Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

HOX! Seitsemännellä luokalla oleva oppilas voi valita kotitaloutta kaksi tuntia joka jatkuu yhdeksännen luokan kevääseen saakka ns. pitkä valinta tai yhden.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "HOX! Seitsemännellä luokalla oleva oppilas voi valita kotitaloutta kaksi tuntia joka jatkuu yhdeksännen luokan kevääseen saakka ns. pitkä valinta tai yhden."— Esityksen transkriptio:

1 HOX! Seitsemännellä luokalla oleva oppilas voi valita kotitaloutta kaksi tuntia joka jatkuu yhdeksännen luokan kevääseen saakka ns. pitkä valinta tai yhden kurssin kahdeksannelle tai kaikki kolme kurssia Kahdeksannella luokalla oleva oppilas voi valita kotitaloutta yhden kurssin yhdeksännelle sekä hygieniapassikurssin pitkä valinta jatkuu… Seuraavissa dioissa on lisää tietoa jokaisesta kurssista: Tarkemmin tuntien sisällöt sovitaan yhdessä, jokainen pääsee vaikuttamaan siihen, mitä tunneilla tehdään Valokuvat on kuvattu kotitalouden tunneilla Jos haluat tarkempaa esittelyä, ota yhteyttä ja kysy rohkeasti.

2 Kahdeksasluokkalaisten ajatuksia joulukuussa 2015 Millaista valinnaisen kotitalouden tunneilla on ollut? ” mukava mieli” ” on mukavaa” ” herkullisia leivoksia” ” saa itse päättää, mitä tehdään” ” oppii syömään ja maistamaan erilaisia makuja” ” saa syödä..” ” oppii ruoanvalmistuksen hyödyllisiä taitoja”

3 Kahden tunnin valinta kahdeksannella luokalla Rutiinia ruoanvalmistukseen Kalenterivuoden juhlat Perhejuhlat Suomalainen keittiö Eurooppalaiset keittiöt

4 Lapin herkkuja suomalaisesta keittiöstä

5 Kalenterivuoden juhlia ja käytöstapoja

6 Perhejuhlat: suunnittelu ja toteutus

7 - Jatkuu 9:llä luokalla……. Tuttuja ja tuntemattomia ruoka-aineita monipuolisesti valmistettuna ja tarjoiltuna Ruokaohjeiden muuntelu Helppoa ja edullista kotiruokaa Vastuulliseksi aikuiseksi Aasia, Afrikka, Amerikka Vieraana juhlassa

8 Kotitalouden yhden tunnin valinnat kahdeksannelle ja yhdeksännelle luokalle

9 Suolaista ja makeaa – leivontakurssi (1 tunti) 8:lle luokalle

10 Opetellaan… - sämpylät ja pullat - patongit - hiivaleivät ja rieskat - piirakat, kakut ja tortut - pikkuleivät Arviointi: ahkera, innokas ja yritteliäs asenne Ei teoriakokeita Valitse, jos tykkäät leipoa tai haluat oppia lisää leipomisesta! Voit itse vaikuttaa siihen mitä leivotaan!

11 Ruoanvalmistuksen ja leivonnan tehokurssi 1 tunti yhdeksännelle luokalle Arviointi: ahkera, innokas, luova ja yritteliäs asenne. Ei teoriakokeita

12 ruokaa mikrossa ja grillissä Ruoanvalmistusmenetelmät …keittäminen ….paistaminen pannulla tai uunissa laatikkoruokia kastikkeita pataruokia keittoja jälkiruokia Leivonnaisia! Mieti, Hyvä valinta tulevaisuuteen! Voit vaikuttaa sisältöön, suunnitellaan yhdessä

13 Tervetuloa kotitalouteen!


Lataa ppt "HOX! Seitsemännellä luokalla oleva oppilas voi valita kotitaloutta kaksi tuntia joka jatkuu yhdeksännen luokan kevääseen saakka ns. pitkä valinta tai yhden."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google