1 Moduuli 5: Leoklubien palveluaktiviteetit. 2 Palveluaktiviteettien suunnittelu Leoklubien palveluaktiviteetit.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
OPS-TYÖSKENTELYÄ LUOKISSA pe klo
Advertisements

Naakan oppilaskunta Tervetuloa! Kasvu yrittäjyyteen -hanke - 2 Projekti Idea projektista syntyy kun: –tarvitaan jotain, jotain puuttuu (rahaa.
Hampuri, Saksa Löytää suunta, joka mahdollistaa Lions Clubs Internationalin saavuttavan sen täyden potentiaalin kansainvälisenä.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Nuorten vapaaehtoisten rekrytointi
Lionien ympäristövalokuvakilpailu. Vuonna 1972 lionit antoivat sitoumuksen suojella ympäristöä.
Uuden klubin perustaminen Anna ihmisille valta muuttaa omaa elämäänsä sekä muiden elämää.
Keskustelun vetäjä (Nimi) Esittäjä (Nimet) Johda ja palvele entisenä piirikuvernöörinä.
Kaikki lioneista Historia Organisaatio Palvelu
Kansainvälisen lionsjärjestön hyväksymät seitsemän palvelu- ohjelmaa.
Yleiskatsaus Ylpeä historia Nykyinen menestys Loistava tulevaisuus.
Laajennustoiminnan tärkeys. 2Lions Clubs InternationalLaajennustoiminnan tärkeys Miksi laajennus on tärkeää? Jäsenkannan uudistaminen ja kasvattaminen.
Joukkoistamisen ja vertaistuotannon edistäminen yhdistysten kansalaistoiminnassa Käytännön kehittäjän näkökulma.
LIONS INTERNATIONAL LEO MONINKERTAISPIIRI 107 SUOMI LEO MULTIPLE DISTRICT 107 FINLAND * Yhdessä haasteisiin * * Tillsammans inför utmaningar.
Vapaaehtoisen polulla
LUONNOS LC Askola - Strategia 2010 – /2011 Strategiaryhmä 1 1.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
KLUBIN JÄSENJOHTAJAN TEHTÄVÄT Virkailijakoulutus.
Päämaja u Lions Clubs Internationalin päämaja on vuodesta 1971 lähtien sijainnut lähes neliömetrin suuruisessa rakennuksessa Oak Brookin esikaupunkialueella,
Hanketta toteuttaa kahdeksan suomalaista lasten ja nuorten järjestöä Hanketta toteuttaa kahdeksan suomalaista lasten ja nuorten järjestöä Hanke edesauttaa.
Piirin valmennusohjelma klubien tuleville presidenteille.
Kooste UKJ-asiantuntijaryhmien palautekyselystä
Lions Clubs International  Lohkon puheenjohtajan koulutus.
Sosiaali- ja terveysjärjestöt kumppanina yhteispalveluissa Anu Kari Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspolitiikan kehittämispäivät
KEP yleiskatsaus Seuraavat diat ovat KEP-työpajasta.
SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet.
Yleiskatsaus LCI:n 100-vuotisjuhlan teemaan & viimeisimmät tiedot 100-vuotisjuhlan palveluhaasteesta Hyvät lionystävät. Vaikka 100-vuotisjuhlaan on vielä.
Klubipresidentin kelpoisuusehdot 1)Asiansa hyvin hoitanut jäsen 2)Prepets, pets, piirineuvottelu 3)Johtajankyvyt, arvostus, luottamus 4)Kokemus klubin.
OK-Consultancy 1 Kylien kehittäminen Kuntien rooli.
Jalanjäljet... Näyttävät meille missä olemme olleet Osoittavat suunnan
1 Moduuli 3: Leoklubin hallinto. 2 Leoklubin perustamismaksu Jokavuotinen leomaksu Leoklubin maksut Leoklubiohjelman maksut Klubihallinto.
Espoo haluaa kehittää osallisuutta Osallistuva Espoo -kehitysohjelma
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
Tunnettavuuden lisääminen Voimme kasvattaa näkyvyyttä joko tiedottamalla tai kokemusten jakamisella 1 Piirin 100-vuotisjuhlan koordinaattorin koulutus.
1 Moduuli 4: Leoklubin jäsenyys. 2 Mahdollisten uusien leojäsenten tulee täyttää seuraavat vaatimukset: Olla iältään sopivia: Alpha (12-18) tai Omega.
Onnittelut, piirien 100- vuotisjuhlan koordinaattorit! Piirin 100-vuotisjuhlan koordinaattoreiden koulutus 1.
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
Lions Clubs International Suomi-Finland MD 107-M Finland Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1 Jäsenjohtajakoulutus.
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
Uusien jäsenten rekrytointi Jäsenjohtajakoulutus
TÄTÄ DIAA VOI KÄYTTÄÄ VÄLIOTSIKKONA
“Tämän kuukauden kokous tulee olemaan sama kuin viime kuun kokous, mutta nyt meillä on paljon enemmän ongelmia. Lähde: Cartoonstock.com.
Käsityötoiminta 2017.
Tunnettavuuden lisääminen
Lions Clubs Internationalilla on uusi jäsenyyteen liittyvä palkinto-ohjelma, jonka kautta annetaan tunnustusta lioneille, jotka auttavat järjestöä kasvamaan.
100-vuotisjuhlan osat Johtaminen palvelun kautta
ICC-toiminta Markku Holopainen
Lions Clubs Internationalin tarina
Moduuli 6: Leoklubiohjelma LCI:n resurssit
Julkisuuskuvatutkimus
Harjoitus ESITTELY (8 minuuttia)
D-piirin lionspinssiviikko
"Missä tarve, siellä Lion"
Rotarysäätiö Mitä Future Vision Plan merkitsee klubeissa? Klubin yhteistyösopimus (MOU) Tähän muistiinpanoja Syysseminaari Apurahojen hallinnointia koskeva.
Onnittelut, moninkertais- ja yksittäispiirien 100-vuotisjuhlan koordinaattorit! Kukaan ei ole koskaan ennen ollut moninkertais- tai yksittäispiirin 100-vuotisjuhlan.
Toimikauden suunnittelu
ROTARACT–toiminta pähkinänkuoressa
Teknologia ja toinen varapiirikuvernööri
Moduuli 2: Leoneuvojan rooli
Maailmanlaajuinen palveluryhmä
Mitkä Ovat Eri Valokuvaus Markkinointi-ideoita?
Maailmanlaajuinen toimintatiimi (GAT)
IDÄN NUORET KEHITTÄJÄT
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
Lions – piiri 107 E piirifoorumi 2018 Lempäälä
Klubin toiminnan parantaminen
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
Kampanja lionien palvelun voimaannuttamiseksi
Klubin LCIF-koordinaattorin koulutus
Esityksen transkriptio:

1 Moduuli 5: Leoklubien palveluaktiviteetit

2 Palveluaktiviteettien suunnittelu Leoklubien palveluaktiviteetit

3 Menestyksellisen suunnittelun kuusi vaihetta Tunnistetaan paikkakunnalla jokin tarve Otetaan yhteyttä paikkakunnan muihin järjestöihin mahdollisen yhteistyön varmistamiseksi Lasketaan kulut ja päätetään projektin budjetista Laaditaan aikataulu ja mitattavissa olevat tavoitteet Laaditaan työsuunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi Mainostetaan projektia Palveluaktiviteettien suunnittelu Leoklubien palveluaktiviteetit

4 Kiusaaminen Pyytäkää koulutovereita allekirjoittamaan "Ei kiusata ketään" - sopimus Hätävalmius ja hätäaputyö Valmistakaa hätäavun paketteja ja jakakaa niitä paikkakunnan asukkaille Ympäristönsuojelu Järjestäkää ympäristön siivousurakka järven-, joen- tai merenrannan puhdistamiseksi Terveys Järjestäkää, osallistukaa vapaaehtoisina tai mainostakaa verenluovutustilaisuutta Nälän helpottaminen Aterioiden kuljettaminen niitä tarvitseville, esimerkiksi vanhuksille tai vammaisille Palveluprojekti-ideoita! Leoklubien palveluaktiviteetit

5 Projektit, joilla autetaan lapsia Vaate- ja ruokakeräykset tarpeessa oleville lapsille Korjataan paikallinen puisto tai leikkikenttä Tukiopetus- tai tutorointiohjelman perustaminen Tehdään kortteja tai paketteja sairaalassa oleville lapsille Kerätään varoja rokotusohjelmaan Järjestetään juhlat tai matka lapsille, joilla on erityistarpeita Valokiilassa lapset Leoklubien palveluaktiviteetit

6 Palvelun avulla leot ja lionit saavat mahdollisuuden oppia toinen toisiltaan. Leot voivat:  Kertoa menestyksellisistä varainkeruuprojekteista  Tarjota sosiaalisen verkostoitumisen tukea lioneille, jotta he voivat mainostaa palveluprojekteja ja aktiviteetteja  Järjestää keskustelutilaisuuksia klubien moninaisuudesta ja innovatiivisista projekteista lionien kanssa Lionit voivat:  Järjestää ammatinvalintaan liittyviä verkostoitumistilaisuuksia leojen kanssa  Auttaa leoja suunnittelemaan palveluaktiviteetteja ja varainkeruuta  Kutsua leoja osallistumaan lionien kokouksiin Leot ja lionit palvelevat yhdessä Leoklubien palveluaktiviteetit

7 Valvo Tarkista edistyminen kohti tavoitteita Mikä toimii? Mikä ei toimi? Muuta Korjaa eräpäivä edistymisen mukaan Muuta tavoitteita jos tarpeen Muuta lähestysmistapaa vastaamaan paikkakunnan tarpeita Motivoi Ota klubin jäsenet mukaan palveluaktiviteettiin ja inspiroi heitä toimimaan Palveluaktiviteettien valvonta Leoklubien palveluaktiviteetit

8 Arvioikaa palveluanne Tavoititteko te projektin tavoitteet? Vaikuttiko projekti positiivisella tavalla? Mitkä olivat projektin tulokset? Oliko projekti hyvin organisoitu? Olivatko yhteistyösuhteet hyödyllisiä ja käytettiinkö niitä? Miten tämä aktiviteetti voidaan toistaa tai voidaanko sitä parantaa? Tuleeko tämä projekti vaikuttamaan positiivisesti paikkakunnalla vielä tulevaisuudessa? Palveluaktiviteettien toteuttaminen Leoklubien palveluaktiviteetit

9 Lähettäkää palveluaktiviteetti-ilmoitus Palveluaktiviteettien toteuttaminen Leoklubien palveluaktiviteetit

10 Tunnustus ja palkinnot osallistujille Kiitä kaikkia osallistujia heidän tekemästään työstä Kiitä yhteistyökumppaneita heidän tuestaan Järjestä juhlat projektitiimin kanssa Julkaiskaa tarina projektin vetäjästä mediassa Kannusta osallistumista ja muiden panosta aktiviteettien suunnittelemisessa Palveluaktiviteettien toteuttaminen Leoklubien palveluaktiviteetit