eArkisto – kysymyksiä vailla vastausta

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
PÄÄTAVOITE: Maamme kunnissa, palvelualueilla ja maakunnissa vallitsee hyvinvointijohtamisen kulttuuri, joka perustuu aktiivisesti toimiviin hyvinvointirakenteisiin.
Advertisements

Kuntamarkkinat Helsinki
Tietotaitotalkoot tutkimuksen tilanne 3/2011. Tutkimukseen koottu aineisto  Ohjausryhmän haastattelut  15 avaininformanttihaastattelua  5 talkoon osallistujahaastattelut.
TERVEYDENHUOLTOLAKI RAKENTEELLISET MUUTOKSET JA NIISTÄ PÄÄTTÄMINEN
Antti Iivanainen Hankejohtaja Hanketoimisto
Ankkuri -malli ja sen levittäminen
Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalvelut
Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen uudessa terveydenhuoltolaissa ja kuntien ja sairaanhoitopiirien yhteistyössä – sisäistetäänkö salutogeneettinen.
Jyväskylä Keski-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenneselvitys Integraatioseminaari Pauli Partanen, valtuuston puheenjohtaja.
Lääkehoidon päivä Toimiiko lääkehoitosi?
Perusturvalautakunta liite nro 5
Millaista valistusta vanhemmille? Viisas vanhemmuus -ohjelmasta Matti Piispa
Hallituksen sote- linjaukset kehysriihessä
Terveydenhuoltolaki muuttui – missä onnistuttiin?
Opinnäytetyön tekijä: Etunimi Sukunimi
AIHE AIKA PAIKKA TEKIJÄ Kunta- ja palvelurakenneuudistus Aluevaiheen materiaali -Peruspalveluohjelmaa valmistelevan ministerityöryhmän linjaukset aluevaiheeseen.
TIMEKuntaTIMEKuntaIT TIME-putki Julkishallinnon tietohallinnon uudistaminen - Uudet rakenteet - Uudenlainen yhteistyö - Uudet toimintatavat - Uudet (sähköiset)
Esiselvitys tutkimuslaitosten ja yliopistollisten sairaaloiden julkaisutiedonkeruusta ja lausuntojen yhteenveto Olli Poropudas, Opetusneuvos Opetus- ja.
Pohjois-Savon kuntien valtionosuudet v Lähde: Kuntaliitto
Keuruun kaupunki 2006 Maakunnallinen kunta- ja palvelurakenne –seminaari Keuruun seutukunta Timo Louna Kaupunginjohtaja, Keuruun kaupunki.
Ohjausryhmä , liite 2 Kuntien loppuraporttilausunnot.
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Kuvailun muutoksen ohjaus Ryhmien roolit KUMEA:n kokous
Lisää tähän otsikko Selvityshanke kansalaisten yksilöllisistä koulutustileistä Mirja Hannula.
INTEGRAATIO SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLOSSA Sosiaali- ja terveydenhuollon integraatio Keski-Suomessa -seminaari Sairaanhoitopiirin johtaja Jouko.
Korkeakoulujen ICT-palveluiden arkkitehtuurin kannalta huomioitavat muut arkkitehtuurit Korkeakoulujen tietohallinto- ja ICT-ohjausryhmä, Ilmari.
ZipIT Yleisesittely ZipIT-hankekokonaisuus Terveydenhuollon prosessien ja ohjelmistojen rinnakkainen kehittäminen.
Koulutusvientistrategia pohdiskelua Visio: Suomi on globaalisti merkittävä ja tunnustettu ammatillisen koulutuksen viejä (vuoteen 2020 mennessä?) Koulutusvienti.
Päivystysten kokonaisuus Lshp:n alueella Tapio Kekki Pth-yksikkö Lshp.
Henkilöstö ja osaaminen Lapin sairaanhoitopiiri ja alueen jäsenkunnat Terveydenhuollon järjestämissuunnitelma 2013 – päivitys Sirpa.
Perusterveydenhuollon yksikkö Lapin shp Valtuustoseminaari / Tapio Kekki.
Tuula Partanen Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattori Eksote Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen Toimintarakenteet 2013.
Mika Heikkilä/ Valtuustoseminaari/ Sairaanhoidon ja terveydenhuollon logistiikan ja tukipalvelujen kehittäminen sairaanhoitopiirien, kuntien.
Ohjaus ja yhteistyö -kori Tilannekatsaus Maritta Korhonen / Minna Saario.
Raportointi pilottien näkökulmasta 3. Palvelupakettien sisältö- ja rakenneraportti + ICT  Kommentit palvelupakettien sisältöihin ja koko malliin sekä.
Hyvinvointipalvelujen (sote) uudistaminen SDP POHDINTAA.
Rakenteinen kirjaaminen Oulun kaupungin sosiaali- ja terveystoimen kuntoutuspalveluissa Pirkko Hein fysioterapeutti, Työikäisten kuntoutus Oulu
VIRTA-julkaisutietopalvelun tilannekatsaus Hanna-Mari Puuska Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden ohjausryhmä
Kiekun käyttöönoton mahdollistama tuottavuuden parannus talouspäällikkö Jukka Nummikoski.
Kuntien ja sairaanhoitopiirien välinen tietohallintoyhteistyö Miten meillä ja miten muualla? LSHP, Tietohallinto - Vesa-Matti Tolonen, tietohallintojohtaja1.
HealthHUB Mika Vuori Tampereen kaupunki
Terveydenhuollon järjestämissuunnitelma Perusterveydenhuollon yksikkö - Lapin shp Ohjausryhmän kokous TÄNNE VOIT LISÄTÄ OMIA HUOMIOITASI,
Sosiaali- ja terveydenhuolto viidelle sote-alueelle
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelu- ja organisaatiotiedot
PRS-palvelun VN:n periaatepäätöksen valmistelu
Henkilöstötarpeen ennakointi ja alueellisen koulutuksen suunnittelu
Asiakastietojen sähköistä käsittelyä koskevan lainsäädäntötyöryhmän tavoitteet Maritta Korhonen Kehittämispäällikkö.
Sote-uudistus – missä mennään
Ohjaamomallin kehittämässä
Perusterveydenhuollon vuodeosastohoito vuosina 2015–2016
Kirjastojen taustajärjestelmän uusiminen ja hankintaan liittyviä asioita Keskustelutilaisuus Kuva: Helsingin kaupunginmuseo (lähde: finna.fi)
Avaus –hanke Väliraporttiin 2015/4 liittyvät diat
Hoidon saatavuus alatyöryhmä
Projekti Marko Rutanen
Jussi Koskivaara Kehittämispäällikkö HY tietohallinto
Oppijan verkkopalvelu eHOPS
Maakuntakierros -ETELÄ-SAVO UUDISTUKSENMYLLERRYKSESSÄ?
Sote-ratkaisu ja terveydenhuollon palveluvalikoima
Elinvoimainen asumiskaupunki Hämeenlinna kuuluu Suomen viiden suosituimman matkailukaupungin joukkoon. Jotta tähän päästään,
ODA – Omat digiajan hyvinvointipalvelut
Maakunta- ja soteuudistuksen ajankohtaiskatsaus Asko Peltola
Maatalous-lomituksen valmistelu-projekti
Sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan Kärkihankkeiden ja strategisten toimenpiteiden ohjaus Luonnos Etunimi Sukunimi.
Ohjaus ja yhteistyö -korin tilanne - JORY 7. 5
Ajankohtaista VIRTA-opintotietopalvelussa ja oppijan tietovirroissa
Esityksen nimi / Tekijä
Ohjaus ja yhteistyö -korin tilanne - JORY 7. 5
Indikaattorit – mitä ne kertovat vaikuttavuudesta?
Hyvinvointi-ja terveyssovellusten arvioinnin selvitystyö
tavoitetilakuvaukset
TERVEYDENHUOLTOLAKI HUS-SAIRAANHOITOPIIRIN NÄKÖKULMASTA 27. 9
Esityksen transkriptio:

eArkisto – kysymyksiä vailla vastausta

Mitä liittyminen eArkistoon edellyttää? Toimenpiteet valmiina ja liittyminen viimeistään 1.9.2014! Toimenpiteet ? Rakenteinen kirjaaminen -koulutukset, Perusterveydenhuollon yksikön osittain koordinoimana Mitä muuta ? Järjestelmien päivitys – valmius ? Auditointi ? Budjetointi ? …

Sosiaali- ja terveydenhuollon aluearkkitehtuuri

Sairaanhoitopiirien ja perusterveydenhuollon organisaatioiden potilastietojärjestelmät

Organisaatiokohtaiset järjestelmät.

Mikä on tavoitetila?

  Kansallisen tason palvelut ja tietovarannot - tavoite 2016

Miten edetään? Odotetaanko ERVA-alueen ratkaisua? – asian selvittely meneillään Julkilausuma, jonka LSHP:n yhtymähallitus on hyväksynyt 28.3.2012 ” Sosiaali- ja terveydenhuollon näkökulmasta rakennelinjauksista on syytä nostaa esille: 3) Perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyön on oltava saumatonta, tämä edellyttää myös yhteistä potilastietojärjestelmää koko erityisvastuualueella. ” Odotetaanko kansallista ratkaisua, millaisia linjauksia HUS-alueen kilpailutus tuo? Lähdetäänkö toteuttamaan LSHP:n alueen mallia?

Perusterveydenhuollon yksikön rooli Tekee selvityksen LSHP:n aluearkkitehtuurista – ohjausryhmän päätös 7.6.2012 Perustettiin asiantuntijaryhmä, mukana ohjausryhmästä Timo Peisa Muut jäsenet nimetään kesäkuun aikana Kuvaus tavoitetilasta ja vaadituista toimenpiteistä tullaan sisällyttämään Terveydenhuollon järjestämissuunnitelmaan, jonka kunnat laativat ja jonka laatimista Perusterveydenhuollon yksikkö koordinoi

Haasteita Edellytetäänkö asiassa kaikkien kuntien yhteistä tahtotilaa? Mihin kunnat ovat valmiita sitoutumaan? Millä aikataululla? Kustannusten laskeminen vaihtoehtoisissa malleissa? …