 – 16


Lataa ppt "Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google