Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Innokylästä tukea järjestöille sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyöhön 16.2.2017, Tampere Erityisasiantuntijat Jaana Joutsiluoma & Minttu Ojanen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Innokylästä tukea järjestöille sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyöhön 16.2.2017, Tampere Erityisasiantuntijat Jaana Joutsiluoma & Minttu Ojanen."— Esityksen transkriptio:

1 Innokylästä tukea järjestöille sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyöhön
, Tampere Erityisasiantuntijat Jaana Joutsiluoma & Minttu Ojanen

2 Esityksen sisältö Innokylästä lyhyesti Järjestöt-aihesivun esittely
Innokylän käytön aloitus (rekisteröityminen ja työtilan jäseneksi liittyminen) Järjestöt sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa –työtilan esittely Maakuntien omien työtilojen esittely Kyselyt

3 Innokylä lyhyesti Innokylä kokoaa hyvinvointi- ja terveysalan kehittämistyön tulokset yhteen paikkaan ja tarjoaa kanavan toimintamallien levittämiseen. Innokylän tavoite on tukea alan kestävää uudistumista.  Avoin yhdessä kehittäminen on Innokylän perusajatus. Avoimuus ja vuorovaikutus mahdollistavat yhteisen tekemisen, kehittämistulosten vapaan hyödyntämisen ja resurssien tehokkaan käytön. Innokylä tarjoaa tietoa, työkaluja, menetelmiä ja kumppaneita kehittämisen kaikkiin vaiheisiin. Innokylä on maksuton.

4 Innokylä - elävä esimerkki yhteiskehittämisestä
Innokylää toteuttavat yhdessä SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, Suomen Kuntaliitto (KL) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Innokylää johtaa sosiaali- ja terveysministeriö, joka myös kutsuu koolle Innokylän johtoryhmän.

5 Työtila yhteiseen työskentelyyn
Innokylä tarjoaa virtuaalisia työtiloja yhteistä ideointia ja työskentelyä sekä tiedon jakoa varten. Työtilat sopivat kaikenlaiselle kehittämistoiminnalle. Työtilassa voi jakaa ja tallettaa materiaaleja, työskennellä reaaliaikaisesti yhdessä ja viestiä toiminnastaan. Myös avoin keskustelu ja sähköisten kyselyiden tekeminen on työtilassa mahdollista, jolloin sekä tiedon hankinta että eri toimijoiden osallistaminen helpottuu.

6 Innokylässä työskentelevät jo:
Sosiaalisen osallisuuden edistämisen koordinaatiohanke, Sokra VM:n Kuntakokeilut STM:n sote-tieto hyötykäyttöön strategia Lastensuojelun Keskusliiton Emma & Elias -ohjelma Vanhustyön keskusliiton Eloisa ikä -ohjelma VM:n digitalisoinnin periaatteet

7 Järjestöjen hankkeet hyödyntävät Innokylää
Järjestöjen kehittämistyötä, jota tuetaan Veikkauksen pelien tuotoilla, on koottu Innokylässä omalle sivulleen: Innokyla.fi > Aihesivut > Järjestöt Järjestöistä Innokylässä ovat mukana muun muassa Emma & Elias -ohjelman sekä Eloisa Ikä -avustusohjelman hankkeet. Niitä työstetään Innokylässä. Onnistuneet toimintamallit kuvataan Innokylään myös muiden hyödynnettäviksi ja Innokylä auttaa niiden valtakunnallisessa levitystyössä.

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Keskustelun aloittaminen

17

18

19

20


Lataa ppt "Innokylästä tukea järjestöille sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyöhön 16.2.2017, Tampere Erityisasiantuntijat Jaana Joutsiluoma & Minttu Ojanen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google