Itsenäisyyspäivä 2 ruokalajin menu Kananmunaton ruokavalio.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Härän selykset 120g naudan sisäfileepihvejä mustapippuria, suolaa
Advertisements

Savuhaukimousse 200 grammaa Lämminsavustettua haukea
Tuohitähti.
Heijastin neulahuovutuksella.
Aineen yhtymistä happeen
Mustikkatrio.
Foliopainatus MATERIAALEJA Elastinen liimapasta Metallifolioita
Mansikkatilalla 3: Komposti
JUOMASEKOITUKSEN VALMISTUKSEN PERIAATTEITA
KANGASHELMET Karjalasta Карельские бусы из ткани
Taimien i stutus ja suojuksen asennus •Yksittäistoimituksissa metsätaimi on pakattu Tubex -suojukseen. Kennotaimen ympärille on laitettu kostutettu sanomalehti,
Kaavan avulla huovutettu laukku
Pumpulipupupussi.
Tilavuus.
Tilavuus.
Arvoituksellinen vihannes
AMMATTITAITOKILPAILUIHIN VALMISTAUTUMINEN Espoo Meripuisto.
Unitutkimus.
MUOTTI- HUOVUTUS Nina Kivimäki 2008.
NAAMIOITA Do It Magic -paperi - värjättävä ja silitettävä -
JUOKSUA HARRASTAVAN RAVITSEMUS
Vegaani Elämäntapa, jossa vältetään kaikkia tuotteita, joissa on eläinperäisiä aineksia tai joiden tuottamisessa on loukattu eläinten oikeuksia elämään,
MININAAMION VALMISTUS HIEKKAVALU -TEKNIIKALLA
Vanutus, viimeistely ja hoito-ohjeet
BROILERI (Lähde: Lihatiedotus)
Pelaajan muistilista PELAAJAN MUISTILISTA PELEIHIN JA HARJOITUKSIIN 1. Herää peliaamuna riittävän ajoissa, jotta voit syödä aamiaisen n. 2h.
VAKIOMITOITETUT ASTIAT ELI GASTRONORM ELI GN
Todennäköisyyslaskennan alkeet ennen esikoulua
Väinö Niskanen1 Kirjolohikeitto 5 annosta. Väinö Niskanen2 Kirjolohikeiton raaka-aineet kirjolohta ½ kg perunaa ½ kg porkkanaa 200 g sipulia 200 g purjosipulia.
MININAAMION VALMISTUS HIEKKAVALU -TEKNIIKALLA
Lompakko mehupurkista.
HOX! Seitsemännellä luokalla oleva oppilas voi valita kotitaloutta kaksi tuntia joka jatkuu yhdeksännen luokan kevääseen saakka ns. pitkä valinta tai yhden.
Urheilevan nuoren ravitsemus
Kestoside.
Omavalvontasuunnitelma
Susanna Raatiniemi VEP 13 C
NELIVÄRISIÄ NELIÖITÄ Aloitus: Leikkaa 4 samankokoista, eriväristä kangasneliötä, esim.15 x 15 cm. Värien tulee sopia yhteen. NELIVÄRISIÄTILKKUNELIÖITÄ.
©Marja-Leena Pelkonen
Kalasta ruokaa.
Kaisa Lahti 2B & Ira Ekholm 3A
Kemianluokka Gadolin Helmikuu 2010 kuukaudentyö
Kuvakäsikirjoitus täytetyt paprikat
M1A Malaika, Noora, Pauliina, Helena
- 1 - Korvatorven pallolaajennus. 2  31 – 38 mm pituinen; 2/3 rustoinen osa 1/3 luinen osa  Tehtävänä mm. paineentasaus, välikorvan ilmastointi, eritteiden.
Retkiruokaa Kerhoilta Johanna Välimäki.
METALLIN HOHTO- työpaja Tarvikkeet: muotit öljyhiekka talkki valettava esine avaimenperärengas tina viiloja ja hohtimia esiliina tai työtakki Työpajan.
© Copyright Blue Service Partners 1 Helsingin Seurakuntayhtymän Honkanummen hautausmaan muistotilaisuudet 2016 Fazer Food Services Oy Minna Juuti-Lipponen.
Nepalilainen Ruoka- projekti Aino vitikainen. ruokaProjektin Esittely Projektini aloitin tutkimalla Nepalilaista ruokakulttuuria ja tekemällä siitä lyhyen.
Lämmönsiirtyminen Lämpö siirtyy aina korkeammasta lämpötilasta matalampaan.
Valmisruoat Pakasteet Kuivatut ruokavalmisteet Puolisäilykkeet Täyssäilykkeet.
Entellus Loprofile, käyttöohjeet. Indikaatiot Otsaontelokanavan, kitaontelon ostiumin ja poskiontelon ostiumin pallolaajennukseen Entellus pallolaajentimen.
1 Kuljettaja putosi sellutehtaan ostohakkeen autopurkauspaikalla ritilän läpi hakkeen purkaustaskuun ja ruhjoutui ruuvipurkaimeen TOT-raportti.
HOX! Seitsemännellä luokalla oleva oppilas voi valita kotitaloutta kaksi tuntia joka jatkuu yhdeksännen luokan kevääseen saakka ns. pitkä valinta tai yhden.
Ravinto-opas Vihjeitä viisaisiin valintoihin
T y ö h v i n o t a s A j e l ONGO®School – Aktiivista oppimista liikkeessä Ihminen on luotu liikkumaan. Samaa voidaan sanoa ihmisen aivoista. Liike lisää.
Leipomisvälineet Kaulinta käytetään vehnäleipä-, muro- ja voitaikinoiden kaulintaan.   Voidaan käyttää myös murekemassojen levittämiseen helpottamaan.
Kukkakaali Brassica oleracea var. botrytis
Kypsentämisvälineet Keitto- ja paistoastiat ovat liedellä käytettäviä kypsennys-astioita.   Keittoastioita on kattilat ja kasarit. Kasareita on 1- 3.
METALLIN HOHTO VALU KOHTA KOHDALTA.
Lämpötilaloggerit 1/2: mitä ne ovat?
VÄRIT.
vesiohenteisella lakalla
Henkilöauton öljyvaihto
304 HJK | P7 Juniorihalli 89,00 m 5,00 m Max 79,00 m 5,00 m 37,00 m
Vatkattu vartalovoi Vatkattu vartalovoi
KOTITALOUS Syventävät opinnot 8-9 vuosiluokilla, taito ja taideaineet
aihe tekstiä SmartArt-kuva, jossa on kuvia punaisella taustalla
MITÄ ON OHJELMOINTI? Toimintaohjeiden antamista.
Rakennetaan vesiratas
Yrttisuklaa Täytteen valmistus
Esityksen transkriptio:

Itsenäisyyspäivä 2 ruokalajin menu Kananmunaton ruokavalio

Kananmuna-allergia Jos vieraalla on kananmuna-allergia, kananmunaa ei saa käyttää juhlatarjottavissa. Leivonnaisista esimerkiksi pullat onnistuvat ilman kananmunaa, kunhan muistat voidella esim. maidolla, kahvilla tai siirappivedellä. Murotaikinoissa kananmunan tilalle voi laittaa hedelmäsosetta.

Kananmunan korvaus Yhden kananmunan voi korvata: -1dl:lla maitojauhetta tai 1dl:lla nestettä (vesi/mehu) -1dl:lla soijajauhetta ja 1dl:lla nestettä (vesi/mehu) -1dl:lla banaani –tai päärynäsosetta. -1dl:lla peruna –tai porkkanasurvosta.

Itsenäisyyspäivää juhlien Sininen ja valkoinen ovat itsenäisyyspäivän päävärit. Kunnioitetaan Isänmaata liputtamalla. Virallista ruokakaavaa ei ole.

Juustokakku RAVINTOAINEET RESEPTITIEDOT Testattu toimivaksi Ohjeet Voitele kasvirasvavalmisteella irtopohjavuoan (halkaisijaltaan n. 22 cm) reunat ja päällystä pohja leivinpaperilla.Jauha keksit muruiksi joko monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimen avulla. Kaada keksimurut astiaan ja sekoita joukkoon rasva. Painele keksiseos vuoan pojalle ja reunoille. Leikkaa reilu pala foliota ja painele pohjan ja reunojen päälle tiiviisti, jotta reunat pysyvät esipaistettaessa ylhäällä. Esipaista pohjaa 200-asteisessa uunissa 8 minuuttia.Sekoita täytteen ainekset keskenään. Poista pohjan päältä folio ja kaada täyte vuokaan.Paista piirakkaa 200-asteisssa uunissa noin 40 minuuttia tai kunnes täyte on hyytynyt kokonaan. Nosta kakku jäähtymään ritilälle ennen vuoasta irrottamista.Soseuta mangoviipaleet ja 1 dl purkin lientä keskenään. Nosta sose kattilaan ja kiehauta. Sekoita joukkoon hyytelösokeri ja anna kastikkeen kiehahtaa. Jäähdytä ja tarjoile kakun kera. Pohja 200 gkaurakeksejä (maidottomia ja munattomia, esim. Kantolan) 3 rkljuoksevaa kasvirasvavalmistetta Täyte 1 prk(500 g) maustamatonta jogurtinomaista soijavalmistetta 2 dltomusokeria 1sitruunan raastettu kuori 2 rklsitruunamehua 2 rklperunajauhoja Mangokastike 1 prk(425/225 g) mangoviipaleita 1 dlmangopurkin lientä 1,5 dlhyytelösokeria

Makaronilaatikko Keitä makaronit vain puolikypsiksi, jotta ne imevät nestettä vielä uunissa. Kuori ja hienonna sipuli. Paahda jauheliha ja sipuli kevyesti pannulla. Mausta.Sekoita jauhelihaseos ja makaronit keskenään. Kaada voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle lihaliemi. Ripottele pinnalle korppujauhot. Paista 200 asteessa n. 45 minuuttia. 4 dlmakaronia 1sipuli 250 gjauhelihaa 2 tlpaprikajauhetta 1mmmustapippuria 0,5 tlsuolaa 5 dllihalientä Pinnalle: 2 rklkorppujauhoa RAVINTOAINEET RESEPTITIEDOT Testattu toimivaksi Ohjeet