SUOMEN PALLOLIITON KAAKKOIS-SUOMEN PIIRIN

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
SEURASTRATEGIA JÄRVENPÄÄN PALLOSEURA MISSIO, ARVOT, VISIO -> KOHTI VUOTTA 2021
Advertisements

Ammattikorkeakoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät sekä yliopettajapäivät Seinäjoella Aija Töytäri-Nyrhinen, TtL Projektipäällikkö.
TORNION KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT STRATEGIA
Turvallisuustekniikan neuvottelukunta (TENK), Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) ja Kemianteollisuus ry Kirsi Levä I Turvallisuusosaamisen kehittäminen.
Yleiset kompetenssit (Generic competences) Osaamisen kuvaus (description of the competence) Oppimisen taidot (Learning competence) Tradenomi  osaa arvioida.
Omalle huipulle Turun Kisa-Veikot. Turun Kisa-Veikkojen linjaukset harrastetoimintaan ViVa - vihreä-valkoinen tie - koko elinkaaren mahdollisuus pysyä.
KANSALLISKIRJASTO Finnan viestintä- ja markkinointisuunnitelma tiedottaja Heidi Mustajoki Finnan konsortioryhmän kokous
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / XAMK Kestävän hyvinvoinnin ja teknologian ammattikorkeakoulu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk)
Nuorten valmennus SPV > 2020 Maajoukkue; Lajiliiton maajoukkuevalmentajat, Tiimivalmentajat, kansainvälinen yhteistyö, HUY Haastajataso; Lajiliiton.
Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 ETR/Aluekouluttaja- ja nuorisotuomariryhmä
Viestinnän tilanne kesä 2016
Lapsen oikeudet toteutuvat arjessa
Laatua lasten voimisteluun!
Mikä EduMAP? Rahoitus EU Horizon2020-ohjelmasta Tampereen yliopiston johtama hanke, yhteistyössä Foredata Oy & 7 kumppania Euroopasta.
Oulu Seija Saarinen, Liisa Luukkonen, SLK
Tampereen kaupunkiseudun TVT-suunnitelma, Treduka
Järjestöverkoston tapaaminen
TOIMENKUVAKARTTA / VALMENTAJAT
Työelämäosaajana OKM.
Henkilökunta Tavoitteet Visio Lapsi Laadukas vaka, eo, po Vanhemmat
PORIN PRIKAATI Niinisalon toimipiste
TOIMINTA-REFLEKTIO-OPPIMINEN.
Suomen palloliiton Satakunnan piiri järjestää yhdessä erotuomarikerhon
Fyysisen aktiivisuuden lisääminen oppilaitosten arjessa

Sähköisen hyvinvointikertomus hyvinvointiklinikalla
Terveitä Elämäntapoja
LARK 5 MERCURIAn osahanke
Millaisin mittarein vaikuttavuutta voidaan mitata?
Alueellisen ELO-toiminnan kehittämisestä
Ohjelma Kahvit, avaus Lisenssin tuotteistaminen, Chess Events, muut liiton ajankohtaiset (Juha Sundelin) Palvelut seuroille (Aleksi.
Mitä erityistä saat Innokylästä? Verkkopalvelu
Organisaatioiden yhteistyö
Organisaatioiden yhteistyö
Opetustoimi osana Jyväskylää
Tiedon hallinnan viitearkkitehtuurin osa-alueet
Kehityshankkeet Tietoallas toteutus
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut kansallinen koordinointi 2006
Kuntoutuksen kuumat perunat
Sosiaalisen kuntoutuksen valtakunnallinen kehittämishanke SOSKU
Strategiset ohjelmat hyvinvointia rakentamassa - kommenttipuheenvuoro Tilaajapäällikkö Taru Kuosmanen T A M P E R E E N K A U.
Tutustumistreeni Nimi, ammatti, mistä tulee,
Maakunnille siirtyvät tehtävät ja henkilötyövuodet
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Ehdotus: sote-viestinnän strategiset painotukset 2017
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Digityökalujen valmistelu järjestämistehtävää varten
Jokaisen kasvu osallisuuteen – millaiset yhteisöt sen mahdollistavat?
FB FActor Strategia
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
Harjoituksen ohjaaminen
THL:n tuki kehittämishankkeille
Haaga-Helia amk Liiketalouden koulutusyksikkö, Helsinki
PaRin valmentajapolku
IKINÄ – kaatumisten ehkäisyn implementointi Vanhusten palveluiden ja kuntoutuksen vastuualueella Iiris Salomaa
167. Sinettiseurojen tyytyväisyyskysely - Seuratoimijat ja valmentajat
Myeway ohjeita Valmennuspäälliköille tehtävät ennen fba tapahtumaa - valmentajien ja joukkueenjohtajien lisäys.
Viestintäsuunnitelma
Harjoituksen ohjaaminen
Asiakas- ja palveluohjaustyöryhmä helmikuu 2018
HAAGA-HELIA amk Liiketalouden koulutusyksikkö Pasila
Tervetuloa työelämätoimikuntatyöhön
Innokylästä tukea järjestöille sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyöhön , Tampere Erityisasiantuntijat Jaana Joutsiluoma & Minttu Ojanen.
Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen
Arvokas-aloitusseminaarin pienryhmät Jaana Joutsiluoma
Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus
Palokuntatoiminnan viestintästrategia
Osallisuutta ja yhteisöllisyyttä tukeva toimintakulttuuri 20. 3
Tommi Mattila Valmiuspäällikkö Suomen Punainen Risti Hämeen piiri
Esityksen transkriptio:

SUOMEN PALLOLIITON KAAKKOIS-SUOMEN PIIRIN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2017 Hyväksytty piirin syyskokouksessa 23.11.2016

JALKAPALLOA JOKAISELLE MISSIO JA PERUSARVOT Suomalaisen jalkapalloperheen toiminta-ajatus, missio, on ”Jalkapalloa jokaiselle”. Sen sanoma on yksiselitteinen ja tarkoittaa sitä, että suomalaisen jalkapallon ja futsalin ovet ovat auki joka ainoalle ihmiselle joka ainoana päivänä. Missiomme kertoo toimintamme monipuolisuudesta ja yhteiskunnallisesta tehtävästä laajemminkin. Toiminta-ajatuksemme perustuu yhdenvertaisuuteen; jokaisella Suomessa asuvalla yksilöllä on oikeus ja mahdollisuus osallistua jalkapalloperheen toimintaan sukupuoleen, etniseen taustaan, uskontoon tai muuhun taustaan katsomatta. Jalkapalloperheen yhteiset perusarvot ovat: iloisuus, luotettavuus, menestys ja yhteisöllisyys. Jalkapallon ja futsalin harrastuksen hinta ei saa olla esteenä itse harrastuksen toteutumiseen. JALKAPALLOA JOKAISELLE Jalkapalloperheen yhteisenä asenteena ja käyttäytymistapana on RESPECT, toinen toisensa kunnioittaminen ja arvostus. Jalkapalloperhe on rohkea, uskaltaa kokeilla. Jalkapalloperhe on innovatiivinen yhteisö, luovuuden lähde, inspiroiva ja energiaa tuottava yhteiskunnassamme.

VISIO MENESTYVÄ JALKAPALLOMAA - HYVINVOINNIN KARTUTTAJA Tarjoamme yhä useammalle lapselle, nuorelle ja aikuiselle säännöllistä ja henkisesti sekä sosiaalisesti ravitsevaa seura- ja pelitoimintaa. Teemme pelaajan arjesta vielä laadukkaamman sekä seuroille uutta elinvoimaa ja laatua. Järjestämme vielä mielenkiintoisempia kilpailuja pelaajan, joukkueen, seuran ja katsojan iloksi. Viestimme keskenämme eri tavalla, avoimemmin, runsaammin ja kannustavammin. Terävöittämme yhteiskunnallista rooliamme vielä vahvemmaksi kuin jo nyt olemme. Kartutamme hyvinvointia sellaisiin ulottuvuuksiin, että unelmamme toteutuu. MENESTYVÄ JALKAPALLOMAA - HYVINVOINNIN KARTUTTAJA Menestyvässä jalkapallomaassa on hyvinvointia ja hyvää henkeä vaikka muille jakaa.

PELAAJAN LAADUKAS ARKI STRATEGISET PÄÄVALINNAT VALMENNUSOSAAMISEN VAIKUTTAVUUDEN VAHVISTAMINEN VALMENNUSLINJAN SYVENTÄMINEN – PELAAJAPOLKUJEN KUVAUKSET KOULU- JA KOTIKUMPPANUUDEN TIIVISTÄMINEN SEUROJEN URHEILUSISÄLLÖN LAATUJOHTAMINEN PELAAJAKEHITYSORGANISAATION, TOIMINTATAPOJEN JA RESURSSIEN RAKENNEMUUTOS PELAAJAN LAADUKAS ARKI Ytimessä pelaajan menestyksekäs kehittäminen seuraympäristössä sekä osaavien ja koulutettujen lasten ja nuorten valmentajien määrän kasvu.

STRATEGISET PÄÄVALINNAT ELINVOIMAINEN SEURA SEURAOHJELMA, LAATU- JA LISENSSIJÄRJESTELMÄ SEUROJEN PROFILOITUMINEN HARJOITUS- JA KILPAILUOLOSUHTEET HARRASTAJA- JA TOIMIJAMÄÄRÄN KASVU SEURAPALVELUT ELINVOIMAINEN SEURA Ytimessä seurojen profiloituminen ja kehittyminen laatujärjestelmän avulla. Seurayhteisöt lisäämässä liikettä ja hyvinvointia yhteiskunnassa.

MIELENKIINTOISET KILPAILUT STRATEGISET PÄÄVALINNAT SÄÄNTÖJEN YHDENMUKAISTAMINEN TIETOJÄRJESTELMIEN KEHITTÄMINEN YHDESSÄ SARJOJEN KEHITTÄMINEN PALVELEMAAN ERILAISTEN PELAAJIEN ERILAISIA TARPEITA LAADUKAS EROTUOMARITOIMINTA REILUN JA KEHITTYVÄN PELIN VARMISTAJANA MIELENKIINTOISET KILPAILUT Ytimessä mielenkiintoiset, pelaajia kehittävät ja ammattitaitoisesti järjestetyt kilpailut kaikilla tasoilla piiri- ja aluerajoista riippumatta - IT-järjestelmiä optimaalisesti hyödyntäen. Jokaisen toiminnassamme mukana olevan vastuulla on pitää huolta erotuomareiden kunnioituksesta ja koskemattomuudesta. Jalkapalloperheenä emme hyväksy ainoatakaan ylilyöntiä tässä asiassa.

AKTIIVINEN VIESTINTÄ JA VAIKUTTAMINEN STRATEGISET PÄÄVALINNAT MYÖNTEISEN MIELIKUVAN VAHVISTAMINEN KANAVAUUDISTUS JA SISÄLLÖNTUOTANTO VAIKUTTAMINEN ERI TASOILLA MYYNTI JA MARKKINOINTI JALKAPALLOPERHEEN AKTIIVINEN VIESTINTÄ JA VAIKUTTAMINEN Ytimessä on yhtenäinen suomalainen jalkapalloperhe, joka on oma-aloitteinen ja nykyaikainen viestijä. Jalkapalloperheen jäsenen välillä vallitsee aktiivinen vuorovaikutus.

SEUROJEN PALLOLIITTO UUSI SEUROJEN PALVELUKONSEPTI PALVELUJEN JA HALLINNON HARMONISOINTI – SAMA PELI KOKO MAASSA UUDISTUKSEN VALMISTELUTAPA JA –AIKATAULU SEUROJEN PALLOLIITTO -TAVOITE SEUROJEN PALLOLIITTO Ytimessä ajatus rakentaa uusi palvelukonsepti suomalaisen jalkapalloseuran parhaaksi ja iloksi.

MUU TOIMINTA 42. SAIMAA TURNAUS RAJAT YLITTÄVÄN LÄHIALUEYHTEISTYÖN LISÄÄMINEN MUU TOIMINTA

TOIMENPITEET ja MITTARIT

PELAAJAN LAADUKAS ARKI TAVOITTEET TOIMENPITEET MITTARIT Vastuuhlöt VALMENNUSOSAAMISEN VAIKUTTAVUUDEN VAHVISTAMINEN ALUEELLINEN ORGANISOITUMINEN / KOULUTTAJAVERKOSTO PROSESSIMUOTOINEN VALMENTAJAKOULUTUS SEUROISSA PIIRIN VALMENTAJAKOULUTUKSET TEEMAKOULUTUKSET HUUHKAJA- JA HELMARIPÄIVÄT PALAUTEKYSELY valmentajakoulutuspäällikkö rekrytoitu ja alueellinen kouluttajaverkosto luotuna koulutusprosessit käynnistyvät vähintään neljässä (4) seurassa lapsuus- nuoruusvaiheen valmentajien määrä/taso, kasvu +10 %, tapahtumien määrä ja vaikuttavuus, 4 krt, top 10 junioriseurat laadukkaat huuhkaja-/helmari-tapahtumat (12) kyselyjen palautusprosentti 60 %, kyselyn keskiarvosana hyvä Hannu Ollila Aluevalmentajat Valm.kouluttajat VALMENNUSLINJAN SYVENTÄMINEN – RAKENNE ja SISÄLTÖ VALMENNUSLINJAN JALKAUTUS KOULUTUSTEN YHTEYDESSÄ PELAAJATARKKAILUN LISÄÄMINEN VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ-FOORUMIT ydinviestit käytössä tilaisuuksissa ja koulutusmateriaaleissa luotu uusi toimintamalli pelaajatarkkailuun, talenttivalmentajat, valmennuspäällikkö ja tutor-tapaamiset 3/v KOULU- JA KOTIKUMPPANUUDEN TIIVISTÄMINEN SEUROJEN TUKEMINEN KESKINÄISESSÄ YHTEISTYÖSSÄ PARHAIDEN KÄYTÄNTÖJEN JAKAMINEN YHTEISTYÖPROJEKTIT KOULU/SEURA/SPL annettu tukea aktiivisille seuroille ja uusi toimintatapa käytössä syksyyn mennessä työkalu vinkkien ja parhaiden käytänteiden jakamiseen käytössä seurojen aktiivisuus yhteiskampanjoissa / ohjelmissa Alueen GR-toimijat SEUROJEN URHEILUSISÄLLÖN LAATUJOHTAMINEN LAATUJÄRJESTELMÄ VALMENTAJA- JA JOUKKUETAUSTOJEN REKISTERÖINTI PELIPAIKASSA järjestelmässä mukana 12 seuraa (1/4, 3/3, 4/2, 4/1) rekisteröinnit kattavat 90 % valmentajista ja jojoista kolme (3) teemakoulutustapahtumaa, osallistujia 10-12 henkeä per tapahtuma Veijo Vainikka PELAAJAKEHITYSORGANISAATION, TOIMINTATAPOJEN JA RESURSSIEN RAKENNEMUUTOS UUDELLEEN ORGANISOITUMINEN ALUEELLISESTI JA VALTAKUNNALLISESTI uudistuksen toteutuminen ja uusi organisaatio ja toimintamalli valmiina Kaikki

ELINVOIMAINEN SEURA TAVOITTEET TOIMENPITEET MITTARIT Vastuuhlöt SEURAOHJELMA, LAATU- JA LISENSSIJÄRJESTELMÄ LAATUJÄRJESTELMÄ PELIPAIKKA VALTAKUNNALLINEN JA ALUEELLINEN YHTEISTYÖ seurojen määrä ja laatutaso järjestelmässä, mukana 12 seuraa, (1/4, 2/3, 5/2, 4/1) seurojen pääkäyttäjätukipalvelu toimii, pelipaikka-koulutus 2 krt piirin/alueen luottamus- ja/tai operatiivinen henkilöstö mukana eri työ- ja asiantuntijaryhmissä, vähintään 1 henkilö per työryhmä Veijo Vainikka Piirihallitus SEUROJEN PROFILOITUMINEN SEUROJEN TUKEMINEN PROFILOITUMISESSA PROFILITUMINEN ESILLÄ ALUEELLISILLA SEURATREFFEILLÄ SEURAYHTEISTYÖ ESILLÄ ALUEELLISILLA SEURATREFFEILLÄ profiloituneiden seurojen määrä 8 kpl seuratreffit kaikille viidellä (5) alueella konsultoituja yhteistyöprojekteja 6 kpl HARJOITUS- JA KILPAILUOLOSUHTEET PIIRIN PROJEKTITUKI OLOSUHTEIDEN KEHITYSHANKKEILLE AKTIIVINEN OLOSUHTEIDEN TARVEKARTOITUS RAHOITUSVAIHTOEHTOJEN KOKOAMINEN JA JAKAMINEN HANKESEUROILLE piirin/alueen luottamus- ja/tai operatiivisista henkilöistä edustaja mukana olosuhdeprojekteissa tieto hankkeista olemassa ja piiri mukana prosessissa ajantasainen rahoitusvaihtoehtojen tietopankki seurojen käytössä SPL olosuhdepäällikkö HARRASTAJA- ja TOIMIJAMÄÄRÄN KASVU AKTIIVINEN DROP OUT-SEURANTA ja TOIMINTAYMPÄRISTÖN ANALYYSIT GRASROOTS-, KOULU- ja PÄIVÄKOTITOIMINNAN LISÄÄMINEN ALUEELLINEN TAPAHTUMAYHTEISTYÖ HARRASTUKSEN HINNAN SEURANTA / TOIMENPITEET TUKI SEUROILLE ALOITTAVIEN IKÄLUOKKIEN TOIMINNAN KÄYNNISTÄMISESSÄ seurantajärjestelmät käytössä ja tieto jaettuna seuroille vähintään 2 krt / vuosi harrastajamäärien kasvu + 5 % alueen yhteisiä tapahtumia väh. 4 kpl / vuosi tutkimus 1 krt / vuosi – tiedot seurojen käytössä yhteiset toimintamallit ja BP-käytännöt seurojen hyödynnettävissä SPL seuratoiminto Alueen GR-toimijat SEURAPALVELUT SEUROJEN ÄÄNI – SEMINAARI OSALLISTUMINEN TIETOJÄRJESTELMIEN KEHITTÄMISEEN KOHDERYHMÄKOHTAISET FOORUMI-TAPAAMISET OKM-SEURATUKEA HAKEVIEN OPASTUS/SPARRAUS osallistujia vähintään 16 seurasta 30 henkilöä piirin/alueen edustaja kehitysryhmissä – kehittyvät järjestelmät kohderyhmäkohtaisia tapaamisia vähintään 2 krt / v vähintään 10 seuraa hakee / piiri mukana kaikissa hakuprosesseissa Paavo Kurkaa Hannu Ollila

MIELENKIINTOISET KILPAILUT TAVOITTEET TOIMENPITEET MITTARIT Vastuuhlöt SÄÄNTÖJEN YHDENMUKAISTAMINEN ALUEELLINEN YHTEISTYÖRYHMÄ ja EDUSTUS VALTAKUNNALLISESSA HARMONISOINTIRYHMÄSSÄ alueellisesti säännöt yhteneväiset 2017, valtakunnan tasolla osa säännöistä yhdenmukaistettu kilpailupäälliköiden ryhmätapaamiset 4 krt / v Paavo Kurkaa SPL kilpailutoiminto Muut kilpailutoimijat TIETOJÄRJESTELMIEN KEHITTÄMINEN OSALLISTUMINEN TASO-JÄRJESTELMÄN KEHITYSTYÖHÖN VALTAKUNNALLINEN PELIPAIKKA TUKIPALVELU edustaja mukana kehitysryhmässä – TASOn kehitys henkilöresurssointi valtakunnalliseen tukipalveluun Veijo Vainikka SPL seuratoiminto SARJOJEN KEHITTÄMINEN PALVELEMAAN ERILAISTEN PELAAJIEN ERI TARPEITA PIIRI- ja ALUESARJATARJOTTIMEN MONIPUOLISTAMINEN VAPAAMPI OSALLISTUMINEN YLI PIIRIRAJOJEN PELAAJAKOHTAISTEN JOUSTOJEN LISÄÄMINEN AKTIIVINEN VAIKUTTAMINEN ERITYISESTI NUORTEN VALTAKUNNALLISTEN SARJAJÄRJESTELMIEN KEHITTÄMISEEN uudet piiri- ja/tai aluesarjat sovitut periaatteet ja toimintamallit yli piirirajojen tapahtuvasta osallistumisesta uudet karenssimääräykset ja KE- ja YI-sääntöjen tarkastus piirin/alueen vaikuttavuus suunnitteluprosessissa Piirihallitus LAADUKAS EROTUOMARITOIMINTA REILUN ja KEHITTYVÄN PELIN VARMISTAJANA ALUEELLINEN REKRYTOINTIOHJELMA ja TOIMENPITEET EROTUOMARIPOLKU OSAKSI SEUROJEN TOIMINTAA EROTUOMARIKOULUTUKSEN LAADUN VARMISTAMINEN KOULUTTAUTUMISMAHDOLLISUUKSIEN MONIPUOLISTAMINEN LUPAAVIEN EROTUOMAREIDEN URAN TUKEMINEN erotuomarivastaavien työryhmä – tapaamiset 4 krt/v piirin/alueen erotuomarimäärän kasvu + 10 % toimintamallit seuroille valmiina – Pelin Ohjaaja-koulutus osaksi erotuomarin uraa kouluttajarekrytointi, kouluttajakoulutus, materiaalituki piirin/alueen yhteinen koulutuskalenteri / -suunnitelma alueellisen talenttiakatemian säännöllinen toiminta (4 krt/v) Vesa Vainio Et-kouluttajat Muut et-toimijat

AKTIIVINEN VIESTINTÄ ja VAIKUTTAMINEN TAVOITTEET TOIMENPITEET MITTARIT Vastuuhlöt LAJIN MYÖNTEISEN MIELIKUVAN VAHVISTAMINEN VALTAKUNNALLISEN VIESTINTÄSTRATEGIAN/-SUUNNITELMAN JALKAUTUS PÄIVITTÄISEEN TOIMINTAAN JALKAPALLON HARRASTAJAMÄÄRÄÄN LIITTYVÄN VIESTINNÄN PAIKALLINEN ja ALUEELLINEN TOTEUTTAMINEN AVAIN-/YDINVIESTIT KÄYTÖSSÄ KOHDERYHMITTÄIN SEUROJEN PALLOLIITTO – VIESTINTÄ strategian/suunnitelman mukainen paikallinen/alueellinen viestintä piirikohtainen ja alueellinen sisällöntuotanto Seurojen Palloliitto -rakenneuudistus liikkeellä 12/2017 Kaikki KANAVAUUDISTUS JA SISÄLLÖNTUOTANTO VIESTINTÄKANAVIEN UUDISTAMINEN STRATEGIAN MUKAISEN VIESTINNÄN TOTEUTTAMINEN SOME – VIESTINTÄKOULUTUS SEUROILLE valtakunnallinen toimintamalli (ml. Some) käytössä laadukas piirikohtainen ja alueellinen sisällöntuotanto varmistettu Some-koulutus kohtaa vähintään kuusi (6) seuraa Veijo Vainikka VAIKUTTAMINEN ERI TASOILLA AKTIIVINEN OSALLISTUMINEN ERI SIDOSRYHMIEN TOIMINTAAN PIIRIHENKILÖSTÖN VERKOSTOJEN ja OSAAMISEN HYÖDYNTÄMINEN edustukset alueellisissa organisaatioissa ja tärkeimmissä työryhmissä verkostot kartoitettuina ja suunnitelma valmiina 12/2017 Piirihallitus ALUEEN JALKAPALLOPERHEEN KOKONAISTULON LISÄÄMINEN SUUNNITELMALLINEN MARKKINOINTI-/MYYNTIKOULUTUSTEN TARJONTA MOTIVOITUNEILLE SEUROILLE OTTELUMARKKINOINNIN JA KILPAILUKALENTERIN OPTIMOINNIN TUKI PÄÄSEUROJEN LIPUNMYYNNILLE koulutustapahtumiin osallistuvien seurojen määrä otteluiden katsojamäärät SPL Seurat

MUU TOIMINTA TAVOITTEET TOIMENPITEET MITTARIT Vastuuhlöt SAIMAA TURNAUKSEN PERINTEIDEN SÄILYTTÄMINEN ja TURNAUKSEN KEHITTÄMINEN JÄRJESTÄJÄSEUROJEN SITOUTTAMINEN TURNAUSMARKKINOINNIN TEHOSTAMISEEN TURNAUSMARKKINOINNIN LAAJENTAMINEN VENÄJÄLLE turnaukseen osallistuvien joukkueiden määrä järjestämispaikkakuntien ulkopuolelta venäläisten joukkueiden määrä turnauksessa Veijo Vainikka Järjestelytoimikunta RAJAT YLITTÄVÄN YHTEISTYÖN LISÄÄMINEN VENÄJÄN PIETARIN URHEILUTOIMIJOIDEN SUUNTAAN OSALLISTUMINEN KOLMEN MAAKUNNAN YHTEISEEN LÄHIALUEYHTEISTYÖN CBC-HANKKEESEEN hankehakemus hyväksytty ensimmäiset toimintamallit ja yhteistapahtumat käytössä E-Savon Liikunta

PIIRIN TALOUSARVIO 2017