Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vegaani Elämäntapa, jossa vältetään kaikkia tuotteita, joissa on eläinperäisiä aineksia tai joiden tuottamisessa on loukattu eläinten oikeuksia elämään,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vegaani Elämäntapa, jossa vältetään kaikkia tuotteita, joissa on eläinperäisiä aineksia tai joiden tuottamisessa on loukattu eläinten oikeuksia elämään,"— Esityksen transkriptio:

1 Vegaani Elämäntapa, jossa vältetään kaikkia tuotteita, joissa on eläinperäisiä aineksia tai joiden tuottamisessa on loukattu eläinten oikeuksia elämään, hyvinvointiin ja vapauteen. Vegaanit eivät syö mm. kananmunia, maitoa, lihaa, kalaa, hunajaa, liivatetta ja eläinperäisiä lisäaineita. Vegaanit syövät vihanneksia, juureksia, palkokasveja, viljatuotteita, sieniä, marjoja, hedelmiä, pähkinöitä ja siemeniä. Vegaanit välttävät myöskin esim. nahkaa, villaa ja eläimillä testattuja tuotteita. Vegaanius on elämäntapa, jossa kaikki kulutusvalinnat harkitaan tarkasti, ei siis pelkästään ruokavalio. Täydellinen vegaanius on käytännössä vain ihanne, jota kohti vegaanit pyrkivät sitä koskaan lopullisesti saavuttamatta. Vegaani ei ole välttämättä aktiivinen eläinoikeustaistelija muuten kuin kulutusvalintojensa kautta.

2 Terveys Eläinkunnan tuotteiden kulutus ja elintasosairaudet
sekaruokavalion viat vegaaniruokavalion edut rasvat, hiilihydraatit, proteiinit, antioksidantit, suola maidon terveyshaitat

3 Eläinten Oikeudet kanat broilerit siat lypsylehmät lampaat kalat
mehiläiset

4 Ekologiset Syyt ekologinen tehokkuus lanta kasvihuoneilmiö eroosio
veden kulutus metsien tuhoutuminen karjankasvatus Suomessa kalastus ja kalankasvatus

5 Kasvisruokapyramidi


Lataa ppt "Vegaani Elämäntapa, jossa vältetään kaikkia tuotteita, joissa on eläinperäisiä aineksia tai joiden tuottamisessa on loukattu eläinten oikeuksia elämään,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google