Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Savuhaukimousse 200 grammaa Lämminsavustettua haukea

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Savuhaukimousse 200 grammaa Lämminsavustettua haukea"— Esityksen transkriptio:

1 Savuhaukimousse 200 grammaa Lämminsavustettua haukea
2 desilitraa Smetanaa Tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. Vatkaa smetana paksuksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon savustettu hauki pieninä paloina. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Massan makujen olisi hyvä tasaantua puoli vuorokautta. Tarjoa saaristolaisleivän, punasipulin ja rapean salaatinlehden kera.

2 Haukiceviche 200 grammaa Haukifilettä 2 kappaletta Limehedelmää
100 grammaa Kurkkua 1 kappale Mieto punainen chili tai 50 grammaa punaista paprikaa 1 teelusikka Suolaa 2 ruokalusikkaa Öljyä Korianteria tai persiljaa Leikkaa haukifileet pieniksi kuutioiksi ja pane kulhoon. Purista kalapalojen päälle 2 limen mehu, lisää yhden limen kuoriraaste ja mausta suolalla. Anna kalojen maustua kylmässä pari tuntia. Pilko kurkku pieniksi kuutioiksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna.Sekoita kaikki ainekset kalojen joukkoon ja anna maustua vielä noin 2 tuntia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria, suolaa tai sitruunanmehua. Koristele ceviche lopuksi korianterinlehdillä.

3 Haukiquenelles 500 grammaa Haukifilettä 1 kappale Munan valkuainen
4 desilitraa Kermaa 2-3 teelusikkaa Suolaa Valkopippuria, ruohosipulia ja sitruunankuorta oman maun mukaan Jauha haukifileet monitoimikoneen leikkuriterällä massaksi. Lisää massaan valkuainen, suola ja mausteet mitä haluat käyttää. Viimeiseksi sekoita massaan kerma. Massaa ei pidä sekoittaa niin pitkään että koneen/terien kitka kuumentaa massan ja se juoksettuu. Paseeraa massa isoreikäisen siivilän läpi. Massan on hyvä levätä kylmässä 2 tuntia. Pyöritä massasta yhdellä tai kahdella ruokalusikalla soikeita pallukoita eli quenelleja. Keitä quenellit valkoviinillä maustetussa kalaliemessä 3-5 minuuttia. Tarjoile Hollandaise- tai Beurre Blanc-kastikkeen kera.

4 Kylmäsavuhauki tartar
200 grammaa Kylmäsavuhaukea 25 grammaa Tilliä 1 teelusikka Dijon-sinappia 75 grammaa Majoneesia Pilko kylmäsavuhauki pieneksi paloiksi ja silppua tilli. Lisää sinappi ja majoneesi. Anna massan maustua kylmässä 2 tuntia. Tarjoa ruislastujen kera.


Lataa ppt "Savuhaukimousse 200 grammaa Lämminsavustettua haukea"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google