KEKE-ARVIOINTIA JA TEEMOJEN ÄÄNESTYS Toukokuussa 2013 toteutetun kyselyn tulokset Kuva: Kekepuu elokuussa 2013.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kehitys-/tuloskeskustelut 1. Avaintehtävien määritys
Advertisements

URATAKOMON TOP-valmennus. Minkälaisia ongelmia TOP-jakson aikana voisi ilmetä? Opiskelijoiden vastauksia: • Teen virheen • En tule toimeen muiden työntekijöiden.
Hajautettu kurssien toteutus ja kehitys OSCu-hankkeessa ITK’03 Kirsti Ala-Mutka, Sanna Räisänen TTY/Ohjelmistotekniikka.
Jakson 3 lähestyessä. Tarkista valinnat Wilmasta • Ryhmiä ei vaihdeta kesken jakson. • Pidä huoli, että valitset riittävästi kursseja. • Jos haluat osallistua.
Sosiaalinen media Iida Kiesi.
Tunne ja Älyä! ©Mervi veini 2004.
VAIKUTTAJAPÄIVÄT. VAIKUTTAJAPÄIVÄT 2014 • Vaikuttaja-päivät on vuosittain järjestettävä vantaalainen foorumi, jossa koulut, päiväkodit, muut.
Pääkaupunkiseudun 8. luokkien palvelukyky Espoo, Tapiolan koulu Joulukuu 2013.
KiVa Koulu -ohjelma Kiusaamista ennaltaehkäisevä ja vähentävä toimenpideohjelma KiVa Koulu ei ole ohimenevä ”projekti”, vaan pysyvä toimintatapa kiusaamisen.
Toimintaohjeet opelle
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Tarkoituspykälän uudistaminen Kyselyn tulokset
Kokemuksia historiakerhosta
ELINIKÄISEN OPPIMISEN AVAINTAIDOT
Mikä on paremmin kun hanke päättyy 2016? Mikä on muuttunut 2018 kun hankkeen päättymisestä on kulunut vuosi? Missä partneriryhmän ulkopuolella tuotteet.
Katso Aitolasta lisää:
1 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen.
1 Kestävä kehitys Oulun opetustoimessa Seppo Saloranta Rehtori Hönttämäen koulu/ Timosenkosken luontokoulu.
TÖIDEN PRIORISOINTI JA AJAN HALLINTA
NALLE PUH.
Ekan leirin palveluideat Laura-Maija Hero ©. TulevaisuusKonsultointiPalvelu Palvelu on suunnattu (kulttuurialan) yhdistyksille ja yrityksille, muille.
Hyvinvointia koulun liikunnalla Etätehtävä Tavoite: Opiskelija soveltaa kurssin ” Hyvinvointia koulun liikunnalla” tietoja omaa koulua kehittävän projektin.
Helmet verkkoon - hankekoulu: Työpaja hanketoteuttajille ja - rahoittajille Kati Keronen Differo Oy klo 9-12.
Kodin ja koulun yhteistyö Harjun koulun huoltajien kysely Harjun koulu 2014.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
Mikkeliläinen – sähköisen asioinnin tulevaisuus Mikkelissä Kalle Launiala, ProtonIT Oy
Opiskelijapalautteen keruu Krister Lindén Yleisen kielitieteen laitos.
Small World - Big World Tavoitteena kouluhyvinvoinnin lisääminen – teoreettisena viitekehyksenä Päivi Hamaruksen Vaakamalli Vaihdetaan kiusaamiseen puuttumisen.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Satakunnan ammattikorkeakoulun Liiketalous Rauman henkilöstön ja Rauman talousalueen yritysten yhteistyön selvittäminen ja kehittäminen Enni Karvinen.
Slideshare koonti Mervi Isola.
KiVa Koulu koulukiusaamisen ehkäisijänä
Vinkkejä koko koulun ASPnet- profiilin kirkastamiseksi ml. toimintakulttuuri Työpaja 3.
JOKELAN YLÄKOULUN KYSELY HUOLTAJILLE Aiheena koulukiusaaminen Lukuvuosi 2012 – 2013, yhteensä 89 vastaajaa.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
Koulutuksen keskeyttämisen ehkäisy Pedagoginen kehittämistyö Toukokuu 2014 Sauli Korhonen, Mari Kukkola ja Marja Ruotsalainen.
OPISKELIJAKYSELY Tulokset Toisen asteen yhteys - hanke.
Haarajoen koulu, Jan Mikkonen
AKTIIVINEN KOULUPÄIVÄ IDEAIMURI. Ideaimuri –työskentelyn teema: HYVÄ KOULUPÄIVÄ LUOSTARIVUOREN KOULUSSA JA MITEN VOIMME SITÄ EDISTÄÄ?
Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Opossum-projektin Ohjausryhmä Ari Markkula Projektitutkija.
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
Luku- ja tenttivihjeet 6 Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Sinä. Juuri sinä voit vaikuttaa siihen Sinä voit vaikuttaa siihen, että apua saadaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti siellä missä sitä tarvitaan.
Järjestön logo tähän Olla vertainen Vertaistoiminta yhteisöllisyytenä, osallisuuden tukena ja paikkalähtöisenä toimintana Mona Särkelä-Kukko.
Kirjasto avoimena oppimisympäristönä – Tiedonlähteitä.
Pelien -ohjelmointi Syksy 2007 Vapaavalintainen opintojakso 3 op. ITP8TM003.
Mitä asenne tarkoittaa?
Puhelintyöskentely.
ROT
Esittäytyminen Laura-Maija Hero.
ToMuT-hanke Visiotyökirja Pasi Silander ToMuT-hanke Mitä pitää kyetä näkemään tulevaisuuden visioita varten? Millaista näkemystä tarvitaan? Mitä.
Toimintaohjeet opelle
Joutsenon koulu on KiVa-koulu
Kiusaamiskysely 2014 Syksy.
Teemana oppimisprosessin aktivointi – sulautuvan opetuksen mahdollisuudet Kati Vilonen Aalto-yliopiston Kemian tekniikan korkeakoulu.
Oodin kurssi-ilmoittautumisten priorisointityökalu Teemu Ajalin Opiskelijarekisteri.
Pedagogisen toimikunnan 11. kokouksen muistio
Oppimisryhmien kuulumisia. Oppimisryhmät Ryhmä 5 Tehotytöt Team Trinity Rämmät JASS Team 75% Integrointi-pantterit.
ARKIELÄMÄN KEMIAA KOTKAN KESKUSKOULUSSA
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Välipalaute Moduuli 3 Mitä tästä voimme oppia? Mitä parantaa?
Täydennyskoulutus Tuoteturvallisuus ja työura ruoka-alalla
4. MONO-päivä Klo
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
Millaisia muistoja arvioinnista omalta kouluajalta?
Tasa-arvosuunnitelma
Esityksen transkriptio:

KEKE-ARVIOINTIA JA TEEMOJEN ÄÄNESTYS Toukokuussa 2013 toteutetun kyselyn tulokset Kuva: Kekepuu elokuussa 2013

Keskiarvoja 1:Täysin eri mieltä, 2: Osittain eri mieltä, 3: En osaa sanoa 4: Osittain samaa mieltä, 5: Täysin samaa mieltä KysymysKeskiarvo Syksyn ensimmäinen kekepäivä lukuisine vieraineen oli epäonnistunut 2,4 Tietoisuuteni kiusaamiseen ja syrjäytymiseen liittyvistä asioista on syventynyt 2,9 Kiusaaminen ja syrjäytyminen on lukuvuoden aikana mielestäni vähentynyt 3,1 Pääsin kuuntelemaan toisena kekepäivänä Maija Bolszakin esitystä 2,0 Tietoisuuteni ravintoon ja terveyteen liittyvistä asioista on lukuvuoden aikana lisääntynyt. 3,2 Kekepyörät edistävät hyvinvointia4,1 Keketori on ollut hyvä idea.3,5 Kekepäivät ovat hyvä tapa pitää esillä keketeemoja3,9 Lyseossa on tarjolla minulle sopivia toimintamuotoja kestävän kehityksen edistämiseksi (esim. opiskelijoiden keke-ryhmä) 3,0 Ovatko opettajat käsitelleet keketeemoja riittävästi opetuksessa? 2,8

Palautetta teeman Kiusaamisen ja syrjäytymisen ehkäisy toteuttamisesta kuluneen lukuvuoden aikana - Ei ole hirveästi näkynyt kun en koko kekepäivää tai muuta edes muista. + Hyvin ollut esillä! - ei ole hirveästi näkynyt, mutta ehkä se vaikuttaa täällä lyseossa muutenkin, ollaan me kuitenni niin viksuja yleensäottaen - Kaipa sitä aihetta käsiteltiin vain yhden kekepäivän ajan, koska siitä ole mitään jäänyt päähän. Tarvitaan pienimuotoista ja jatkuvaa muistuttamista. + Oli mukava keskustella vierailijoiden kanssa asioista + puhujat olivat hyviä - Ei juurikaan näkynyt. - en ole huomannut missään vaiheessa syrjäytymistä tai kiusaamista, ja keke päivät ovat suhteellisen turhia. paremmin asian ajaisi esim ryhmäyttämiset + Hyvinhä tuo o menny. + En havaitse koulussamme taphtuvan ollenkaan kiusaamista. - en eedes tiennyt että se on ollut vuoden teemana... eli toteutus ei oleollut kovin näkyvää

Palautetta teeman Ravinto ja terveys toteutuksesta - Ei ole näkynyt, lähinnä terveydtiedon kurssilla. - Kaipa sitä aihetta käsiteltiin vain yhden kekepäivän ajan, koska siitä ole mitään jäänyt päähän. Tarvitaan pienimuotoista ja jatkuvaa muistuttamista. - En muista mitään kyseisestä päivästä. + Meni ehkä paremmin perille kuin ensimmäinen teema. Meh. - ei ole näkynyt oikeastaan ollenkaan

Palautetta keke-toiminnasta ja ideoita sen kehittämiseen • Mikä on koko-toiminta? Asiaa voisi tuoda esille vähän tehokkaammin. • Keke-tori oli ideana hyvä, mutta se ei oikeen toiminut. • Keke-päivät on ollu myös siitä mukavia, että ne on olleet normi- koulutoiminnasta eriäviä ja siksi vähän rennompia. • Kekepyöriä ei koskaan saa käyttöön, avaimet on aina jollain taskussa • 13. liittyen, ei tule ainakaan mieleen muita kuin kyseinen keke- ryhmä. • Lisää pyöriä.

Millaisten toiminta/työskentelymuotojen kautta haluaisit edistää kestävän kehityksen toteutumista Lyseossa? * - kopioiden määrää * Jokapäiväisten valintojen ja käytöksen avulla. * Pienillä teoilla käytännön työssä ja toki voisin olla järjestämässä jotain teemapäivää tms. * Erilaisten matkojen järjestäjänä, jotta suomen eri pienkulttuurit tulisivat tutuiksi ja jos mahdollista myös ulkomailla käynti. * Jotain konkreettista tekemistä, johon saa itse osallistua, eikä niinkään luentojen kuuntelemista. * keke päiviä, ohjelmaa, opettajien kannsa keskustelua * Lisää rauhanmaailma-tyyppisiä kursseja. * En tiedä.

Lukuvuoden teemojen äänestys, tulokset

Lisätietoja koulun verkkosivuilta: Lyseon etusivu->Yleistä->Kestävä kehitys